• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın mirayım hafta içi tartılma demedik mi sana miray sonra moralin bozuluyor böyle ... cumayı bekle tartılmak için

nazım ggünaydıınn... yaaa tutamıyorum kendimiiii napıyımm sonrada böle moralim bozuluoo gece yatarken bile sabah kalkıp tartılmayı planlıyorum:S:S

ay bende ayı durumdayyım sinir oldum yemiyorum boyle yesem nasıl olacak bilmiyorum :84:

bi de kaçamak yapsak kapılardan sığamıcaz demek ki

nazım ggünaydıınn... Yaaa tutamıyorum kendimiiii napıyımm sonrada böle moralim bozuluoo gece yatarken bile sabah kalkıp tartılmayı planlıyorum:s:s

bi de kaçamak yapsak kapılardan sığamıcaz demek ki

bende bir ara hergün tartılırdım ama artık tutuyorum kendimi tartılmıyorum .

bende bi tutabilsem nazım ama benim takıntı oldu artık:S

psp172atiye.jpg

meraba herkeseeeeee burdan hepinize kucak dolusu öpücükler gönderiyorummm :16: :16: :16: :16:
ben fazla giremiyorum bu haftada önümüzdeki haftada çok yoğun olcam kızlar ama şöyle arada yoklarım sizi kilomuda bildiririm
haa bu arada misafirim olmasına rağmen hiiiiiiçç kaçamak yapmadım :64:dolmalar,tatlılar, kızartmalar,birde bugün aşure yapıyorum ve inanın tadına dahi bakmadım sadece dolmayı hazırlarken salça ve tuzunu baktım o kadar azcık başka yemedim çoooooookkkkkkk mutluyum cuma günü bomba gibi gelicem :66:
pazartesi günü benim doğum günümdü kızlar tam 31 yaşımı doldurdum bir yaş daha büyüdüm yane :27:
kendime gittim yeni ciciler aldım süpper duruyorlar ve bir iki ay önce 44 beden etek giyerken şimdi 42 beden giyiyorum hatta 40 bile oluyorbazı bedenlerde olleeyyyyyyyyy :62: ama hedefim her bedende 38 giymek yani sadece çok dar kesimli bedenlerde 40 olabilir :92:
bu arada eşim ve çocuklarım doğum günümde bana sürpriz yapmışlar çocuklarımın her biri bir karanfil almış annelerine :38:eşimde bir kırmızı gül ve yanında çok şık bir saat :69:
çok şaşırdım unuttular sandım ama unutmamışlar bugünlerde yaşadıklarım bunlar canlarım çıkmalıyım şimdi A.E.O :54:

meraba herkeseeeeee burdan hepinize kucak dolusu öpücükler gönderiyorummm :16: :16: :16: :16:
Ben fazla giremiyorum bu haftada önümüzdeki haftada çok yoğun olcam kızlar ama şöyle arada yoklarım sizi kilomuda bildiririm
haa bu arada misafirim olmasına rağmen hiiiiiiçç kaçamak yapmadım :64:dolmalar,tatlılar, kızartmalar,birde bugün aşure yapıyorum ve inanın tadına dahi bakmadım sadece dolmayı hazırlarken salça ve tuzunu baktım o kadar azcık başka yemedim çoooooookkkkkkk mutluyum cuma günü bomba gibi gelicem :66:
Pazartesi günü benim doğum günümdü kızlar tam 31 yaşımı doldurdum bir yaş daha büyüdüm yane :27:
Kendime gittim yeni ciciler aldım süpper duruyorlar ve bir iki ay önce 44 beden etek giyerken şimdi 42 beden giyiyorum hatta 40 bile oluyorbazı bedenlerde olleeyyyyyyyyy :62: Ama hedefim her bedende 38 giymek yani sadece çok dar kesimli bedenlerde 40 olabilir :92:
Bu arada eşim ve çocuklarım doğum günümde bana sürpriz yapmışlar çocuklarımın her biri bir karanfil almış annelerine :38:eşimde bir kırmızı gül ve yanında çok şık bir saat :69:
çok şaşırdım unuttular sandım ama unutmamışlar bugünlerde yaşadıklarım bunlar canlarım çıkmalıyım şimdi a.e.o :54:

geçmiş doğum günün kutlu olsun zilanım . Yeni yaşın hayırlı olsın canım ... Aferin sana yeme tabi öyle şeyleri . Yiyeceksinde ne olacak sonnrasında pişmanlığını yaşayacaksın canım ....

