Yok almanyadayım. Bizde de oğlumun okulunda tamamen kalktı otobüsünde de kalktı. Kızımın sınıfında takıyorlar dışarda da yapmıyorlar ama otobüsünde eve dışarı çıkarken takıyorlar sadece . Kızım 4. Sınıf .oğlum okul öncesine gidiyor. Kreş değil ama anaokulu gibi birşeyCumartesi maske zorunlulugu kalkti okulda zaten cocuklar maske takmiyordu 7 ve 8 inci sinif ogretmenler ve veliler takiyordu canim simdi sadece otobuslerde takiliyor sen fransadamisin orda maske zorunlulugu var mi
Evet canım 3 günlük yapayım dedim ilk defa deniyorum bakalım ne olacakMeyve çok olmus canim. Toplamda 6-7 porsiyon meyve yemişsin ki diyette kavun, muz dikkatli yenmeliafiyet olsun
Menünü çok begendim. Afiyet olsun canm
Detoks mu yapıyosun canim. Tuz ve nane de ekledin mi?
Hadi kahvalti kapanisini reçelle yani tatlıyla yaptin biliyoriz artk :) o kurabiye ne. Servis kaşıgin küçükse güzelAfiyet olsun
Hafif, güzel. Afiyet olsun
DiyosunHerseye yetisemiyorum okul olunca. Yürüyustende az önce geldim. Firsat buldukca okuyorum yazamasamdaGene senden aktifimdir
Bugün şamarı yedim diyetisyenden, burdayımDiyosunbıtınce okul dört gözle bekliyoruz cnm
Nededi pekiBugün şamarı yedim diyetisyenden, burdayım
Yağdan veriyorum kas yapıyorum diye pek bisey demedi ama söylendi tabi 4 eti cin yememeNededi peki
4eti cin yersen ohcanima deysin iyi yapmis aklin başına gelsinYağdan veriyorum kas yapıyorum diye pek bisey demedi ama söylendi tabi 4 eti cin yememe2 günlük detoks cezası verdi insani hayattan soğutacak türden 2 öğün smooti aksamda firinda kabak+patlıcan yiyip gebericem
Detoksun içeriğini görünce cin çarpmışa döndüm zaten4eti con yersen ohcanima deysin iyi yapmis aklin başına gelsin
Detoksun içeriğini görünce cin çarpmışa döndüm zaten
İçeriğinde hiç bişey yok bence yani benim fikrimneler var peki nasil bir liste
Iyi olmus cin carpmışa dönmuşsün isteİçeriğinde hiç bişey yok bence yani benim fikrim
Aleyküm selam canımÇorak İç Anadolu'dan selamlar
Ayy ne güzel canım hocam diyim şimdi deBen de öğretmen emeklisiyim. Demek en yaşlı ben oldum
Umarım veririz kiloları.
Kız ben bütün fazlalıklarıni yirim senin.Yaşını okuyunca sok oldumben 42,43 sanıyordum hem konuşma tarzından hemde resmın anca okadar gösteriyor apppllaaa
Sıkışın kızlar bir şişkocuk daha geldiSelam arkadaşlar banada yer var mı
Hoşgeldin canım tekrar aynı takımda olmak çok güzel33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallahboyum 1.64
66.9 ile izne ayrildim gecen cuma 67.6 idim. Yeni hedefim 60 kilo. Artik 58den umudu kestim. Ulassam da koruyamiyorum nasilsa.
Daha once 3. 4. ve 5. Takimda bulundum. :)
Kıskanma bebek...gel başımın üstünde yerin var ...Kıskandım Ama bu ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?