Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de unutmadim tesekkur ederim iniyorum inmesine de sonra isik hiziyla geri cikiyorum :) o konuda da bi duani alirim
Sizde hoş geldiniz kızlar
Hosbulduk

Hosgeldin canim

Ben de unutmadim tesekkur ederim iniyorum inmesine de sonra isik hiziyla geri cikiyorum :) o konuda da bi duani alirim

Hosbulduk
Alıp sonra inmek bence çok keyifli. Yalnız beden ölçüm değişmeden hemen kontrol ü elime alıyorum. Her zaman dua ederim. İnşallah ömrün çıtır bir hatun olarak geçer çoooook amin

Hosgeldin cnm,
31 yasindayim 2 cocuk annesiyim
Yemeyi cok seviyorum
78,3le.basladim suan 64kgdayim
Hedefim 60 ama 2hafta sonra Turkiyeye izine gidicem icin izinliyim. Sonra son hiz devam :)))
Hosbuldum canım
Sende hgeldin canim

Okul öncesi ana okulu mu canim Almanyada kindergard diyorlar galiba burdada var ama ismi degisik
Ordada Maske tamamen kalksa keske insan bunaliyor ya burda 13 yasin altindaki cocuklara mecbur degildi
Cok sukur burda maske zorunlulugu kalkti ama inşallah kışın yasaklar geri başlamaz

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Dukana devam diyosun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Yok kindergarten kreş . Benimkinin almacası ilerlesin diye son sene kreşe değil okula hazırlık okulu var . Hem almanca öğreniyor hem oyunlarla ders yapıyorlar kreşten bir tık üstü. 9. Ayda 1. Sınıfa başlayacak inşaallah. Evet ya kaldırsalar, hava sıcak zaten çocuklar için çok zor. Hiç rahat nefes alamıyorlar.

bizim diyetisyen yapmadı öyle bişey bakalım diğer gittiğinde yapacak mı

Peki birşey çıktımı bendeki troid az çalışıyor mesela . Gerçi doktorlar sadece ilaç yazıp yolluyor. Bu ilacı iç bitti gitti.
benim tiroidimde sıkıntılı kilo vermrmi etkiler mi ilaç kullansammı acaba doğumdan sonra kan verdim sonrada düzenli ilacımı kullanmadım

Bugün sıcakla o kadar su içtim ki hatta uzun zamandır jlık su içiyodum bugün soğuk içtim bol bol aşırı şiş ve rahatsızım çarşıda tuvaletim gelir diye içmedim yemekte de çok aşırı içtim 3şişe 1ayran eve geldim bidaha su içtim maden suyu falan hala içesim var
Bidaha çarşıya gidersem sürekli su alıp az az içerim bu bana ders olsun

Cok iyi anliyoruz birbirimizi
Evet dogumgunleri yaklasti artik
Benimki dogum gununde ucakta olacagi icin pazar gunu kutlayalim turkiyedede kaynanamgille kutlariz diye dusunuyorum bakalim hayirlisi :) daha bende elbise almadim
ağustosta dgnümüzde var oyüzden şık bişeyler istiyorum ama benim eş fazla dolaşmayı sevmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…