Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 45 liraya aldım canım tost makinesi bana gereksiz geliyor dünya kadar para verip kullanmam diye diğerini 4 sene kullanmıştım bunu da geçen sene aldım
eşimde bi ara alayım çocukluğumdaki o tadı alır mıyım acaba diye istedi ama almamıştık, tost makinesi işlevini aynı şekilde görüyor sonuçta mantıklı ypmışsın canım

Afiyet olsun canım
Az daha iyiles canim spor yapma dinlen

At canım adımlarını. Tekrar geçmiş olsun.

Pişme süresine bak bende yumuşak diye bekledim hafif katılasinca tahtanın üzerine alıp ikiye böldüm icini koydum üzerine kapadım.

Sen biran once mezun ol haftaya biraz dikkat edersin enazindan canim gecmis olsun

Pişme süresine bak bende yumuşak diye bekledim hafif katılasinca tahtanın üzerine alıp ikiye böldüm icini koydum üzerine kapadım.
Yarın sabah deneyim sana haber vercem. giyinmeden makineye atayım ben giyinirken pişsin.
Şu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo
Her vücut farklı demekki sana yaramıyor bu.

Tartil canim listede degilsin sorun olmaz kilonu bilelim hem bu arada dikkat edersin kalori acisindan :))

Yarın sabah deneyim sana haber vercem. giyinmeden makineye atayım ben giyinirken pişsin.

Her vücut farklı demekki sana yaramıyor bu.
Bana zaten ne spor yariyo nede ödem atmaya sular falan sacma sapan vucudum var

Gecmis olsun canim

Ben 45 liraya aldım canım tost makinesi bana gereksiz geliyor dünya kadar para verip kullanmam diye diğerini 4 sene kullanmıştım bunu da geçen sene aldım
Tost makinem yok ama Ocak üstü tost makinem var hiç almadım özenip de bende almak istıyorum

Bu hafta mezun olurum artık canım. Yumurta ve tavuk ömrümde yemediğim kadar yedim kaç aydır nasıl değerlerim düşer anlamadım
Normal canim degerlerin dusmesi birdende herseyi kestin belkide ondan

Benimde döküm bide Ocak üstü olan
Onla ben denemedim yağ kağıdı yakarım siye denemedim yulaf tostu yapmaya

Benimde döküm bide Ocak üstü olan
Onla ben denemedim yağ kağıdı yakarım siye denemedim yulaf tostu yapmaya
Canim icine gore kes yagli kagidi ozaman yanmaz diğerlerine bende ozendim aldim simdi ocaktankini kullaniyorum kaldirdim onca para veripte yika kurula falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…