aebenmm hadi gözün aydın canımmm tebrik ediyorum seni:=))
aebencim bu krom hap sık sık acıkma istedigni de azaltıyor mı???cokacimcoook
fatucum ben de le carnite düşünüyorummm sen daha önce kullanmış mıydın?
inşallah aebencimm artık çocuklugumdan beri hastanelerdeyim öyle sıkıldım ki yine de çok şükür Allahın gücüne gitmesinn
fatu zehir iç sorunu kökten çözelim yavrum .....:mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsoyok ceylin bu ilk ve beni çarptı galiba....
doktorlarımdan ceva pbekliom
(nette doktora sordum da...)
yaww testlerim temiz çıkmıştı hormon tiroid diyabet kolestrol falan maşallah sorunsuzdu....
zenikal içsem daha mı iyiyidi yawwww
pınarım 3 kalp olacan kıs 70 mesajın kalmış artık mesajlarda silinmiyo sana torpil yaptırdım ....:jeyyar::jeyyar::jeyyar:fatu neoldu gerçekler acıdır di mi?delikafaduldencevap bilem veremedin delikafaduldenişte oturturlar adamı böyle....:roflol:kafamçokkarıştı:roflol:
kütoo süpersin kıss
2. mezunumuz bu inatla sen olacaksın :teytey:
ama bu kadar az yemeye karşılık bence çabuk döneceksin. aebeni biraz dinle kaydirigubbakcemile
ve sen döndüğünde ben yine burada olacağımm
ben dr a sormuştum
tavsiye etmedi carnitini hep soluyom dinlemiyonuz et yiyosan yeteri kadar alınıyomuş zaten o ben yemiom dedigim halde vermedi kalp kasına zarar verebilir falan dediydi ama yinede bi dinlen ondanda olmayabilir
aebenim ne kaddaaarrr temiz kalbin var senin canımın içisiiiiii Şeniz
hemen anladın sapıttığımı dimi. sapıtınca buraya da yazamıyorum. dün akşam burger kingdeydik desem yeterli mi
ama bu sabah yine tam gaz başladım. akşama da böyle geçecek kesin kararlıyım :1rolleyes:
amann anne demeyin banaya dün aradım kapalıydı aramısın dedi aradı şimdi benden gittikten sonra ilkkez nese diş çektirdim kötüyüm bitanesi kanal olcak anlatıyom ne dese begenirsiniz tamam kızım tamam kızım köntürüm bitiyooo kapatıom çattt dıt dıt dıt gıcık yaaaa
Kızlar bende anne sorunu yokta sağolsun hem arkadaş gibiydi hem anne hem baba herşeydi. Babam o da bizi sever bilirim ama hiç belli etmez yani sarılmaz öpmez benimde hep içimde bu kalmıştır. Babamla konuştuğummuz şeyler naber işler nasıl sağlığın nasılı asla geçmez. bende oğlumun babası ile çok samimi olmasını o yüzden çok istiyorum ve açıkçası doğru baba olduğuna inamasaydım da doğurmazdım inşallah yanılmamışımdır ve çok iyi ilişkileri olur. benneyaptımki
yok ceylin bu ilk ve beni çarptı galiba....
doktorlarımdan ceva pbekliom
(nette doktora sordum da...)
yaww testlerim temiz çıkmıştı hormon tiroid diyabet kolestrol falan maşallah sorunsuzdu....
zenikal içsem daha mı iyiyidi yawwww
canım benim şu işlemlerin bi bitsin teşhisini koysunlar..inşallah temiz dir...taaa doğumlarıda görürsün inşallah hastaneyi....:Saruboceq:
ay oku oku bitmedi ne kaa çok yazmışınız:1shok: nazlıcım çok üzüldüm canım yazıklarını okuyunca hem senin hem annen için çok zor:çok üzgünüm: herkeste ayrı bi dert var gerçekten bendekide ayrı,benimde annem ve babam 27 yıllık evlilikten sonra boşandı ben 5 yıllık evliydim çok şeyler gördüm çok büyük acılar yaşandı sonrasında ,babam sorumsuz bir adam ayrıca ne ararsan var içki kumar annem çok iyi dayandı anlıcanız şimdi annem evlendi antalyada yaşıyor rahatı çok iyi şükürler olsun kız kardeşim iyice büyüdükten sonra hiç düşünmediği halde evlendi kader dedikleri bu sanırım küçük kardeşim ıspartada okuyor ortanca kız kardeşimi hele hiç sormayın yılda bi kere anca görüyorum oda antalyada oda eşinden ayrı tek başına yaşıyor Allaha emanet başına buyruk :çok üzgünüm: kimsesizim bu ellerde anlıcanız dağılmış bir aile dedikleri bu oluyor,bu yüzden kendi evliliğimde ne sorun yaşarsam yaşıyım sırf kızımı düşündüğüm için ve zamanında yaşadıklarımı ona yaşatmamak için elimden geleni yapıyorum,yani uzun lafın kısası dert çok,aman neyse çok konuştum ben yine akşamki menümüde veriyim sonra hepsini liste yapıcam söz ,akşam havuçlu patatesli barbunya ve 2 kaşık yoğurt bugün çok acıktım belki listeye bir dilim çok tahılı ekmek yada 2 kaşık bulgur pilvı ekleyebilirm şimdilik bu kadar...
bu arada bugün mideye gidenler
1 elma
4 küçük tost (bu tostlar da meşhur oldu haaaa)
b çanak yoğurtla kornflaks (2 kase kadar 3 dolu kaşık yoğurtla diyet kornflaks akşama makarna yapcam die doyursun de biraz ondan fazla yedm)
bi lokma halka tatlı çeyreğin çeyreği kadar
akşam için uyuyakaldığımdan dolayı
2 dlim kepek ekmek
yarım porsiyondan az sucuklu yumurta
3-4 adaet çubuk kraker
bu arada pınar yuyuakamışım ondan cevap veremedim yarın gel canım
acelem yok ben yarında buradayım şekerim....:roflol::roflol::roflol:
fazla tıkınmışın bugün hahahakafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 Pınar aldınmı cevabını . :jeyyar::jeyyar:yuh pınar
millet bana yi diyo sen yime....
hayin pınar....
biz tabe börekler çörekler kurabiyeleri tepsiynen götürmüoz bizim kaçamağımız anca 3-4 kraker
hııhhhhhhh
sadece arada oda 1..2.. günlügüne pınarım fazla tavsiye etmiyorum çünki kastaki su gidiyomuş bu diyette . ama tartıda süper belli oluyo ....:1no2:aeben cim sen karbonhidrat dietine devam ediyor musun canım?bende başlayayım diyorum.önerir misin?
agrı kesici al bediş başka türlü olmaz uyutmaz seni .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?