bilmiyorum nazlım yaa sürekli sizi mahçup ettiğimden çıkıyım dedim
çünkü 2 ileri bir geri yaptığımdan sizlerden utanıyorum inanki
ondan çıkmak istedim yoksa başka sebebi yok
dikkatini çektiyse sizlerden kopamıyorum
günaydın aeben abla montide bezelye için yorumunu okudum ben zaten konserve hiç tüketmiyorum yazdan dolaba konulanları yaparım hep . Artık bezelyeyi tek yiyeceğim .
sanda hayırlı cumalar safiş ...
bu konuda yazmıycakdım bi daha ama şunuda bilmeni isteDim . sen belki beni şurda 6 aydır tanıyorsun ben bu takımda ve bu linklerde 3 senemi geçirdim .kıslar beni bilir, ASLA TARAF TUTMAM . SENDE BENİ GERÇEKDEN TANISAYDİN BİLİRDİN .
HEP YAPICI VE KAYNAŞTIRICI OLMUŞUMDUR .
HAKLISIN HERKESİN KENDİNE GÖRE SEBEBİ VARDIR .ANLARIM .VE SAYGIYLE KARŞILARIM .
AMA VARSA SORUNLARI BİREBİR KONUŞARAK HALDEBİLİRDİN .HALADA HALEDEBİLİRSİN. LİNKLERİ YADA ARKADAŞLARINI İŞE KARIŞTIRARAK DEYİLDE.
BENİM ÜZÜLDÜGÜM KIRILDIGIM BU, YA DEYİLSE KİMSEYE HAKLISINDA DEMEN HAKSIZSINDA .
TEKRAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN ...
yok be safişim ne kabızlığı dün resmen motoru bozmuştum .
Nazlım banUya verdigin listeyi denesen 2 günlügüne ...
Ayrıca keten tohumu kat bi kaçgün yogurduna kabızlıgın ve şişligin insin ....
günaydın şekerler hayırlı cumalar
günaydıınnn canlarımmm
76.7 im. Yine 2 hafta öncesine döndümmm dün çok ağrım vardı yaaaa:s:s hala da var..:s
bu arada kızlarrr az önce vücudumu ölçtürdüm tekstilde çalıştığım içinn bugüne kadar bunu yapmadığım için utandım vallaa en başta olan ölçülerim gerçi spor salonunda var ama
şimdi
bel; 83 cm en ince yerinden göbeğin bir kaç cm yukarısından ölçtük
kalça 110 en kalın yerden ölçtük
göğüs : 96
baldır 62 yine en kalın yerdenn ölçtük
kol 35 cm yine en kalın yerdennn
idealin 90 60 90 olduğunu biliyorum ama:d ahahahahah:d:d sizin ölçüleriniz nelerrrr
iyi olmana çok sevindim ablacım amin aratmasınteşekkür ederim zilan iyiyim şükür rabbım bu günümüzü aratmasın ...
Yogunum biraz fırsat buldukçada monti linkinde arkadaşlara yardımcı omaya çalışıyorum kendimce işte .:78:..
Senide iyi gördüm bugün geçen haftaki karamsarlıgın kalmamış ....
Kilo böyle bişi işte nasılda moral oluyor insana dimi...::)))
ayyy çok sağol safiş yaa geçen haftaya göre artıdayım ama inanki o bile umrumda değil nedense ben bu şekilde devam edersem yani hem spor hem diyet hemde iksir kesin veririm:))saçmalama gözdem lütfen hepimiz yaşıyoruz bu durumları ne var şimdi bunda
keyfini bunlar için kaçırma lütfen....
nazlım seninki fazla olmuş bu hafta sanki nasıl çıktın bebeim sen bu kadar yaaa
bir sorun var ama ne :44:
oooo hadi gözün aydın güzelim çok güzel sonuç almışsın tebrikler
kaçıracam şimdi ben senin keyfini heeee
anlaşıldı senin durum kabızlıkta varmı nazlım?
gözün aydın zilanımmmmm
tebrikler
sende de gaz var o zaman gözdem ya
nazlım kaptanımız canım sanırım o ekler seni listeye bugün...
zilanım bence sen çıkma listeden . Doktor ilacını değiştirmeyecek mi 1 hafta sonra sen listede olmaya devam et
son motivasyon metodum
büyük bir azim ve şimdilik başarıyla devam ettiğim rejimimde psikolojik motivasyon kaynağımı sonra yazacağımı söylemiştim. Işte o büyük gün :] aslında bilinmeyen bir şey değil. Kendime bir excel dosyası oluşturdum. Hoşlandığım ve beğendiğim ünlü kişilerin ve markaların bir listesini çıkardım. Ve vereceğim her kilonun karşısına birinin adını yazdım. örneğin 92-91 kilomun karşısında beren saat var. Niye o var demeyin, oyunculuğunu ve himini himini hallerini çok sevmesem de dizide arzu kaprol kıyafetlerini çok güzel taşıdığını düşünüyorum çünkü... Beren saat'in bu güzel kıyafetlerle bulabildiğim resimlerini excel dosyama yapıştırıyorum ve arada bir açıp bakıyorum. Sonra da kendime diyorum ki, "xuxu, börek yemek mi istiyorsun, bu güzel kıyafetleri böyle taşımak mı istiyorsun?" şimdilik seçimlerim hep ikincisinden yana, umarım değişmez :] listemden birkaç örnek vereyim hemen: Miranda kerr [kendisi çok beğendiğim bir modeldir ve orlando bloom ile evleniyorlarmış, hangisine yanayım bilmiyorum :] ], jessica biel, markalardan bebe, machka gibi... Tabii ünlü olmayan ve kendilerine gıcık olduğum birkaç kişinin de isimleri var listemde :] mesela hoşlandığım bir çocuğu kaptırdığım kız gibi :] emin olun ünlülerden daha çok işe yarıyor :]
bunu da birinin bloğunda okumuştum, ilginç değilmi
merhaba naz im ve mimum asagida sizi gördüm nasilsiniz bu safis cadisi nerde hasta filanmi göremedimde onu kilo da bildirmemis merak ettim.öptum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?