Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablam benim

ben telefonun şifresini degiştirdim. şimdi telefonu açamiyorum diye ağlıyor
Benim burdaki cocuk grubu 13,10, 6 yas her sekilde sifre dayanmaz ama ben boyle somurebileceklerini dusunmemistim veri baglantisini acip hepsi birden tabletlerinden giriyor nasil bir oyunsa cokertti netimi

Benim Muhammed 24 , Fatih 23 yaşında akranlarmiş seninkilerle
Lili 38
Ay maşallah iyi insanlara düşsün yolunuz,ne meslek yapıyor ne okuyor bu gençler.bizde ünv hazırlık meslek seçimi vs gündem de bu ara ondan sordum

Canım tüp Bebek tedavisi mi olacaksın?
Evet canim 6.hemde

2.den olan 1 kizim var 7 yasinda..ozamandan beri kardes istiyoruz ama kısmet olmadı.. 1 tane yeter olmasa da olur diyemiyorum bir türlü..bir kabullenebilsem hersey daha kolay olacak belki..

Benim burdaki cocuk grubu 13,10, 6 yas her sekilde sifre dayanmaz ama ben boyle somurebileceklerini dusunmemistim veri baglantisini acip hepsi birden tabletlerinden giriyor nasil bir oyunsa cokertti netimi
ben veri bağlantısını açmaya göstermedim henüz aman öğrenmesin oyun yüklüyor sizin sanirim bizimki youtubeye bakıyor

Evet canim 6.hemde

2.den olan 1 kizim var 7 yasinda..ozamandan beri kardes istiyoruz ama kısmet olmadı.. 1 tane yeter olmasa da olur diyemiyorum bir türlü..bir kabullenebilsem hersey daha kolay olacak belki..
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım

Evet canim 6.hemde

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısı ise olur bu sefer. Kızıni da Allah bağışlasın.

ben veri bağlantısını açmaya göstermedim henüz aman öğrenmesin oyun yüklüyor sizin sanirim bizimki youtubeye bakıyor
Evet ayni oyunu indirmisler surekli birseyleri cozup seviye atliyorlar oldurmeli vs degil diye izin vermistim ama beni wifi olarak kullanacaklarini dusunmemistim :) canlari sagolsun bir daha zor bulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…