Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

else resim ne zaman koyacaksın sen bir tek seni görmdim ben

boyum 1,65 canım
resim koymayı denedim olmadı sonra tekrar denemedim
bi de geçen gün birinin yazısını okudum burdan resmini almışlar üzerinde +18 yazılı bi şekilde bi siteye koymuşlar
ondan sonrada ekleyesim gelmedi
profilimde gelinlikli bi resmim var sadece ama yüzümde duvak var

Ben bu ÖĞlen aÇ kaldım ya. Sİnİr oluyorum bu yemekÇİlere lİsteye gÜvenİp yemek getİrmedİm yanımda ben karnıbahar beklerken yemekte pırasa Çıktı.

bende akşam pırasa pişirdim keşke yanımda getirseydim
bakla varmış yemekte kafamçokkarıştı

o yazıyı bende okudum canım ve benim aklıma ne geldi biliyormusun benim msn adresim çalındı arkadaşlar bilir ve my space de benim 2 3 tane resimlerim vardı sonra geri aldım adresi herşeyi sildim ama resimleri silmeyi unutmuşum bu çalan da bir daha çaldı ve ben giremiyrum ama resimlerim duruyor yazıyı da okuyunca iyice moralim bozuldu:1no2::1no2:
bundan sonra resim koyarkende baktıktan sonra herkes sileceğim o şekilde olacak ya da buraya koyar sonra da silerim :roflol::roflol:

evim evim köşesine bakıyormusunuz belki evimizi bittikten sonra oraya resimleri koyarım çalsalar bile birşey yapamazlar koltuk resmine bakıp ne yapabilirler ki

nazlım pırasayla aran yok galiba ..... ben bu sabah çok yemişim galiba benı ikindiye kadar götürür ....kafamçokkarıştı

PIRASAYI ÇOK SEVERİM ASLINDA AMA BUNLAR GÜZEL YAPAMIYORLAR

ÖĞLEN YEMEĞİM.

3 YEMEK KAŞIĞI PIRASA
3 ADET ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA
2 ADET SİGARA BÖREĞİ YEDİM.klava:

nazlım pırasayla aran yok galiba ..... ben bu sabah çok yemişim galiba benı ikindiye kadar götürür ....kafamçokkarıştı

ee karşılaştığğımızda sen gene benden yaşlı olcan yavrum naaprasın?? delikafadulden

3 salatalık
1 elma
1 halka tatlı

ve açlık...............

ÖĞLEN YEMEĞİM.

3 YEMEK KAŞIĞI PIRASA
Kız yarın cuma nerden çıktı sıgara böregi ... nazzzzlııııııııııııı:sm_confused:kaydirigubbakcemile

bi aralar bakıyodum özge hatta bende koyyum dedim tel pek güzel çıkmadı . ama yatak odasını alayım toptan bende koymayı düşünüyorum .....

ÖĞLEN YEMEĞİM.

3 YEMEK KAŞIĞI PIRASA

ooh afiyet olsun
ben de işte hiç pırasa yemem
pırasa piştikten sonra bir gün beklemeden yiyemem hiç

ayy nazlı senin kilona vardığım günü görcek miyim ben ya?

evim evim köşesine ben de bakıyorum hatta resim koymayı düşünüyodum
mutfağımın resimlerini koydum sadece

kız yarın cuma nerden çıktı sıgara böregi ... Nazzzzlııııııııııııı:sm_confused:kaydirigubbakcemile

çok acıkmıştım ama vur beni aeben sigara börekleri incecikti ve nerdeyse içinde hiç birşey yoktu.

ooh afiyet olsun
ben de işte hiç pırasa yemem
pırasa piştikten sonra bir gün beklemeden yiyemem hiç

ayy nazlı senin kilona vardığım günü görcek miyim ben ya?

görürsün canım benim neden göremeyesin istedikten sonra başarılmayacak hiç bişey yoktur. önemli olan senin istemen canım.

kız aeben ne olucak 2 sigara böreğinden....
işte biz kadınlar oyüzden veridğimiz kiloları geri alıyoruz....
canımızın çektiği zaman bir parça ince bir dilim ya da 1-2 tane yesek hiç sorun olmiccak ama vercez die kasıp durunca
kilolar gittimi saldırıyorz

afiyet olsun nazlıcım bişey olmaz ondan
sen koşturup duruosun zaten tüm gün....

size de bööööööööööööööö

kutu gibi çok güzel mutfağın şeker..güle güle kuulan canım

yok canım banada tesadüf oldu..güzel anlar geçirirsin ve zayıf bir şekilde tabi:)

MutfaĞın Çok gÜzelmıŞ elsecıĞım kÜÇÜcÜk kutu gıbı . YÜce rabbım mutlu ve huzurlu yaŞamaı nasıp etsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…