Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım çok geçmiş olsun. dilerim kötü bişe yoktur.
Akşam kimse temizlik yapmamış pis pis kalmış buralar.

Ohh mis gibii olduuu

Günaydınnn
günaydın canım eline sağlık tertemiz olmuş misss
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım

günaydın canım

Koku alamayan ben cok degisik bir koku aliyorum ve acayip midem bulaniyor sabah sabah ya
aa neden acaba? koku duygusu gelirken mi böyle oluyor acaba? çok geçmiş olsun
Günaydın kizlar
günaydın canım

Selam kizlar beni mazur gorun dunden beri Kotuyum
Diare olmusum ama siddetli
selam canım geçmiş olsun
Günaydın kızlar
günaydın canım
Günaydın herkese
günaydın canım
Günaydın kıslar bugün spor yapmaya başlıyorum 2 gün regl ağrısından sonra bugün süperim çok şükür
günaydın canım kolay gelsinn
Kolay gelsin canım, bebekli hayat zor tabiki, kolaylık diliyorum
Planktan belim,jumping jucktan kollarim,mekikten göbişim,squattan totom,bölgeselden bölgelerim agriyo
yeter gayrı dur sende
Günaydın ⚘⚘⚘⚘⚘
günaydın canım
Günaydın canlar
günaydın canım

Çok ilginç neyse iyi olsa yürüyüşe başla bekliyorum

Geçmiş olsun canım niye gitmiştin doktora
Koku alamayan ben cok degisik bir koku aliyorum ve acayip midem bulaniyor sabah sabah ya
Canım hamile olmayasın

Günaydın canım gecmis olsun sonuclarin iyi cikar insallah

Geçmiş olsu, covid mi ki?

Geçmiş olsun, kimse senden daha değerli değil, sen yoksan hiç kimse yok, önce kendin, sonra çocuğun, kendine iyi bak.
Sana en ıyı gelıcek sey annenlwrın gelmesi olucak oZaman cnm

Tartılmadınmı bugun tartı ne diyor acaba
Bir rivayete göre bugün bŞka rivayete göre yarın geleceklermiş, söylemiyorlar da hafta sonu kzıın doğum günü on geliyoröar asıl.
Gidecek bilirim bakalım o zamana kadar yaslanicam bari +35 gece gündüz kremleri alayım
Ben +40 aldım anca o paklar

sandriyon alıntılamamaışım seni geçmiş olsun sana da, gazı kaçmış kola ve ayrıca 1 kaşık türk kahvesi üzerine bi kaç damla limon da iyi gelir.

Geçmiş olsun canım niye gitmiştin doktora
teşekkürler canım. şekerim var diye şüpheleniyorum. ailede var zaten. bide tiroidlerde sıkıntı var bence ama bakalım ne kadar tahlil varsa istedi doktor sağolsun, inşallah temiz çıkar ama pek ümidim yok:)
Günaydın canım gecmis olsun sonuclarin iyi cikar insallah
sağol canım amin teşekkür ederim :)

İnşallah kötü bişey çıkmaz canım şeker Allah kimseye vermesin berbat bişey kayinavlidem de var çok kötü yanı 28 senedir cekiyo kadın .

günaydın canım çay istiyordu tamda kalkıp alayım ama yağmur istemiyorum bugün güneş çıktı Ankara'da umarım gitmez geri
Yağmayaydı iyiydi ama oda lazım,ö.s yürüyebilşrim yağmazsa, afiyett olsun

Olsun bir yerden başlamak lazım
Günaydın canım
Günaydın,
Bu sabah anca cuma günkü kiloya geldim, 2.5 günde kaç kilo verilirse artık cumaya o kaldı, sonra cedarice ağlıyor, ağlamadan kilo veremiyorum, ağlamak zayıflatıyormuş
Günaydın ağlayınca tuz kaybı oluyor ya ondandır

Allah Allah ne oldu ki acaba.cok geçmiş olsun haber ver bize de .

Senin şekerin yoktur yaa.olsa bile bu beslenmeye şeker mi kalır. Haber ver sonuçları. İnşallah iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…