sağol cnm amin inşlah
aynen yaa pişmanlıktan başka bişey olmuyorr yemedim ve mutluyummm :79:

iyikiii doğdunnn zilanımm yeni yaşınnaaaa 60 kilo bi çıtır olarak girdin daaa ne olsun :D:D

süpersin nice güzel senelere evlatlarınla eşinle tüm sevdiklerin ve sevenlerinle:D

zilancım ,çocuklarınla, sevdiceğinle nice senelere canım:16::16:

sen bu azimle istediğin bedene ulaşacaksın canım ben eminim,hem ne kalmış şunun şurasında hedefine
:34:

sağol cnm amin inşlah
aynen yaa pişmanlıktan başka bişey olmuyorr yemedim ve mutluyummm :79:

bende bugünlerde yemeğimi hep işyerinde kendim yapıyorum . öyle daha mutlu oluyorum ve fazlada acıkmıyorum ..... Ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış menemen
salata
1 kase cacık

akşam
1 tabak yumurtalı pısa kavurması
salata
yoğurt

gün içinde 2,5 litre su 1,5 litre iksir
spor olarak erken gidebilirsem 30 dk koşu bandı gidemezsem 15 dk
ve 300 er adet iç dış bacak çalıştırma
ve 1 saat plates yapıcam

akşam eşimin arkadaşına davetliyiz inşallah ısrar etmezler bişeyler yedirmek için

nazcım geçenlerde sana olmuştu yaa bişey yiyemiodun miden bulanıodu.bende bugün öyleyimm.. midem feci bulanıoo:S:S azcık enginarla yoğurdu zor yedim. yemek bile istemedi canım:S

iyikiii doğdunnn zilanımm yeni yaşınnaaaa 60 kilo bi çıtır olarak girdin daaa ne olsun :D:D

süpersin nice güzel senelere evlatlarınla eşinle tüm sevdiklerin ve sevenlerinle:D

zilancım ,çocuklarınla, sevdiceğinle nice senelere canım:16::16:

sen bu azimle istediğin bedene ulaşacaksın canım ben eminim,hem ne kalmış şunun şurasında hedefine
:34:

:16: :16: :16: çooooooooookkkkk tşk ederim canlarım amiiiinnnnn inşlah çok güzel dilekler bunlar
en güzel dilekler sizlerin olsun birtanemlerrr :16: :16:
kirazcım darısı sana tatlım inşlah en kısa zamanda sende istediğin bedene ulaşırsın tatlım

mirayım sende inşlah böyle güzellikleri tadarsın(evlilik ve çocuk yanee )tabi en başta hayırlısını versin rabbim

nazcım geçenlerde sana olmuştu yaa bişey yiyemiodun miden bulanıodu.bende bugün öyleyimm.. midem feci bulanıoo:S:S azcık enginarla yoğurdu zor yedim. yemek bile istemedi canım:S

ben sanırım ozaman müğdemi üşütmüştüm mirayım . şimdi normale döndüm çok şükür . sende dikkat et canım sıcak tut kendini

zilancım doğum günün kutlu olsun canım ,eşinle çocuklarınla hep mutlu ol inşallah

zilanım benim biraz zor valla ama ne dielim hayırlısı olur inş.

nazım bende üşüttüm sanırım mideyii:S çok fenayım yaaa şu an:S

Back
X