Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim tiroidimde sıkıntılı kilo vermrmi etkiler mi ilaç kullansammı acaba doğumdan sonra kan verdim sonrada düzenli ilacımı kullanmadım
Ben 1. Çocuğuma hamile kalmadan vardı. Doğumdan sonra geçti. 2. doğurdum yine geldi . Az çalışıyorsa kilo vermekte zorlanıyoruz ama fazla çalışıyorsa o zama zaten anlarsın eriyip gidersin . Benimki az çalışıyor doktor kilo ver dedi. Hıhı dedim bende vermeye çalışıyorum . Veririz inşaAllah . Bana da ilaç verdi kullanmıyorum temmuzda kontrolleri var bakalım ne diyecek.

İyi geceler. Bugun 14.30dan sonra bir yattik 17.30 da kalktık ruya gibiydi tabi o saatte kalkinca mala bagladim biraz. Apar topar evdekilere kizartma ve tarhana yaptım. Kendime de ton balikli salata yaptim. Sonra eşim geç kaldi. Bende sinirlendim cocuklari aldim parka cikardim. Orda tabi pestilim çıktı. Bir arkadas israrla davet etti parktan ona gectik. Yesilcayimi orda ictim. Eve gel çocukları yika, kendim yikandim derken zaman geçti. Büyük kizi da şimdi uyuttum. Pertim pert agrimda hâla devam ediyor çünkü dinlenemiyorum. İnşallah ilerlemez korkuyorumda bir yandan

Afiyet olsun canım
Menüm

Sabah 9.30
2 galeta
3 k.kayisi

10.30
Sandviç
Çay
Domates salata

13.30
Kayısı çayı
3 4 üzüm

17.30
3 kare bitter

18.30
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

21.30
Yeşilçay
3 hurma
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hayirli akşamlar kizlar
Menum
Sabah 10.30
2 yumurta 1salatalık 1k peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

Ara
3 kare bitter

Aksam 17.30
1tb bamya 1b salata 2 tavuk nugget
3lt su
9000 adim 900 puan @MiraPham

Eki Görüntüle 2879383
Afiyet olsun canım

Bende disarda su icmeye korkuyorum wc bulamam diye Yaglarla gitsin yarasin canim

bendede 2.de çıktı önceden böyle bişeyim yoktu.İnşallah bakalım benmkide az çalışıor ozamn ilaç kullanıp dengelemk kilo vermemzde destek olur

Miğdemden gelen sesler komşuları uyandıracak nerdeyse En iyisi biran önce uyuyayım yarında 2 sınav beni bekler hepinize iyi geceler
Tarcinli cay varsa ic canim yada az yagli yogurt acligini bastirir elmada olabilir
Gecmis olsun canim cocuklar uyumusken dinlen sende

Hosgeldin canim aramıza

Menüm

Sabah 9.30
2 galeta
3 k.kayisi

10.30
Sandviç
Çay
Domates salata

13.30
Kayısı çayı
3 4 üzüm

17.30
3 kare bitter

18.30
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

21.30
Yeşilçay
3 hurma

Hayirli akşamlar kizlar
Menum
Sabah 10.30
2 yumurta 1salatalık 1k peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

Ara
3 kare bitter

Aksam 17.30
1tb bamya 1b salata 2 tavuk nugget
3lt su
9000 adim 900 puan @MiraPham

Eki Görüntüle 2879383

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik kapya
3 zeytin
12 kiraz

Öğle
1 activia
1 Türk kahvesi

Aksam
3yk sebzeli bulgur pilavı
2 yk zeytinyağlı fasulye

Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar

Hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım
Hadi ya süper. O zaman hedefe adım adım ilerleyelim beraber. Zipzip- kaptanım yarın sabah tartılıp kilomu atsam olur demi
Olur tabi ki canım
Kaptanim gozler yildiz kalbin çiçek mi
Aynen canim yildizlari da birakamam ki takimiz yoksa cuma kotu olur
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydıııııııınnnn kızlar
Günaydın ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…