benimde canım çok sıkılıyor kirazım tek başıma oturuyorum işyerinde . ben yapmıştım canım o diyeti ... ozaman güzel sonuçlar aldım ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım .... aeben ablamda yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
yarın için çok heyecanlıyımbu hafta tartılmadım bakalım yarına ne çıkacagım artı çıkmasam şükredeceğim 10 günlük tatilin bilançosunu hepbirlikte yarın göreceğiz :18:
kiraz bende yaptım canım ama sadece 5 gün dayanabildim evet kilo veriyorsun vermesinede sonra gene aldım.sadece et ve türevleri tüketmek midemi bulandırdı.en güzeli herşeyden kararınca yemek.bide fazla protein bana kabızlık yapıyor canım dene istersen bi müddet ama sürekli bu şekilde beslenilmesi çok zor bence
yarın için çok heyecanlıyımbu hafta tartılmadım bakalım yarına ne çıkacagım artı çıkmasam şükredeceğim 10 günlük tatilin bilançosunu hepbirlikte yarın göreceğiz :18:
demekki yanlış hatırlamamışım canım,aslında şu andada buna benzer besleniyorum,biraz daha dikkat edersem tam anlamıyla yaparım,
başarı öykülerine daldım,karbonhidrat diyeti yapanlar ağırlıkta,heveslendim bende
bide nazlıcım hangi diyeti yaparsak yapalım bırakınca hooop geri alıyoruz,buda birazda tam hedefimize gelmedn bıraktığımız için oluyo,mesala ben hep 70 e kadar inip gerisini görmedim,devam etsem bi 65 i görsem belkide farklı olurdu,bilmiyorum yanılıyomuyum
benim en büyük yanlışım bilinçaltımda artık kilo verebileceğime inanmıyorum farkettimki kendi kendime sınırlar çiziyorum zihnimi sürekli 70 e düşsen yeter 69 düşsen yeter gibi şartlıyorum ve aylardırda yerimde bence buyüzden sayıyorum.bakıyorumda kendine inanan güvenlerin kiloları kaçamak yapsalarda bir bir gidiyor.zihin olarak beyin olarak zayıflayacagına inananlar bence bedenende buna şartlanıyorlar.mesala hiç kaçamak yapmasamda yok yaa bu hafta veremedim dediğim zaman hakikatende veremiyorum.insanın önce başaracagına inanması zihin olarak buna şartlanması gerek ki ardından hakikaten metabolizmada buna ayak uyduruyorrr
günaydınlar 6. takımımın çıtırları bu hafta kilom aynı malesef regliyim onun etkisi var sanırım .....
günaydın çıtırlar ben çok kötüyüm bir haftanın içinde bir defalık bir kaçamak 400 gramlık bir artış gosterirmi yaa :84: deli olcamm yaa haksızlık buuutabi başka bişeyde var 40 bedene giriyorum azcık dar olsada bilmiyom yaa o artı beni deli etti
hoollywood diyeti yapcam yarından itibaren midem bulandı resmen karbonhidrat diyetinden uzun bir süre tavuk yumurta ve benzeri ürünler görmek istemiyorum ıııyyy
neyse kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 63.5
bu hafta 63.9
ben hep böyle 2 ileri bir gerimi olcam yaaa
ama yeni ciciler aldım çok güzeller kızlar onları giyince tam bir gen kız gibi oldum yahuben bile inanamadım kendimee eşim şok oldu 57 düşecem diyince eşim bana ne dedi biliyormusunuz
bana bak karı seni tutar balkondan aşağı atarım yeter artık yanımda tam bir çocuk gibi kalcan bırakta ben zayıfliyim artıksenin zayıfladığın yeter dedi bu ne yaaa dedi yanımda yürütmiycem seni dedi baksana ikimize dedi bende esas ben seni yanımda yürütmiycem en kısa zamanda zayıflamassan dedim
günaydin fistiklar,
kilom maalesef 58,00...cok dikkat ettim niye böyle oldu anlamadim...:S...
ben ders yüzüne hic giremiyorum...ir süre izinli yazsan olur mu nazcim?..
aklim hep burda kaliyor...:S:S
günaydın çıtırlar ben çok kötüyüm bir haftanın içinde bir defalık bir kaçamak 400 gramlık bir artış gosterirmi yaa :84: deli olcamm yaa haksızlık buuutabi başka bişeyde var 40 bedene giriyorum azcık dar olsada bilmiyom yaa o artı beni deli etti
hoollywood diyeti yapcam yarından itibaren midem bulandı resmen karbonhidrat diyetinden uzun bir süre tavuk yumurta ve benzeri ürünler görmek istemiyorum ıııyyy
neyse kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 63.5
bu hafta 63.9
ben hep böyle 2 ileri bir gerimi olcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?