Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah canim tebrik ediyorum seni
Buhafta benimki gitti ya
Ishal gecti ama hala bagirsagimda agrisi kaldi
Yarin tartilicam ama guzel bise cikacani sanmiyorum oyuzden hic tartilasim bile yok

Kahvaltı
3 yumurtalı Omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 kiraz
Ara 2 hurma
Akşam kabak spagetti , 3 yk yoğurt 2 yk domates sos
Su 3 litre
Yeşil cay 2 fincan
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar

Uzulme elhancim bende bu hafta surekli bir ayagim hastane de idi evde olamadım iki gundur boya ile ugrasiliyor ve bugun aksama dogru ablama gelmek zorunda kaldim usta omer asagla isi yapamiyormus agir gidiuor diye bizi evden yolladilar
Yani dusun evde bile kalamayacagim bugun hemde rwgl bana yapacaginibyapti tum hafta sis karinla dolastim halada oyle tam manasiyla olamadim sana karsi kapyanima karsi mahcuptum ay ne sevindim sende boyle yazinca

Cok gecmis olsun canim bende yarin gidince tekrardan degistirme sansim olurmu aceba degistirsem snovaca donsem

Damdan dusenin halini damdan düşen anlarmış. Deme kız ben de bu mesajı okuyunca çok mutlu oldum. oynayacam tutmayın beni onumuzdeki hafta toparlariz bitanem. Çok kolay gelsin, sağlıklı olmanı isterim her şeyden önce. Gerisi kolay değil mi lilim caağnim lilim

Masallah canim tebrik ediyorum seni
Buhafta benimki gitti ya
Ishal gecti ama hala bagirsagimda agrisi kaldi
Yarin tartilicam ama guzel bise cikacani sanmiyorum oyuzden hic tartilasim bile yok
Canim cok gecmis olsun, once saglik. Bosver onumuzdeki hafta daha iyi olur. Boyle bir durumda kilo en son dusunecegin sey olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…