Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin. Kararin hayırlı olsun canım

Önemli olan zaten verip almamak . Bizimki de tam tersi nasıl olsa verdik, yiyelim istediğimiz kadar . Karnımız aç değil, gözümüz aç maalesef. Bunu aşabilsek bütün sorunlar kalkacak aslında.
Doğum kilosu bide emzirmek için yedim hoş ona ragmen fazla emmedi ama yapacak bişey yok.Ah ah yeyipte kilo almayanlara çok imreniyorum kardeşimde kilo almaya çalışıyor

selam hoşgeldin tekrardan ozaman kan testi ne için yapıolar benimde görümcem başladı geçen haftada öyle bişey yapmadılar

Canim hosgeldin ben senin gelisini gozden kacirmisim
Malum bebekle
Nasilsin
Ne sinavi
hoşbuldum aynı durumlar anlıyorum seni bende çok giremiorum elimden geldiği kadar.üni okuyorum 3. sınıftayım final sınavlarım başladı bugün onlarla boğuşuorum kızlarımlada tabi bi taraftan koştur koştur akşam oldu yine daha benim kıza elbise alacam cuma günü 1 yaş doğumgünü

selam hoşgeldin tekrardan ozaman kan testi ne için yapıolar benimde görümcem başladı geçen haftada öyle bişey yapmadılar
Canım troid insülin direnci kolesterol vs var mı diye bakılıyor ona göre liste yazıyor 1 ay sonra da tekrar test yaptırıyorsun değerler düzelmiş mi diye. Sadece kilo vermiyor aynı zamanda sağlığını da takip ediyorsun yani.

Bugün kabak detoksu çorba karışımı 3 5 gün yapacağım cuma inşallah eksikle dönerim
Sabah: 2 haşlama yumurta 1 koz biber 7 küçük kirik yeşil zeytin
A.O : 1 incir Türk kahve
Öğlen : kabak sote
Aksam: yoğurt çorbası buğdaylı
Zipzip- E Elif_Eylul

Eklentiler

• 20210628_102102.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210628_091233.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210628_102102.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 23
Yazmayi unuttum menu sayfasinda paýlasiyoriz artik menu ve sporlari canim

Ay kolay gelsin

Afiyet olsun canım
Ay ağız tadıyla yiyin. Burda don vurdu hep hiç yok, kilosu 20 tl olur artik herkes kompostoluk alirken
Sagol canim bizimdi zeytinleri vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…