günaydın mirayım hafta içi tartılma demedik mi sana miray sonra moralin bozuluyor böyle ... cumayı bekle tartılmak için
ay bende ayı durumdayyım sinir oldum yemiyorum boyle yesem nasıl olacak bilmiyorum :84:
nazım ggünaydıınn... Yaaa tutamıyorum kendimiiii napıyımm sonrada böle moralim bozuluoo gece yatarken bile sabah kalkıp tartılmayı planlıyorum:s:s
bi de kaçamak yapsak kapılardan sığamıcaz demek ki
Hoşgeldin elifim nasılsın
iyiyim canımcım sen nasılsın? çok sessiz topik
herkes yoğun tabi ,bende toparlamaya çalışıyorum ancak işlerimi
meraba herkeseeeeee burdan hepinize kucak dolusu öpücükler gönderiyorummm
Ben fazla giremiyorum bu haftada önümüzdeki haftada çok yoğun olcam kızlar ama şöyle arada yoklarım sizi kilomuda bildiririm
haa bu arada misafirim olmasına rağmen hiiiiiiçç kaçamak yapmadımdolmalar,tatlılar, kızartmalar,birde bugün aşure yapıyorum ve inanın tadına dahi bakmadım sadece dolmayı hazırlarken salça ve tuzunu baktım o kadar azcık başka yemedim çoooooookkkkkkk mutluyum cuma günü bomba gibi gelicem
Pazartesi günü benim doğum günümdü kızlar tam 31 yaşımı doldurdum bir yaş daha büyüdüm yane
Kendime gittim yeni ciciler aldım süpper duruyorlar ve bir iki ay önce 44 beden etek giyerken şimdi 42 beden giyiyorum hatta 40 bile oluyorbazı bedenlerde olleeyyyyyyyyyAma hedefim her bedende 38 giymek yani sadece çok dar kesimli bedenlerde 40 olabilir :92:
Bu arada eşim ve çocuklarım doğum günümde bana sürpriz yapmışlar çocuklarımın her biri bir karanfil almış annelerineeşimde bir kırmızı gül ve yanında çok şık bir saat
çok şaşırdım unuttular sandım ama unutmamışlar bugünlerde yaşadıklarım bunlar canlarım çıkmalıyım şimdi a.e.o
sağol cnm amin inşlah
aynen yaa pişmanlıktan başka bişey olmuyorr yemedim ve mutluyummm :79:
iyikiii doğdunnn zilanımm yeni yaşınnaaaa 60 kilo bi çıtır olarak girdin daaa ne olsun
süpersin nice güzel senelere evlatlarınla eşinle tüm sevdiklerin ve sevenlerinle
zilancım ,çocuklarınla, sevdiceğinle nice senelere canım
sen bu azimle istediğin bedene ulaşacaksın canım ben eminim,hem ne kalmış şunun şurasında hedefine
nazcım geçenlerde sana olmuştu yaa bişey yiyemiodun miden bulanıodu.bende bugün öyleyimm.. midem feci bulanıoo:S:S azcık enginarla yoğurdu zor yedim. yemek bile istemedi canım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?