- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
merhaba canımKarpuz Güzeleri Ne durumdayız?
Muhteşem Yüzdeler verilecek değil mi?
6. Takım 731. Etap Karpuz Güzelleri AseliccA karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz @Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz M MissHayaLet karpuz
Tek ögunde sana eksi getirirmi onu düşün ilk önce aç bırakarak vücudunu, haftasonu kimse dikkat etmiyo menulere bakiyorum bisey yok ama hep artı nedense bende anlamis degilim çıldircamKaptanım +500 bendede artı var 3günkü dikkatsizliği cumaya kadar kapatıcam inşallah gerekirse tek öğün beslencem bugün bi denicemZipzip-
Tek öğün yapma bence bugun yediklerine dikkat et yarina eksiye gecersinKaptanım +500 bendede artı var 3günkü dikkatsizliği cumaya kadar kapatıcam inşallah gerekirse tek öğün beslencem bugün bi denicemZipzip-
Menulerde birsey yoktu ama anlamadim bendeTek ögunde sana eksi getirirmi onu düşün ilk önce aç bırakarak vücudu haftasonu kimse dikkat etmiyo menulere bakiyorum bisey yok ama hep artı nedense bende anlamis degilim çıldircam
Nebilim canim yaa ne yiyip ne iciyolar birine diyorum hep kacamak var menunde cevap bile vermiyo birine diyosun pizza yiyosun eksi geldim diyo ertesi gun ama gene artiyla geliyo kimisinde kacamak yok arti 500 400 anlamis degilim catladim spor yapmaktan ben bugunMenulerde birsey yoktu ama anlamadim bende
Spor yok bazı uyelerde
Biz daha cok spor yapiyoruz kilo vermesi gereken biziz sanki
Yavrum konuşuyor. Ben sevmiyorum konuşanları.
Farkındayım canim mesajlarina cevap gelmediNebilim canim yaa ne yiyip ne iciyolar birine diyorum hep kacamak var menunde cevap bile vermiyo birine diyosun pizza yiyosun eksi geldim diyo ertesi gun ama gene artiyla geliyo kimisinde kacamak yok arti 500 400 anlamis degilim catladim spor yapmaktan ben bugun
Cevabini begenmedim senin sen yap demen gerekirdiYavrum konuşuyor. Ben sevmiyorum konuşanları.
Bizi zayıflatıcaz derken zafiyet geçirmeyin.Menulerde birsey yoktu ama anlamadim bende
Spor yok bazı uyelerde
Biz daha cok spor yapiyoruz kilo vermesi gereken biziz sanki
Oyle yapim bariYarin sabah tartil canim, cok bir fark olmaz
Naparsalar yapsinlar valla bizdende biryere kadar arkalarinda durabilirizFarkındayım canim mesajlarina cevap gelmedi
Aman herkes kendi bilir yaa biz yaza fit gireceğiz
Dedim.Cevabini begenmedim senin sen yap demen gerekirdi
Sessizce yap benceYavrum konuşuyor. Ben sevmiyorum konuşanları.
Bunu da sen yap tatlım.
Bunu sen yap bakalım nasıl olacak?Sessizce yap bence
Yook yaa o kadar diyet ve spor yapmiyorum ki
Keske zayifet gecirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?