Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam gamzeciğim yazarım seni listeye normalde 1 hafta deneme süremiz oluyor ama montiden tanıyoruz seni ve paylaşımlarınıda biliyoruz bu haftaki kilonla yazarım listeye

siz bilirsiniz nazcım kuralları bozmayım ben isterseniz bir hafta deneyebilirsiniz beni ben hazırım

yanlız pazar gunu için eşim bilet akmıs suprız yapmıs bandırmalıyım ben istanbulda evliyim annemlerin yanına gidicem şimdi haber verdi 10 gun kadar giremiyeceğim net yok annemlerde ben yine diyetime devam edicem istersen geldiğim zaman denemeye tabide tutabilirsin karar sizin

TOPLAM KİLO ( 865,1 / 867,5 / -2,4 / -0,28% )

865,1 866,1 -2,4 -0,28

azracığım bende sonuç bu şekilde çıkıyor kontrol edebilirmisin

ozaman geldiğinde listeye yazalım gamzeciğim . hem sen etkilenmemiş olursun hemde takım etkilenmemiş olur .

Tamam gamzeciğim yazarım seni listeye normalde 1 hafta deneme süremiz oluyor ama montiden tanıyoruz seni ve paylaşımlarınıda biliyoruz bu haftaki kilonla yazarım listeye

ozaman geldiğinde listeye yazalım gamzeciğim . hem sen etkilenmemiş olursun hemde takım etkilenmemiş olur .

tamam canım takım kaptanı ne derse olur

nazım bugün daha iyiyim ama dün çok komikti ayağa kalkıodum geri oturamıodum

Uzun elifim, ne tuhaf insanlar var şu hayatta ya, neyin aşığı atılıyor, kime neyi ispatlamaya çalışıyorlar, ya da burada şu sanal platformda ne ispatlayabilirsin, ispatlayınca boyun bir karış uzarmı...Şaka gibi insanlar var ya ciddi şaka...

bende menümü yazayım bari ....iyice boşladım menü yazmayı

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
yarım tabak kıymalı karnıbahar yemeği
1 adet fırında tavuk but
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam
yarım tabak kıymalı karnıbahar yemeği
1 adet fırında tavuk but
1 bardak ayran

öğlenle akşam aynı oldu dün karnıbaharı çok yapmışım tavukta fazla var .

safişimm gözdeeem sizi seviorumm çook iiki varsınızzz...

öehhh msj atmak için dakika bkliorummm

kızlarcığım ben geldim bu gün güne kötü başladım bulantı ve kusma beni mahvetti sabah sabah hamilelik günlerimi yaşadım resmen... Tabii hal böyle olunca direk hastaneye gittim gıda zehirlenmesi var ne var diye. Doktor önce safra kesesinde taş var dedi aklım çıktı ameliyat olacaksın demezmi. Neyseki ayrıntılı ultrasonda herşey tertemiz çıktı ne taş ne çakıl ne kum hiç bir hafriyat malzemesi yok tabii bu arada rahatlamam içinde serum taktılar baya uzun sürdü iş yerinde döndükten sonra işleri toparlamaya çalışırken bir türlü yazamadım sizlere...

Çok yalnızım bebekim beni merak etmişsin geldim ay balam işte burdayım sen nasılsın tatlım iyimisin keyifler yerindemi?

Miraaayyy kııızzz hala dolmadımı dakikalar

geçmiş olsun safişş önemli bişi olmadıgına sevindim

menüüüüü:

mevye yemediğim için annem çareyi meyve suyu yapmakta buldu: havuç, kırmızı turp, portakal, elma, havuç suyu
1 dilim ekmek
peynir
domates

2 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

alkol aldığım için akşam bişey yiyemedim sadece 1 paket form bisküvi

bitki çayı da içemedim bugün pilaaateste yapamadım ama yürüdüm 2 saat falan ama yarın telafi edeceğiiiim iyi geceler

çook geçmiş olsun safişim neler olmuş öyle rabbim bir daha yaşatmasın k.i.b tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…