- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sağol canım hoşgeldin napiyosun nasıl.geciyo tatil o kadar neti nasıl bitimisler maşallahGeceniz guzel olsun kizlar65gb i su gibi icen sipaciklar yuzunden gelemedim telefonuma sifre koymak hic huyum degildir ama sart oldu
Online oyunlaSağol canım hoşgeldin napiyosun nasıl.geciyo tatil o kadar neti nasıl bitimisler maşallah
darisi bana 25 kgya raziyim 30da gozum yokBazen olmuyor işte, ben de 9 temmuza kadar 69 olacaktım, geriye 3 haftam ve 6 kilom kaldı, imkansıza yakın şu an napalım biz doğru yoldaysak elbelt karşılığını alırız. Yolumuz uzun süreç yorucu hep aynı motivede olamıyoruz, 5-10 kilo değil ki 30-40 kilo bu. Bnm iki kızın şuanki ağırlığı 25kg ve diyorum ki tekrar doğurdum onları
Benimkilerde 25 kg canim. Aynen oyle. Ben 115ten buraya geldim. 65e kadar 15 kg daha var. Süreç kolay değil. Ne verirsek kâr bizim için. Bende 11 temmuza baştan 75 sonradan 78 hedef koydum. Artik hangisi olursaBazen olmuyor işte, ben de 9 temmuza kadar 69 olacaktım, geriye 3 haftam ve 6 kilom kaldı, imkansıza yakın şu an napalım biz doğru yoldaysak elbelt karşılığını alırız. Yolumuz uzun süreç yorucu hep aynı motivede olamıyoruz, 5-10 kilo değil ki 30-40 kilo bu. Bnm iki kızın şuanki ağırlığı 25kg ve diyorum ki tekrar doğurdum onları
Bu hafta ben yokum swhirdisinnsa kac yürürüm hiç bilemedim canım@Lili 38 @I-cell_84 @s i d e l y a 4. Takım yarısında var mısınız? Yok musunuz?
Yine Acuna bagladim.
Zaten çay yaninda kuru meyve kuru yemiş yemiştim neden aciktim anlamadim. Sut ictimValla bu gece bende açım akşam yemegi yemedim. Demin düşündüm salata falanmi yesem diye ama yemedim yine. Ama sen yiyebilirsin aç durma.
Cocuklar hâla ayakta malesef canim. Onlar uyusa hic durmamSu iç, çok dayabamazsan yoğurr ye baharatlı, aç bi ninni uyu gitsin, uyku medştasyonları da var.
Şehir dışında yazıyor sanırım.Bu hafta ben yokum swhirdisinnsa kac yürürüm hiç bilemedim canım
Bugün yolcularımız vardı yarın onları yollayıp hazırlanıp ben gideceğim inşallahŞehir dışında yazıyor sanırım.
İyi yolculuklar canım.Bugün yolcularımız vardı yarın onları yollayıp hazırlanıp ben gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?