- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Simdi ikimizide kovcakKaptan bırak git yürü bahanelere bak
Yok valla bahane degil canimKaptan bırak git yürü bahanelere bak
Sana en ıyı gelıcek sey annenlwrın gelmesi olucak oZaman cnmAnkarada her gün yağmur yağıyor, yağmasa da parka götüremiyorum, 4 yolun ortasına park yapmışlar her yer araba, büyük tam bir insan delisi biri gel diyince bakmaz arkasına gider,(ki gitmişliği var) apartman bahçesine 1 kaydırak 1 tahterevalli koymuşlar, arada oraya iniyorduk, başka çocuk yok ama değişiklik olsun diye ona da yağmur engel, evde zaten büyük kaydırak, salıncak, bisiklet, scooter, tahteravalli her şey var inan, ama 2 si de bnm üstümü daha eğlenceli buluyorlar. İnsansızlıktan delirdik bi evde
Tartılmadınmı bugun tartı ne diyor acabaUygulaması gayet rahat canım sıkıntı yok birde cuma günü tartı sonuçlarına bakacaz bakalım
Maşallah kuzuma uyusun canimYok kız bebeyi 8 de yatırdım
İyi iyi dinlen bakalımYok valla bahane degil canim
Valla uyusun her saat başı uyandı benim uykumu da yediMaşallah kuzuma uyusun canim
Büyüyene kadar öyle gidicek oValla uyusun her saat başı uyandı benim uykumu da yedi
Bugün dinlenmek yook 20 bin atacağımİyi iyi dinlen bakalım
Gidecek bilirim bakalım o zamana kadar yaslanicam bari +35 gece gündüz kremleri alayımBüyüyene kadar öyle gidicek o
Gidecek bilirim bakalım o zamana kadar yaslanicam bari +35 gece gündüz kremleri alayım
Tarcınlı yap arkadaşım ıstah kontrolünde ışe yarıuor yagda yakıyormuşŞimdi kahve yapmaya kalkicam iki bebe de aynı anda uyanacak
Dün mesaj attım kediye instgrm da paylaşmış bana da önerisi oldu alayım bari
Aynen canım yağmur engel bu haftaBekliyorum canım bende dün çıkamadım ama 8 bin falan yaptım yağmurdan çıkamıyorum neyse bugün ikiye katlarim.
Geçmiş olsun canım bu arada regl ağrısı bende bekarken çok olurdu öldürurdu beni .
Tamam canim yapiyorumTarcınlı yap arkadaşım ıstah kontrolünde ışe yarıuor yagda yakıyormuş
Kedimi onerdi kremDün mesaj attım kediye instgrm da paylaşmış bana da önerisi oldu alayım bari
Benımde rahmım ters aman aman bı ağrı yaşamıyorum.Doktorlarda atıyor bazenAynen canım yağmur engel bu haftabekarken ben hiç yaşamadım ikinci kızımı doğurduktan sonra ağrılı regl geçiriyorum maalesef doktor rahmimin ters döndüğünü söylemişti bu sebep olabilirmiş maalesef
İşin çok zor. Bunlar tok tutuyor. Yeşillik ye. Meyve ye canım. Arada balık.Düştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?