- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Çokça amin cnmAynen öyle canım neler geliyor insanın başına tahmin bile edilecek şeyler olmuyor. Rabbim tüm çocukları kötülüklerden korusun
Ben sevıyorum butun vucudum acılıyor kaslarım kemıkler bana dua ediyor resmenPilates cok iyi de sevemedim bi turlu
Reformer olanı yapabilmeyi çok isterdim. Belim çok ağrır benim. İyi geliyormuş ağrılaraBen sevıyorum butun vucudum acılıyor kaslarım kemıkler bana dua ediyor resmen
Araba alınca bende gidecem inşaallah ozamana hedef kiloma ulaşıp daha rahat hareket ederim dıye düşünüyorumReformer olanı yapabilmeyi çok isterdim. Belim çok ağrır benim. İyi geliyormuş ağrılara
Canım kalorimNasılsın canımıniçi, toplantınız oldu mu? ne zaman dinlenmeye geçeceksin artık yeter çok yordular seni ya
İnsanlar normal hayatına dönmeye başladı çok şükürSelam kızlar gezme derdine ugrayamadımAnnemlere gıdıyorum şimdi de mangal yapıcaz inşaallah asayış berkemal anlıyacagınız
Tebrikler canimDoktorum aradı, beni tebrik ettibu kadar kilo vermene rağmen hiçbir kan ve vitamin değerin düşmemiş gayet sağlıklı kilo vermişsin devam et dedi. İyot sonucu haftaya çıkarmış.
Dvit 5 ay önceye göre yükselmiş ama yine de takviye verdi, sonuçta ne kafar yüksek o kadar iyi diye.
İlk 5 kgyu verdigimde amma da süzüldüm diyodum kendimeKilo vermek çok güzel be. İnsan kendini güzel hissediyor kendine bakmak giymek takıp takıştırmak istiyor. Yani ben de durum bu. Henüz hedef kiloma çok var ama olsun bu 20 gün bile iyi geldi. Mideme de iyi geldi tıka basa dolup rahatsız etmiyor. Hep birlikte bu sonbaharda dal gibi olmuş oluyoruz kızlar bozmak yok
Cok yararli aslinda vucut durusu icin falan cok gerekli ama bunaliyorum pilates yaparken. Aletini aldiydim 2 senede toplam 2 saat calismisimdir. Sattim gitti sonunda :)Ben sevıyorum butun vucudum acılıyor kaslarım kemıkler bana dua ediyor resmen
Aynen aynen. Hele sen dehşet kilo vermişsin maşAllah nasıl iyi gelmiştir. Hep sorucam unutuyorum. İstersen cevaplama. Eşinin tepkisi nasıl oldu bu kadar kilo verince?İlk 5 kgyu verdigimde amma da süzüldüm diyodum kendimesonra 10 kg verince pantolonlarima girmeye basladim. Zamanla onlarin nasıl bollaştigini gormek cok iyi hissettirdi. Giremedigim kiyafetlere girmek. Gercekten cok daha guzel hissediyosun kendini. Resim cekinmekten korkmuyosun, topluma karismaktan korkmuyosun
Eşimin çok bir tepkisi yok. Yani waoww cok guzel oldun vs demiyor. Ama destek olmaya çalıştı bir şekilde. Yakin çevremde de öyle aşırı bir tepki yok. Ama uzun zamandir görmeyen insanlardan cok guzel seyler duyuyorumAynen aynen. Hele sen dehşet kilo vermişsin maşAllah nasıl iyi gelmiştir. Hep sorucam unutuyorum. İstersen cevaplama. Eşinin tepkisi nasıl oldu bu kadar kilo verince?
Özel olarak gunaydinina Elhan ablayı etiketlemişGunaydinnnnnnn.O niye tatlış, biz kızlar oluyoruz... Bizde tatlişiz bı kere.
Canım hoş geldin bayağı merak ettim seni bu kız nereye kayboldu diye. Gaziantepliyim ama Bursa/ Gemlik'te oturuyorum. Denizimiz var izlemelik ama çok şükür
Her gün iyi olmaz ara vermek gerekiyorKizlar size birsey danismak istiyorum. Birkac gune regl olacagim icin sanirim, vucudum odem tutmaya basladi. Bacaklarimin sis oldugunu hissediyorum, parmagimla bastirinca anlasiliyor zaten. Pazartesi 56.6 cikan kilom bu sabah 57.2 cikti. Ben de kendime detoks suyu hazirladim. Yesil cay, limon, maydanoz, cubuk tarcin ve ustune de sicak su koydum. 1 litreden fazla bir su hazirladim. Bunu bugun bitiririm ama her gun icince herhangi bir sorun olur mu? Tadi cok guzek olmus. Ben bunu her gun yapsam kendime, 1 litre suyumu boyle icsem nasil olur?
Ust uste kac gun yapabilirim canim?Her gün iyi olmaz ara vermek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?