Geçmiş ola pınarım öksürüge toz zencefile bal katıp agzında em canım hece cadısı demişti iyi geliyomuş öksürügü kesiyormuş .....kızlar merhaba günaydın yazacak halim yok vallahi,,hepinizi öptüm oğlan biraz daha iyi,ben fenayım,öksürük mafediyor.......
geçmiş ola pınarım öksürüge toz zencefile bal katıp agzında em canım hece cadısı demişti iyi geliyomuş öksürügü kesiyormuş .....
Bedişde yok örtalıkta akşamda gelmemiş ne ettiki .....
Ben platese gidiyorum .....hihoyyyt
günaydınnnn... hepinize hayırlı sabahlar,dünkü diyet gümlemesinden sonra bugün güne erken başladım 9 da kalktım yeşil çayımı içip peynirli tostumu yedim çok tahıllı ekmekle yapılmş,3 zeytin şekersiz çay birde, nasılsınız,bu izmirin havası bi düzelmedi gitti,dün yine gök yarıldı resmen barajlar doldu taştı 2-3 senelik suyumuz birikti kesin kaydirigubbakcemile3 e havalar böyle oluncada yürüyüş yapılmıyor.
bu arada haftaya bende yarıştayım kızlar bu hafta gümlemş olabilirim haftaya tam gaz geliyorumkaydirigubbakcemile5
ahhh ağlama kıyamam sana sırf kocişin inadına ver kız kiloları.
kızlar merhaba günaydın yazacak halim yok vallahi,,hepinizi öptüm oğlan biraz daha iyi,ben fenayım,öksürük mafediyor.......
kızlar merhaba günaydın yazacak halim yok vallahi,,hepinizi öptüm oğlan biraz daha iyi,ben fenayım,öksürük mafediyor.......
bediş kütahyaya gitti dün aebenim pazar günü dönerim demişti.
ne oldu kıs 2 bebeyle başa çıkamadın ha ......kaydirigubbakcemile çık şu moddan ....bedişe bi hikaya anlatmıştım zamanında eve bi inek sokamakla ilgili ..kaydirigubbakcemile3o hikayeti düşün ...laelaelaelaelaekendine gel biraz .....:teselli:günaydın kızlar hiç keyfim yok benim 3 gündür bööleyim bana dua edin herşey yoluna girsin gerçekten çokbunaldım Allah başka dert vermesin
Al bi bunalım modunda biri daha .....:mymeka::mymeka:oyyyyy kızlar yazdım yazdım silindi hemde o kadar çok yazmıştım ki neysssee
volkan konak dinliyorum oh ruhumu okşuyor helede nazım hikmetin tahir ile zühresi yokmu benim gibi nazım hikmet manyağı birisini kendinden geçiriyor...
facebookta da yazıyordu benim bir ara
Seversin dünyayı doludizgin,
Ama o bunun farkında değildir.
Ayrılmak istemezsin dünyadan
Ama o senden ayrılacak.
Yani sen elmayı seviyorsun diye
Elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık,
Yahut hiç sevmeseydi,
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?
of of offfff...delikafaduldenOyyyy oyyy bugün burda kıyametler kopacak gibi . Arkadaş fuar için açılan teşviklere başvurmayı unutmuştu. Sabah tekrar patron sordu avraklar onaylanmamıştı 1,5 aydır söyleyemiyordu kız. Yani 30.000 dolar kaybı var patronun. Bugün ortalıklarda görünmek istemiyorum. Yüce rabbim arkadaşımın yardımcı olsun :Saruboceq:
Oyyyy oyyy bugün burda kıyametler kopacak gibi . Arkadaş fuar için açılan teşviklere başvurmayı unutmuştu. Sabah tekrar patron sordu avraklar onaylanmamıştı 1,5 aydır söyleyemiyordu kız. Yani 30.000 dolar kaybı var patronun. Bugün ortalıklarda görünmek istemiyorum. Yüce rabbim arkadaşımın yardımcı olsun :Saruboceq:
1 69 canımseninözgecim günaydın canım
senin boyun kaçtı?
oy oy oyyyOyyyy oyyy bugün burda kıyametler kopacak gibi . Arkadaş fuar için açılan teşviklere başvurmayı unutmuştu. Sabah tekrar patron sordu avraklar onaylanmamıştı 1,5 aydır söyleyemiyordu kız. Yani 30.000 dolar kaybı var patronun. Bugün ortalıklarda görünmek istemiyorum. Yüce rabbim arkadaşımın yardımcı olsun :Saruboceq:
ya ben bunalımda değilim kiben kaçırmışım o yazıyı ya .....:1no2:
Al bi bunalım modunda biri daha .....:mymeka::mymeka:
Nan çıkın bunalım modundan ..... hayat güzel dünya güzel her nesfese binlerce şükür ....:Saruboceq: daha yacanacakkk hayat var önünüzde ...yerimseniben
1 69 canımsenin
oy oy oyyy
arkadaşının yerinde olmayı aslaaaaaaaaaaaaa istemezdim Allah yardımcısı olsun inşallah
ya ben bunalımda değilim ki
hatta keyifliyim bile denebilirrr en yakın arkadaşımla msnden konuşuyorum
birde altın bir hızma almaya karar verdim onlara bakıyorum keyfime dicekkk yokdelikafaduldendelikafadulden
nazlım pırasayla aran yok galiba ..... ben bu sabah çok yemişim galiba benı ikindiye kadar götürür ....kafamçokkarıştıBen bu ÖĞlen aÇ kaldım ya. Sİnİr oluyorum bu yemekÇİlere lİsteye gÜvenİp yemek getİrmedİm yanımda ben karnıbahar beklerken yemekte pırasa Çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?