- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hosgeldin canim sende 4.takimdan geliyosunSelam arkadaşlar banada yer var mı
Ben bu şekeri taniyoruuuuuum33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallahboyum 1.64
66.9 ile izne ayrildim gecen cuma 67.6 idim. Yeni hedefim 60 kilo. Artik 58den umudu kestim. Ulassam da koruyamiyorum nasilsa.
Daha once 3. 4. ve 5. Takimda bulundum. :)
Afiyet olsun canım28 Haziran Pazartesi
Kahvaltı 11.30
2 haş yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara 14.00
1 küçük armut
Akşam 18.30
Tavuklu salata
Ayran
11500 adım - 100 zıpzıp - 150jj - 20sn plank - 20 köprü - 30 squat toplam 1395puan
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Evet canım aynen aslında takıma girmeyecektim şu 60 -69 kilo aralığında olanlara katilacaktim baktım çok aktif değiller o yüzden vazgeçtim 4.takimida çok sevdim ama birde sizin takıma bakasım geldi takimsiz kilo verilmiyor o yüzden bismillah diyelim ben iki kere mezun oldum en son izne ayrıldım 61 kilo ile sizin takımda fasulyeden devam etmek istiyorum formuda doldurayım bakalımHosgeldin canim sende 4.takimdan geliyosun
Formu doldurursan seni taniyalim
Yarasın yarasin dondurma tatlılardan en masum u hiç bisecik olmaz ve gayet zayifsin dert etmeKıskanma bebek...gel başımın üstünde yerin var ...az önce girdim eve. 12.000 adım olmuş çok şükür...dondurma yimeyeydik iyiydi ama kızların ismarlayacagi tuttu beleş olunca sanki kilo yapmıyor tee Allah'ım dovecegim kendimi
HosbuldukAfiyet olsun canım
Hosgeldin aramiza
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Jilliandan fayda gormustum. Bacaklarim 1 hafta et kesigi agrisi cekecek simdi baslarsam. Yavastan squati artirarak kendimi hazirlamam lazimHangi sporu yapmayı duşunuyorum sıkılaşma için
Hosbulduk memnun oldum. 70.9 kiloyla izinden dondumPisi hoşgeldin ben Poni kilonda fazla değilmiş aslinda
Hocam benm 30 yılım var daha Allah ömür sağlık sıhhat verirse ki 11 yıllık ögretmenimemeklilik hayal gibi.
Hosbulduk cangulum bilmukabeleHoşgeldin canım tekrar aynı takımda olmak çok güzel
Tatlım hep şimartiyorsunuz beniYarasın yarasin dondurma tatlılardan en masum u hiç bisecik olmaz ve gayet zayifsin dert etme
Hosbulduk abla tanidigina sevindimBen bu şekeri taniyoruuuuuum
İlk göz ağrısı arkadaşlarımdan
Tekrar hoş geldin canım
Valla ben neler neler yedim de kilo almadım 1 ayda sadece 1 kilo almışımTatlım hep şimartiyorsunuz beni
Zayıfım diye diye alıyorum gram gram ...
İnşallah yağ olmaz
Var güzelim hoş geldinKızlar sizde de pazartesi tartısı var mı merak ettim
Afiyet olsun canım menün çok güzel böyle devam edersen eksiler olacaktırZipzip-
Sabah
çay
salatalık domates
peynir
zeytin
ara
kayısı 1 tane
öğlen
haşlanmış tavuk
salata
kahve
kayısılı yeşil çay
Akşam
kabak
yoğurt
1.5 lt su 2 ye tamamların yatana kadar
şuanda çay içiyorum
1 saat kadar yürüyüş
@MiraPham
E Elif_Eylul
EstağfurullahHosbulduk abla tanidigina sevindimMasallah cok iyisin, senden bi ders almak kilo korumayi da ogrenmek lazim.
Hoş geldin aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak
Hosbuldum canım eskiden tek cuma vardı eskiden buralar dutluktuVar güzelim hoş geldin
Hadi ya süper. O zaman hedefe adım adım ilerleyelim beraber.Hoşgeldin canım
Boyumuz aynıymış canım hedef de aynı hadi hayırlısı
Hosbuldum canımHoş geldin aramıza
Hosbulduk abla tanidigina sevindimMasallah cok iyisin, senden bi ders almak kilo korumayi da ogrenmek lazim.
Sizde hoş geldiniz kızlarVar güzelim hoş geldin
Valla pazartesi de ise yarıyor niye yalan soylimHosbuldum canım eskiden tek cuma vardı eskiden buralar dutluktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?