Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hergun 10.000 adım bekliyorum canım.

Bende oncesi sonrasi yapınca iyi motive oluyorum. Ama yine de hedefledigim gibi gidemedim ramazan sonrasi

İnşallah cumaya süper oluruz bak bu sekilde gidersek çok iyi olacak bence ama ekmek yememezlil yapma dayanamazsın. Çavdar yada tam buğday ye Yemen'de lazım.
Pazartesinden itibaren başlarım alıp yemeğe, kusura bakma ne olur acemi çaylağım, benimle biraz zorlayacaksın.

Kusura bakma ne olur, acemi çaylağım sana denk geldim . Benimle uğraşacağın var anlaşılan .
Canım sen yeter ki azimli ol ben sana destek olurum. Hem banada moral oluyo. Çekinme sor aklına ne takiliyrsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabiki.
Pazartesinden itibaren başlarım alıp yemeğe, kusura bakma ne olur acemi çaylağım, benimle biraz zorlayacaksın.
Bişey olmaz canım uğraşıriz. Benimle de çok uğraştı kaptanlar sağolsun

Kaptanların gönlüleri almak istıyorum çok üzdüm kırdım bu hafta kendime çeki düzen vereceğim şu andaki sussun cuma onlara sasirtmak istıyorum gerçekten bugun sabah çok ağladım gerçekten
Canım ağlayacak bişey yok ama gerçekten haklı herkes ve senin benim iyiliğimi istedikleri için bu sözler . Sende gaza gel ve sasirt herkesi bu hafta yapabilirsin.

Bende oncesi sonrasi yapınca iyi motive oluyorum. Ama yine de hedefledigim gibi gidemedim ramazan sonrasi
Bazen olmuyor işte, ben de 9 temmuza kadar 69 olacaktım, geriye 3 haftam ve 6 kilom kaldı, imkansıza yakın şu an napalım biz doğru yoldaysak elbelt karşılığını alırız. Yolumuz uzun süreç yorucu hep aynı motivede olamıyoruz, 5-10 kilo değil ki 30-40 kilo bu. Bnm iki kızın şuanki ağırlığı 25kg ve diyorum ki tekrar doğurdum onları

Çok iyi vermişsin, pes etmek yok. Yüzdün yüzden kuyruğuna geldin. Ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…