merhaba arkadaşlar...13.09.2011 den bu yana sizlere hiçbirşey yazamadım...çünkü binada ortak kullandığımız internetimizi kestiler.şimdi yeniden internet aldık. umarım birdaha sorun yaşamam...bu arada diyetime devam ettim...en son bildirimimde 99.5 kg dım. bu 97.5 kg kadar oldu...amaaaaa mecburiyetten bırakmak zorundakaldım...çünkü hamileyim....sizlere hiçbirşey yazamadığım için özür dilerim...inanın hiç imkanım olmadı...affınıza sığınıyor, kilosuz günler diliyorum....
merhaba arkadaslar bende kilo sorunu yasiyorum sizlerle birlikte hedefime ulasmak istiyorum banada yer varmi aranizda
bol paylaşım yaparım sizi yanlız bırakmam diyosan hoşgeldin aramıza...
fatoş
lazgülü
yst
ecz.imis
demmir_can
maibeyaz
şekerkiz
kızlar eksik var mı bi bakın eşleme yapıcam...
cnm grup baskani sensin heralde anladigim kadariyla bende katilabilirmiyim eslesmeye daha yenisin dersen anlarim tabiki
gel sen de benim eşim ol ben açıkta kaldıydım zaten...
tmm cnm seve seve sen inceceksindir masllah sana ya 51 kilo ne güzel
53 canım ya 51 değil malesef...
ben de 68 lerden geldim bu günlere sen de gelirsin inşallah...biraz sabır ve irade gerisi geliyor merak etme...
günaydın arkadaşlar
sabah yine fix menü kahvaltımı ettim, ama bugün müthiş başım ağrıyor.
2 gündür regl olmayı bekliyorum sanırım o yüzden sıkıntım.
bugün yemeyi planladıklarıma gelince;
öğlen biraz tavuk göğsü ızgara, cacık,
akşam da muhtemelen kabah yemeği ve yoğurt yerim.
haa bir de arada bir öğüne 1 kase light puding sıkıştırıcam
:
8 kisi var yani grupta (bende hemen kendimi gruptan sayiyorum izninizle :) ) hangi saatlerde cogunluk oluyor
evet fena olmamis dimi ama nerdesiniz kizlar ya bendekide ne sans kimse yokken gelmisim
süper olmuş güle güle kullan canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?