Cekirdek yerine leblebi yada kabak cekirdegi tercih edebilirsin canim afiyet olsunGunaydin herkese. Dunun menusu
Sabah 9.30
1 kozlenmis patlicanli yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalik, yesillik, 1 dilim tb ekmegi, cay
14.00 4,5 tane form cubuk kraker
18.00 aksam yemegi
Firinda tavuk gogsu ve 4 dilim patates, 1 bardak ayran, bol salata
20.30 cayla birlikte 2 avuc aycekirdegi
Spor; sadece 2073 adim E Elif_EylulZipzip- @MiraPham @sandriyon Eki Görüntüle 2879420
Gunaydin canımGünaydın güzeller
Kabak tercih ederdim ama bitmiş canimCekirdek yerine leblebi yada kabak cekirdegi tercih edebilirsin canim afiyet olsun
Canım 1 d ananas, yarim yesil elma,10 dal maydonoz,1 tutam nane, 1 tutam dereotu, 1 yk yulaf ezmesi,1 tk chia tohumu,1 tk keten tohumu, yarım limon. Hepsi robottqn gecirilip yenir isteyen sulandırarak içebilir.smooti nasıl oluyor
Nemlenmedigi sürece uzun zaman saklayabilirsin canimGünaydın kızlarr bir sorum olacaktı geçen hafta yulafi kilitli ambalajından açtım ama yiyemedim buzdalabinda saklıyor um ne zamana kadar tüketilebilirim sizce ?
Günaydın canımGünaydın kızlar napıyosunuz . Dun yıne telefonum kapandı durduk yere bu aksam servıse goturcez kabak tadı verdı. sımdılık oglanın telıne taktım hattımı.
Günaydın canım son kullanma tarihine kadar birsey olmaz canimGünaydın kızlarr bir sorum olacaktı geçen hafta yulafi kilitli ambalajından açtım ama yiyemedim buzdalabinda saklıyor um ne zamana kadar tüketilebilirim sizce ?
Nemlenmedigi sürece uzun zaman saklayabilirsin canim
Sağol un kızlarGünaydın canım
Günaydın canım son kullanma tarihine kadar birsey olmaz canim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sabah erkenden kalktım ama if yaptığım için bekliyorum
Muffin kalibi aldım kızımla kek yapalım diye ama kendime cısss
Tatlım kan verilince erken de olsa kahvaltı yapılmıyor sanki...bilemedim kiBugün kan vericem diye sabah 5te kahvaltı yaptım, şimdi sade neskahve içiyorum açlığı bozmuyordur inşallah.
Suan hafıf pilates yapıyorum hedefe ulaşınca bende duşunuyorum jillan yada Chloe tıng bakalım o günler gelsındeHosbulduk
Jilliandan fayda gormustum. Bacaklarim 1 hafta et kesigi agrisi cekecek simdi baslarsam. Yavastan squati artirarak kendimi hazirlamam lazim
Hosbulduk memnun oldum. 70.9 kiloyla izinden dondumson iznim olsun mezuniyete kadar tam gaz devam
Hosbulduk cangulum bilmukabele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?