Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bu şekeri taniyoruuuuuum
İlk göz ağrısı arkadaşlarımdan
Tekrar hoş geldin canım

Afiyet olsun canım

Hosgeldin canim sende 4.takimdan geliyosun
Formu doldurursan seni taniyalim
Evet canım aynen aslında takıma girmeyecektim şu 60 -69 kilo aralığında olanlara katilacaktim baktım çok aktif değiller o yüzden vazgeçtim 4.takimida çok sevdim ama birde sizin takıma bakasım geldi takimsiz kilo verilmiyor o yüzden bismillah diyelim ben iki kere mezun oldum en son izne ayrıldım 61 kilo ile sizin takımda fasulyeden devam etmek istiyorum formuda doldurayım bakalım

Yarasın yarasin dondurma tatlılardan en masum u hiç bisecik olmaz ve gayet zayifsin dert etme

Afiyet olsun canım

Hosgeldin aramiza

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım
Hosbulduk
Hangi sporu yapmayı duşunuyorum sıkılaşma için
Jilliandan fayda gormustum. Bacaklarim 1 hafta et kesigi agrisi cekecek simdi baslarsam. Yavastan squati artirarak kendimi hazirlamam lazim
Pisi hoşgeldin ben Poni kilonda fazla değilmiş aslinda

Hocam benm 30 yılım var daha Allah ömür sağlık sıhhat verirse ki 11 yıllık ögretmenim emeklilik hayal gibi.
Hosbulduk memnun oldum. 70.9 kiloyla izinden dondum son iznim olsun mezuniyete kadar tam gaz devam
Hoşgeldin canım tekrar aynı takımda olmak çok güzel
Hosbulduk cangulum bilmukabele

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak

Afiyet olsun canım menün çok güzel böyle devam edersen eksiler olacaktır
Bu arada aramıza hoş geldin sende
İşler yoğun fazla aktif olamıyorum yaz temposu başladı görüyorum ama hoş geldin diyemedim yeni gelen arkadaşlara

Hosbulduk abla tanidigina sevindim Masallah cok iyisin, senden bi ders almak kilo korumayi da ogrenmek lazim.
Estağfurullah aha da gene utandım.
Seni unutur muyum hiç İnşallah istediğin kiloya inersin. Takım ruhu çok etkili. İki yıldır ciğerci kedisi gibi buralarda dolanıp duruyorum. Yoksa çok acımasız bu yağlar sinsi sinsi birikiyor.

Hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…