Allah'ım Allah'ım verdikçe veriyorsun iltifata bakar mısınSen 52 misin? Şaka mı? Ay ne güzelsin. Ben seni 45-46 sanıyordum.
Sleepycim meleğim çok teşekkür ederim.İşlerini hallet sonra çabuk dön
Öğrencilerden bile çıtır olman lazım
Ablam 52 yaşında mısınŞifa oldu resmen cordeliam bırak desin kız valla ihtiyacım var. Moralim çok bozuktu. Nefes aldım resmen...sen 52 yaşına gel sana ben diyeceğim hayatta kalabilirsem tabi
Ben özür mesajı yazmıştım ama bu kadar övgü mesajı utandırdı beniAblam 52 yaşında mısıniradene azmine
İnşallah senin yolundan ilerlerim
Aah ahBı kere bana demedin bunları
Olsun lezzetli şeyler yemişin en azındanCanım kaptanim güzel kaptanimaffet beni.
Şu an itibariyle kendimi diskalifiye ediyorum. @Lili 38 rakibcim havlu atıyorum. Kilo veremedigim gibi aldım da. Üst üste yapılan hataların sonucu iyi olamazdı elbette.
1- Hafta sonu arkadaşlarla yapılan kahvaltı.
2- Dün eşimin evlilik yıldönümü sürpriz kahvaltı planı
3- Kaç gündür mezuniyet programı hazırlıkları sebebiyle evde bulunamam...
Beceremedim
Önümüzdeki hafta da mezuniyet gecemiz var. Kendi sınıfım mezun oluyor. Yemekli, pastali olacak. Bir süre daha şişko halimle gezeceğim. Çıtır Elhan yok artık. Bu devran tabi ki böyle devam etmeyecek. Yalnız şunu fark ettim eski gücüm , iradem de yok. Menopoz işlerimi zorlaştırıyor. Herkesten daha çok dikkat etmek zorundayım. Bilginiz olsun. Önce kendimden sonra sizden özür dilerim. Hiç iyi bir örnek olamadım.
Leylifercim yaklaşımın çok tatlı güldürdün beni...Olsun lezzetli şeyler yemişin en azından
İsmin sana huzur getirsin canım...tabi ki sağlık. Geçmiş olsun. Önümüzdeki hafta harika geçer inşallah.Kızlar napiyosunuz hayırlı aksamlar iki gündür hastanelerde yım gelemedim yorgunluktan şuandada basım çok agriyo. Bu hafta iyi geçmedi benim için ne yürüyüş yapabildim hastaneye git gel bı düzende oturtamadim.
Hep gülelim inşallah,bugün bende dışarda çok börek kokladım ama aç gezdim, geçen hafta döner ekmek yemiştim bütün hafta gezdiğğm artıyı yazsam dudağınız uçuklar,verirsin yineLeylifercim yaklaşımın çok tatlı güldürdün beni...Allah da seni güldürsün. O lezzetli şeylerin içinde bişi, börek vardı ahh ahh görsen çok kızardın aslında...
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Menüm
Kahvaltı 12
Peynirli yumurta
3 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 14
Türk kahvesi
1 hurma
Akşam 18
1 kase düğün çorbası
4 yk kavrulmuş kabak
3 yk patatessiz türlü
4 yk yoğurt
1 üçgen dilim karpuz
2 lt su
@CordeliaaZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım17 haziran 2021
11.30
Eki Görüntüle 2872497
14.30
Yarım muz 5mısır gevreği kakaolu topçuklardan ( oğlan yerken ağzıma kattı zalım bebe komşudaydık çıkaramadım muz da onun artığı zaten )
17.30
Eki Görüntüle 2872499
Zipzip-
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
Geçen hafta da birsey demedik birinci olduk ama sonuncu da olabilirizAsmak lazım kesmek lazımbu hafta cokta karismadim kimseye bakalim ne olcak
Ablacim öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice mutlu saglikli yillariniz olsunCanım kaptanim güzel kaptanimaffet beni.
Şu an itibariyle kendimi diskalifiye ediyorum. @Lili 38 rakibcim havlu atıyorum. Kilo veremedigim gibi aldım da. Üst üste yapılan hataların sonucu iyi olamazdı elbette.
1- Hafta sonu arkadaşlarla yapılan kahvaltı.
2- Dün eşimin evlilik yıldönümü sürpriz kahvaltı planı
3- Kaç gündür mezuniyet programı hazırlıkları sebebiyle evde bulunamam...
