- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Masallah canim tebrik ediyorum seniIyi aksamlar herkese
Sabah 11.00 kahvalti
2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 domates
15.00 1 paket altinbasak
18.30 aksam yemegi
1 tabak semizotu yemegi, 2 tane haslanmis tavuk baget, 1 dilim tb ekmegi, 1 bardak ayran
21.00 turk kahvesiZipzip- E Elif_Eylul
Spor; 10058 adimCordelia sandriyon
Eki Görüntüle 2872620
Iyi geceler canım benimIyi geceler kizlar kuzenim bizde cok bakamiyorum
Sabah bildirimleri dogru olarak yapmayı unutmayın
18 haziran 2021
+
Nick
Kabak piyasası sayemizde canlı, bak tv de hiç kabak üreticisi sitem etmiyorHepimiz kabak yemisiz
Kahvaltı için planlarım varYarın cuma.... Aklımız fikrimiz tatlı da
OlabilirCumartesi mi
Menü
Sabah 08.30
1 domates
2 salatalık
1 kaşık labne peynir
1 dilim ekmek
Öğle 12.30
1 kase sebze çorbası
3 yk kabak
1kase yoğurt
1 dilim karpuz
Akşam 19.00
5 yk kabak
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 2 kupa yesilcay
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarKahvaltı
3 yumurtalı Omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 kiraz
Ara 2 hurma
Akşam kabak spagetti , 3 yk yoğurt 2 yk domates sos
Su 3 litre
Yeşil cay 2 fincan
Zipzip- E Elif_Eylul
Helal olsun kaloricim ye valla...başka türlü kilo veremiyorum.Ay ablacım seni yerim ben kizzz
Sor bakalim
Kocama söyleyim o zaman
Uzulme elhancim bende bu hafta surekli bir ayagim hastane de idi evde olamadım iki gundur boya ile ugrasiliyor ve bugun aksama dogru ablama gelmek zorunda kaldim usta omer asagla isi yapamiyormus agir gidiuor diye bizi evden yolladilarCanım kaptanim güzel kaptanimaffet beni.
Şu an itibariyle kendimi diskalifiye ediyorum.Lili 38 rakibcim havlu atıyorum. Kilo veremedigim gibi aldım da. Üst üste yapılan hataların sonucu iyi olamazdı elbette.
1- Hafta sonu arkadaşlarla yapılan kahvaltı.
2- Dün eşimin evlilik yıldönümü sürpriz kahvaltı planı
3- Kaç gündür mezuniyet programı hazırlıkları sebebiyle evde bulunamam...
Beceremedim
Önümüzdeki hafta da mezuniyet gecemiz var. Kendi sınıfım mezun oluyor. Yemekli, pastali olacak. Bir süre daha şişko halimle gezeceğim. Çıtır Elhan yok artık. Bu devran tabi ki böyle devam etmeyecek. Yalnız şunu fark ettim eski gücüm , iradem de yok. Menopoz işlerimi zorlaştırıyor. Herkesten daha çok dikkat etmek zorundayım. Bilginiz olsun. Önce kendimden sonra sizden özür dilerim. Hiç iyi bir örnek olamadım.
Cok gecmis olsun canim bende yarin gidince tekrardan degistirme sansim olurmu aceba degistirsem snovaca donsemHosgeldin hayırlı olsun canım
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak
Kağıdım hazır kaptanım da ben hazirmiyim bilmiyorum
Valla akşama kadar ayakta dönüp duruyoruz iş sürekli saysaydi iyiydi de saymıyor tabiki
Demektir sabah aç eksi çıkacaksın canım çok iyi bence
Korkma canım herkes ölüyor benim anneanne babaanne kac aydır olmuşlar biri 80 biri 90 yaşında maşallah bisey olmadı tık demediler sinovac oldular tabi
Geçmiş olsun canım iyi kosturmussundhr işte ne yaptın misafirlere yedin mi itiraf et
Bende alerjik astım hastasıyım hastane daha güvenli o yüzden hastanede sinovac olacağım biontech alerji hastalığı olanlar için ağır mis
Afiyet olsun
Canım uzun süren ağrı değil heleki sinovac şifa olsun ailene
Aşın hayırlı olsun canımkolay gelsin bende haftaya tatil dönünce olacağım Allahını izniyle
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Damdan dusenin halini damdan düşen anlarmış. Deme kız ben de bu mesajı okuyunca çok mutlu oldum.Uzulme elhancim bende bu hafta surekli bir ayagim hastane de idi evde olamadım iki gundur boya ile ugrasiliyor ve bugun aksama dogru ablama gelmek zorunda kaldim usta omer asagla isi yapamiyormus agir gidiuor diye bizi evden yolladilar
Yani dusun evde bile kalamayacagim bugun hemde rwgl bana yapacaginibyapti tum hafta sis karinla dolastim halada oyle tam manasiyla olamadim sana karsi kapyanima karsi mahcuptum ay ne sevindim sende boyle yazinca
Harikasın.
Harikasın.
Benim de.Kahvaltı için planlarım var
Vavvvv.
Ayy bir an bana demiceksin sandimSen de harikasın kaptanım. Bu hafta filiz show var.
Canim cok gecmis olsun, once saglik. Bosver onumuzdeki hafta daha iyi olur. Boyle bir durumda kilo en son dusunecegin sey olsun ❤Masallah canim tebrik ediyorum seni
Buhafta benimki gitti ya
Ishal gecti ama hala bagirsagimda agrisi kaldi
Yarin tartilicam ama guzel bise cikacani sanmiyorum oyuzden hic tartilasim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?