Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar merhaba günaydın yazacak halim yok vallahi,,hepinizi öptüm oğlan biraz daha iyi,ben fenayım,öksürük mafediyor.......

kızlar merhaba günaydın yazacak halim yok vallahi,,hepinizi öptüm oğlan biraz daha iyi,ben fenayım,öksürük mafediyor.......
Geçmiş ola pınarım öksürüge toz zencefile bal katıp agzında em canım hece cadısı demişti iyi geliyomuş öksürügü kesiyormuş .....

bedişde yok örtalıkta akşamda gelmemiş ne ettiki .....

ben platese gidiyorum .....hihoyyyt

bediş kütahyaya gitti dün aebenim pazar günü dönerim demişti.

günaydın yumukum afiyet olsun
haftaya bende yarıştayım
bi de izmirin güneşi kendini gösterse süper olcak iş çıkışı dooğru yürüyüşe ama yağmurdan dışarı adım atamıyoruz ki

ahhh ağlama kıyamam sana sırf kocişin inadına ver kız kiloları.

sen zayıfla sana ne istiyosan alcam dedi,tek taş yüzük hediye alcam bi tane daha dedi
benim kilomdan bu kadar rahatsız yani:çok üzgünüm:

günaydın pınarım geçmiş olsun tekrar.dikkat et kendine,yat dinlen

günaydın kızlar hiç keyfim yok benim 3 gündür bööleyim bana dua edin herşey yoluna girsin gerçekten çokbunaldım Allah başka dert vermesin

oyyyyy kızlar yazdım yazdım silindi hemde o kadar çok yazmıştım ki neysssee

volkan konak dinliyorum oh ruhumu okşuyor helede nazım hikmetin tahir ile zühresi yokmu benim gibi nazım hikmet manyağı birisini kendinden geçiriyor...
facebookta da yazıyordu benim bir ara

Seversin dünyayı doludizgin,
Ama o bunun farkında değildir.
Ayrılmak istemezsin dünyadan
Ama o senden ayrılacak.
Yani sen elmayı seviyorsun diye
Elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık,
Yahut hiç sevmeseydi,
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?

dün ne yedim efendim annemlerdeydik
benim tercihim mercimek çorbası
ve sossuzz makarna şeklinde oldu
daha sonra çayın yanında bulunan kurabiyelere bakmadım bile
ama sabah 2 tane kurabiye yedim

bu arada sabah tartıldım 72 100 kilo çıktım (

Oyyyy oyyy bugün burda kıyametler kopacak gibi . Arkadaş fuar için açılan teşviklere başvurmayı unutmuştu. Sabah tekrar patron sordu avraklar onaylanmamıştı 1,5 aydır söyleyemiyordu kız. Yani 30.000 dolar kaybı var patronun. Bugün ortalıklarda görünmek istemiyorum. Yüce rabbim arkadaşımın yardımcı olsun :Saruboceq:

bediş kütahyaya gitti dün aebenim pazar günü dönerim demişti.

ben kaçırmışım o yazıyı ya .....:1no2:

günaydın kızlar hiç keyfim yok benim 3 gündür bööleyim bana dua edin herşey yoluna girsin gerçekten çokbunaldım Allah başka dert vermesin
ne oldu kıs 2 bebeyle başa çıkamadın ha ......kaydirigubbakcemile çık şu moddan ....bedişe bi hikaya anlatmıştım zamanında eve bi inek sokamakla ilgili ..kaydirigubbakcemile3o hikayeti düşün ...laelaelaelaelaekendine gel biraz .....:teselli:
Al bi bunalım modunda biri daha .....:mymeka::mymeka:

Nan çıkın bunalım modundan ..... hayat güzel dünya güzel her nesfese binlerce şükür ....:Saruboceq: daha yacanacakkk hayat var önünüzde ...yerimseniben

of of offfff...delikafadulden

herkes mi bunalımda ya
ben çok daraldım bugünlerde
geçen haftasonu yağmur vardı dışarı da çıkamadık eşimle
ev iş, ev iş sıkıldım
inşallah bu cumartesi yağmur yağmaz da gezeriz

Allah arkadaşının yardımcısı olsun
bende çok korkuyorum hata yapmaktan

özgecim günaydın canım
senin boyun kaçtı?
1 69 canımsenin
oy oy oyyy
arkadaşının yerinde olmayı aslaaaaaaaaaaaaa istemezdim Allah yardımcısı olsun inşallah

ya ben bunalımda değilim ki
hatta keyifliyim bile denebilirrr en yakın arkadaşımla msnden konuşuyorum
birde altın bir hızma almaya karar verdim onlara bakıyorum keyfime dicekkk yokdelikafaduldendelikafadulden

:1hug: diyim o zaman . ama unutma ablan sedece gözüyle görmez ....:1ninca:lülülülülülü

fatum nassın fıstık ..... aç olmanın dışında ......lülülülülülüsırnaşık şey ( bana ha yaşlı ha yazdım bi yere . birgün unarın senlede karşılacacaz o zaman aaa dersin .):dilcikar:naniknanik

Ben bu ÖĞlen aÇ kaldım ya. Sınır oluyorum bu yemekÇılere lısteye gÜvenıp yemek getırmedım yanımda ben karnıbahar beklerken yemekte pırasa Çıktı.

Ben bu ÖĞlen aÇ kaldım ya. Sİnİr oluyorum bu yemekÇİlere lİsteye gÜvenİp yemek getİrmedİm yanımda ben karnıbahar beklerken yemekte pırasa Çıktı.
nazlım pırasayla aran yok galiba ..... ben bu sabah çok yemişim galiba benı ikindiye kadar götürür ....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…