Beceremedim
Önümüzdeki hafta da mezuniyet gecemiz var. Kendi sınıfım mezun oluyor. Yemekli, pastali olacak. Bir süre daha şişko halimle gezeceğim. Çıtır Elhan yok artık. Bu devran tabi ki böyle devam etmeyecek. Yalnız şunu fark ettim eski gücüm , iradem de yok. Menopoz işlerimi zorlaştırıyor. Herkesten daha çok dikkat etmek zorundayım. Bilginiz olsun. Önce kendimden sonra sizden özür dilerim. Hiç iyi bir örnek olamadım.
Afiyet olsun canımMenüm
Karpuz diyeti 5. Gün
karpuz yemedim.
2 litre su
1 litre detoks
Toplam 700 kalori
E Elif_EylulZipzip-
Eki Görüntüle 2872542 Eki Görüntüle 2872543 Eki Görüntüle 2872544
Geçmiş olsun canim hayirdir bir sorun yoktur inşallahKızlar napiyosunuz hayırlı aksamlar iki gündür hastanelerde yım gelemedim yorgunluktan şuandada basım çok agriyo. Bu hafta iyi geçmedi benim için ne yürüyüş yapabildim hastaneye git gel bı düzende oturtamadim.
Bol marulla 4 çiğ köfte bi de 2 çatal pasta yeter bahar vicdanin rahat eder ertesi günCtesi kizimin dogum gunu olacaklardan ben sorumlu degilim halasi pastasini yapacak , yanina cigkofte ve lahana sarmasi bende pogaca filan Allahim sen affetsen tarti affetmez sarkisini kendime armagan ediyorum
Eki Görüntüle 2872511 ustune kahve icelim guzelleselim
Aah ah
Gecmis olsun canimKızlar napiyosunuz hayırlı aksamlar iki gündür hastanelerde yım gelemedim yorgunluktan şuandada basım çok agriyo. Bu hafta iyi geçmedi benim için ne yürüyüş yapabildim hastaneye git gel bı düzende oturtamadim.
Ondan sonra ben kilo veremedim kusura bakmayin falan filan filiz kıziyoHep gülelim inşallah,bugün bende dışarda çok börek kokladım ama aç gezdim, geçen hafta döner ekmek yemiştim bütün hafta gezdiğğm artıyı yazsam dudağınız uçuklar,verirsin yinetatil girsinde.
Kaptanim çok teşekkür ederim.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçen hafta da birsey demedik birinci olduk ama sonuncu da olabiliriz
Ablacim öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice mutlu saglikli yillariniz olsun
Kilo konusuna da gelince gecen hafta gayette fit duruyordun
Simdi mezuniyet gecesini felan atlat sonra bakariz kilo isine
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canim hayirdir bir sorun yoktur inşallah
Canım okul kapansın ciddi bir şekilde kendimle ilgileneceğim inan ki...çok teşekkür ederim bitanem
Hic belli olmuyor abla 66 kilo oldugun cok guzel cikmissiniz fotograftaKaptanim çok teşekkür ederim.görüntüde kilolar saklanıyor bir şekilde...Bak kahvaltı sonrası şiş karınla fotomuza...Eki Görüntüle 2872592
Tarti 66 küsur...Herkes de kızıyor sen şişko değilsin niye dert ediyorsun diye. Salak gibi ben de inanıyor yiyorum sonra artiyi görünce utanıyorum sizlerden. Evlilikle ilgili güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.mutluluk yakamizi bırakmasın inşallah. senin de bahtın açık olsun.
Abla sen kiloluysan daha nediyimkiKaptanim çok teşekkür ederim.görüntüde kilolar saklanıyor bir şekilde...Bak kahvaltı sonrası şiş karınla fotomuza...Eki Görüntüle 2872592
Tarti 66 küsur...Herkes de kızıyor sen şişko değilsin niye dert ediyorsun diye. Salak gibi ben de inanıyor yiyorum sonra artiyi görünce utanıyorum sizlerden. Evlilikle ilgili güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.mutluluk yakamizi bırakmasın inşallah. senin de bahtın açık olsun.
Afiyet olsun canım sarimsak neden orda yanliz kalmisMenüm
Kahvaltiyi okulda yaptık bugün
Eki Görüntüle 2872596
Ara
Eki Görüntüle 2872594
Akşam
Domaları eşit miktarda soğan, pirinç ve etle yaptım.
Eki Görüntüle 2872593
Eki Görüntüle 2872591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?