Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim en büyük kurtarıcımız ablası o ılgılenınce rahatça ışımı yapıyorum .Söz verdım ben de onun bebesine bakıcam

Geçmiş olsun kuzum

Düştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Alerji çok zor canım benim Rabbim yardımcın olsun 1 ay süt, yoğurt, peynir,yumurta kuruyemiş tuketmedim ne yicem diye gezdim durdum

Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Oncelikle gecmis olsun canım emziren annesin yavastan veririsin free listede sende merak etme
Ama bizim takım 1.cilikle doymayan takim yerlerse ceza alirlar spor yapmazlarsa kilo vermezler

Planktan belim,jumping jucktan kollarim,mekikten göbişim,squattan totom,bölgeselden bölgelerim agriyo
Bugun dinlen olmazsa
Günaydın ⚘⚘⚘⚘⚘
Gunaydin canım
Günaydın canlar
Günaydın canım
Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artik
Aaaa dur hele daha kahvalti yaptim kahvemi iciyom4000 adımim var spor müge anlıdan sonra
Ne ara 4000 adim attin yaa

Bugun dinlen olmazsa

Gunaydin canım

Günaydın canım

Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artik

Ne ara 4000 adim attin yaa
Sabahın köründe kalkmış kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…