- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
else resim ne zaman koyacaksın sen bir tek seni görmdim ben
Ben bu ÖĞlen aÇ kaldım ya. Sİnİr oluyorum bu yemekÇİlere lİsteye gÜvenİp yemek getİrmedİm yanımda ben karnıbahar beklerken yemekte pırasa Çıktı.
boyum 1,65 canım
resim koymayı denedim olmadı sonra tekrar denemedim
bi de geçen gün birinin yazısını okudum burdan resmini almışlar üzerinde +18 yazılı bi şekilde bi siteye koymuşlar
ondan sonrada ekleyesim gelmedi
profilimde gelinlikli bi resmim var sadece ama yüzümde duvak var
nazlım pırasayla aran yok galiba ..... ben bu sabah çok yemişim galiba benı ikindiye kadar götürür ....kafamçokkarıştı
nazlım pırasayla aran yok galiba ..... ben bu sabah çok yemişim galiba benı ikindiye kadar götürür ....kafamçokkarıştı
Kız yarın cuma nerden çıktı sıgara böregi ... nazzzzlııııııııııııı:sm_confused:kaydirigubbakcemilePIRASAYI ÇOK SEVERİM ASLINDA AMA BUNLAR GÜZEL YAPAMIYORLAR
ÖĞLEN YEMEĞİM.
3 YEMEK KAŞIĞI PIRASA
3 ADET ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA
2 ADET SİGARA BÖREĞİ YEDİM.klava:
bi aralar bakıyodum özge hatta bende koyyum dedim tel pek güzel çıkmadı . ama yatak odasını alayım toptan bende koymayı düşünüyorum .....o yazıyı bende okudum canım ve benim aklıma ne geldi biliyormusun benim msn adresim çalındı arkadaşlar bilir ve my space de benim 2 3 tane resimlerim vardı sonra geri aldım adresi herşeyi sildim ama resimleri silmeyi unutmuşum bu çalan da bir daha çaldı ve ben giremiyrum ama resimlerim duruyor yazıyı da okuyunca iyice moralim bozuldu:1no2::1no2:
bundan sonra resim koyarkende baktıktan sonra herkes sileceğim o şekilde olacak ya da buraya koyar sonra da silerim :roflol::roflol:
evim evim köşesine bakıyormusunuz belki evimizi bittikten sonra oraya resimleri koyarım çalsalar bile birşey yapamazlar koltuk resmine bakıp ne yapabilirler ki
PIRASAYI ÇOK SEVERİM ASLINDA AMA BUNLAR GÜZEL YAPAMIYORLAR
ÖĞLEN YEMEĞİM.
3 YEMEK KAŞIĞI PIRASA
3 ADET ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA
2 ADET SİGARA BÖREĞİ YEDİM.klava:
kız yarın cuma nerden çıktı sıgara böregi ... Nazzzzlııııııııııııı:sm_confused:kaydirigubbakcemile
ooh afiyet olsun
ben de işte hiç pırasa yemem
pırasa piştikten sonra bir gün beklemeden yiyemem hiç
ayy nazlı senin kilona vardığım günü görcek miyim ben ya?
kutu gibi çok güzel mutfağın şeker..güle güle kuulan canım
yok canım banada tesadüf oldu..güzel anlar geçirirsin ve zayıf bir şekilde tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?