Tartı karpuza devam diyorTartılmadınmı bugun tartı ne diyor acaba
Nasıl sonuçTartı karpuza devam diyor
Gunaydin canım
Günaydın canımGünaydın,
Bu sabah anca cuma günkü kiloya geldim, 2.5 günde kaç kilo verilirse artık cumaya o kaldı, sonra cedarice ağlıyor, ağlamadan kilo veremiyorum, ağlamak zayıflatıyormuş
Cok geçmiş olsun ama ihmal etmeGünaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama
Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden
Oooo cumaya eksi 1bucuk karpuza devamDün -200dü bugün -500 oldu
Aaa çok sevindimDün -200dü bugün -500 oldu
Aaa çok sevindimçok şükür artı olsaydiniz kaptan beni öperdi
Gönder gelsin ibanımıda yollucam çok çocuk çok para
Alerji çok zor canım benim Rabbim yardımcın olsun 1 ay süt, yoğurt, peynir,yumurta kuruyemiş tuketmedim ne yicem diye gezdim durdum
Oncelikle gecmis olsun canım emziren annesin yavastan veririsin free listede sende merak etme
Ama bizim takım 1.cilikle doymayan takim yerlerse ceza alirlarspor yapmazlarsa kilo vermezler
Bugun dinlen olmazsa
Gunaydin canım
Günaydın canım
Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artik
Ne ara 4000 adim attin yaa
Geçmiş olsun canım inşallah zamanla geçer görümcemin oğlununda vardı 3testtede başka şeyler çıktı ama şimdi geçti vücudu kızarıp kanıyodu
Teşekkür ederim kızlarcım. Allah başka dert vermesin inş ama bu da çok zormuş. İnş geçer ben bir süre idare edeceğim ama kızımın da öyle olsun inş. Yüzü hep yara oluyor. Tam buğday ekmeği aldım içinde eser miktarda susam varmış kabardı. Beyaz ekmek olsun az yiyim dedim eser miktarda süt susam var yazıyor.İşin çok zor. Bunlar tok tutuyor. Yeşillik ye. Meyve ye canım. Arada balık.
Canım sadece yuzde mi varTeşekkür ederim kızlarcım. Allah başka dert vermesin inş ama bu da çok zormuş. İnş geçer ben bir süre idare edeceğim ama kızımın da öyle olsun inş. Yüzü hep yara oluyor. Tam buğday ekmeği aldım içinde eser miktarda susam varmış kabardı. Beyaz ekmek olsun az yiyim dedim eser miktarda süt susam var yazıyor.
Diyetten önce fırından ekmek alıp yarım ekmek salatalık zeytin papates yumurtasız sütsüz makarna yiyordum durumum çok kötü oldupatatese benzedim diyetisyene başladım. O da bana uygun liste hazırladı. Bazı kaçakları var onunda o nedenle onu da tüketmiyorum ama kararlıyım zayıflayacağım kaptanım ben de
Şimdi gidip leslie yapayım 1 mill de olsa. Veledim uyudu
Tamam canımKaptanım cuma bekliyorum öpücükleri
Tünaydın canımTünaydin
Maalesef cok kg alip verdigim için vucudum hâla toparlanmadi sporumu arttirmaya çalışıyorum bendeAy hatırladım tatlım sen de 2. Bebeyi doğurdun ama MaşAllah baya zayıflamışsın. Yaşında küçüktü senin metabolizma baya hızlıdır hadi bakalım gelsin fit vücutlar.
Tünaydın canımTünaydin
İnşallah kimse free vermezTamam canım
Tünaydın canım
Evet cnm bağırsak tepkisi Yok çok şükür. He bir de mama yiyor mama ineksütlü ama dokunmuyor çok şükür ben yiyince dokunuyorCanım sadece yuzde mi var
Ya öyle oluyor cnm ben de çok yumuşağım çatlaklarım varMaalesef cok kg alip verdigim için vucudum hâla toparlanmadi sporumu arttirmaya çalışıyorum bende
inşallah yağmaz ben hastanede 5 bin adım yapmışımYağmayaydı iyiydi ama oda lazım,ö.s yürüyebilşrim yağmazsa, afiyett olsun
inşallah yoktur canım..Senin şekerin yoktur yaa.olsa bile bu beslenmeye şeker mi kalır. Haber ver sonuçları. İnşallah iyi çıkar.
inşallah cannım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?