tskler cnm senin baslangic kilona birazcikta olsa yaklasirsam cok daha güzel gözükecek gözüme
olur canım acele etme...
neler yapıyorsun diyetle ilgili anlatır mısın...
8 kisi var yani grupta (bende hemen kendimi gruptan sayiyorum izninizle :) ) hangi saatlerde cogunluk oluyor
Canım aramıza hoşgeldınn
cok tskler nisanlisin galiba yanlis anlamasiysam benim adim tugba seninki
benım adım Elvan canım yok nişanlı deil evliyim 1 yıllık keşkee nişanlılık dönemime dönebilsemmmm
memnun oldum cnm ne güzel iste allah mutlulugunuzu dayim atsin huzur mutluluk versin ins sen neler yapiyosun diyet adina nasil geciyo
Bende memnun oldum Amin canım Aminnn
Valla ben bütün gün pc başındayım yediklerime çok dikkat ediyorum günde 3 lt su içiyorum leslie yapmaya çalışıyorum fırsatım oldukça oyun havası açıp göbek atıyorum böyle yanii ama bu günlerde yemek yiyemiyorum fazla
cnm moral bozuklugumu yoksa hamilek gibi bi seymi var bende hamileyken hic bi sey yiyememistim kilo vermistim hatta hastaneye bile yatmistim ama moralim bozulursa daha yok yiyenlerdenim bu arada ben 22 yasindayim sen kac yasindasin cnm
yok hamilelik değil stres yapıyorum heralde işlerimiz biraz durgun gidiyo bi kaç gündür ondndır büyük ihtimalle
zayıflıyım sonra bebişş yapcamm
23 yaşındayım tatlım
ins cnm bebekte olur tabi önce bi zayifladinmi sonrasi daha rahat olur
nerde calisiyosun cnm nerdensin
ayyy benim moralım bozuk olduğunda 3 gün yemek yemesem aklıma gelmiyo
Bundan 2 yıl önce eşimle sorunlarımız vardı tabi o zaman sevgiliydik 1 hafta bişey yememekten hastanelik olmuştum bende
cnm allah kimseye SIKINTI vermesin sen ne yapmissin öle ya senin kilo vermen cok kolay olur ozaman yani yemege cok fazla düskün biri deyilsin demekki
Bursada oturuyoruz biz
Giyim mağazası işletiyorum çok stresli bir iş yaa
İnşallah zayıflayıp fazla kiloları atalım da sonra bebeğimiz de olur Rabbim nasip ederse
ins cnm allah gönlünüze göre versin benimde görümcem bursaya gelin gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?