Ben çıkıyorum canlar yarın sabah 8 de bir aksilik olmazsa görüşürük inşallah akşama gelemem çünküm anamda olcem orada internet yok. Sizi seviyorummmmm iyi akşamlar sakın akşam fazl kaçırmayın haaaaaaaaaaaaaaa...
belli tebbel oldugun her takıma laf yetiştiriyon kalkta biraz spor yap .ki gitsin kilocuklar ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3aebencim yok canım yapamicam ne yazıkkii kalliste tehdit etti kaydirigubbakcemile3 kurtuldunuz yanii :jeyyar:
pinarcım evet 5 kilo versem yeter eminim birde sporumu yapsam tam olecek işte tembelim
umarım sorun çıkmaz ceylinim ......:1hug:selam kızalrrr hastanedenn yeni geldimmm araştıracaklarmışş yine gidicemm 1 ay sonra şimdilik kesin birşey söyleyemezlermişşlaelaelaelaelae
1 günde tam 30 sayfa ilerlemiş topikkkk:1shok: valla helal bizeehihoyyytsırnaşık şey geçmişe gömülüyorummmmirmirmirmir
hoş geldin merakli mehalim ......ŞenizŞenizdur durr çıkmadan söyle hele döf ne demek düzeltici faaliyetler ne iş yapar yani çok meraklı üye simileyi:
veeeeeeee
L-carntine yi almaay karar verdim tekrar...
neden derseniz...
almaya deva mettikçe geçecek bir belirti olduğu söylenyor....
deget bana mahana bulma ....sırnaşık şey sret kayaya çattın sen .....:roflol::roflol::roflol::jeyyar: gel senide hizaya cekem yafrım ....sırnaşık şey:roflol:aebeen aşk olsunnn yaa
ben işdeyim şuann haftanın altı günü çalışıyorumm
cumartesi pazarım bilem yok bilmiyonn
akşamları spor yapamıyorum artık sabahın köründe saat 6 da kalkıp spor yapıyorum yaa
ne fedakarlıklar veriyom bilmiyonuz uykumu bölüyorum :roflol:
veeeeeeee
neden derseniz...
Fatu içme zayıflıycan diye senden olmayak .....laelaelaelaelaegaliba ilaç beni çarptı
hadi gızlar gızlar
ben uyumaya gidiom...
kiiiissssssss hepnizi
deget bana mahana bulma ....sırnaşık şey sret kayaya çattın sen .....:roflol::roflol::roflol::jeyyar: gel senide hizaya cekem yafrım ....sırnaşık şey:roflol:
aebeen aşk olsunnn yaa
ben işdeyim şuann haftanın altı günü çalışıyorumm
cumartesi pazarım bilem yok bilmiyonn
akşamları spor yapamıyorum artık sabahın köründe saat 6 da kalkıp spor yapıyorum yaa
ne fedakarlıklar veriyom bilmiyonuz uykumu bölüyorum :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: repmi :1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:ne manyak karılarsınız .. :roflol::roflol::roflol:Şenizcarnıtıneyi al ve yat bari belirtisi azalsın..ne narin karımışın beeee.:roflol::roflol::roflol:... hala repimi göremedim.....klava:kötükedihüso
amaa amaaa fakat lakinn derkeeennn
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
napiimmm tembelim iştee yuvarlanamıyorum ne yapimm kaydirigubbakcemile3
aeben e mi söylüyon?:roflol::roflol::roflol:kızım o sabahları plates yapar,yürüyüşe gider,yetmez bidaha yürüyüşe gider,herkezden de bunları bekler... ben karışmam hişççç yapamam işim var felan sökmez ona göre....:roflol::roflol::roflol:
64 .1....... he he ......ve cumaya 3 gün var .....:teytey::teytey::lepi::lepi:
elma kıron degilki canım normal kron benım kullandıgım ya ben bunu daha önce çok niyetlenmiştim iyiki almışım . 3 haftaya yaklaşıyo . ve bende gerçekten işe yarıyo çok mutluyum çok 65 zincirlerini kırdım çok şükür ....vede mehmet özün kitabı çok şey örretti bana bu ikisi birleşince demekki vucudun bu eksikligi varmiş ben boşa kürek çekiyomuşum aylardır ....:1shok:
fatucum ben de le carnite düşünüyorummm sen daha önce kullanmış mıydın?veeeeeeee
neden derseniz...
umarım sorun çıkmaz ceylinim ......:1hug:
:
:roflol::roflol::roflol::roflol: repmi :1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:ne manyak karılarsınız .. :roflol::roflol::roflol:Şeniz
la pınar sana rep vermek için 20 kişiyi doldurmaya çalışıom adamı hasta etme nan....
hiyooooytttttttt
bu arada bugün mideye gidenler
1 elma
4 küçük tost (bu tostlar da meşhur oldu haaaa)
b çanak yoğurtla kornflaks (2 kase kadar 3 dolu kaşık yoğurtla diyet kornflaks akşama makarna yapcam die doyursun de biraz ondan fazla yedm)
bi lokma halka tatlı çeyreğin çeyreği kadar
umarım bişi çıkadan atlatirsın ceylinim ....:Saruboceq:
aebenmm hadi gözün aydın canımmm tebrik ediyorum seni:=))
aebencim bu krom hap sık sık acıkma istedigni de azaltıyor mı???cokacimcoook
fatucum ben de le carnite düşünüyorummm sen daha önce kullanmış mıydın?
inşallah aebencimm artık çocuklugumdan beri hastanelerdeyim öyle sıkıldım ki yine de çok şükür Allahın gücüne gitmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?