Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olur canım acele etme...
neler yapıyorsun diyetle ilgili anlatır mısın...

bugünkü menümü yazayim bari
sabah biraz yaramazlik yaptim onu yazmiyayim

kahvaltida

2 minik haslanmis patates
peynir
ve birazcik tursu kavurmasi iki yemek k kadaar falandi

ara
meyveli yogurt
bir avuc cekirdek

öglen
bir tabak taze fasülye
iki dilim ekmek tost ekmegi büyüklügünde kepekli
ve biraz peynir

aksamada 1 tabak tarhana corbasi
salata düsünüyorum ekmek istemiyorum ama duruma göre

spor da yapmaya calisiyorum lesliyle ama aslinda plates de yapmak istiyorum ama ebruli artik yok ve trt3 de varmis onada bi denk gelemedim siz nasil ilerliyosunuz spor yarislari falan yapimiyosunuz sizde

Kusura bakmayın canlarım yaa ben pc başındaydım ama oyunlara dalmışımm

Kafam biraz karışık bugünlerde dağıtmaya çalışıyorum

Yaa ben yemek görsemde yiyemiyorum çatalla karıştırıyorum karıştırıyorum ağzıma atasım gelmiyo metobolizmam yavaşlıcak böyle giderse

Kusura bakmayın canlarım yaa ben pc başındaydım ama oyunlara dalmışımm

Kafam biraz karışık bugünlerde dağıtmaya çalışıyorum

Yaa ben yemek görsemde yiyemiyorum çatalla karıştırıyorum karıştırıyorum ağzıma atasım gelmiyo metobolizmam yavaşlıcak böyle giderse

memnun oldum cnm ne güzel iste allah mutlulugunuzu dayim atsin huzur mutluluk versin ins sen neler yapiyosun diyet adina nasil geciyo

Bende memnun oldum Amin canım Aminnn

Valla ben bütün gün pc başındayım yediklerime çok dikkat ediyorum günde 3 lt su içiyorum leslie yapmaya çalışıyorum fırsatım oldukça oyun havası açıp göbek atıyorum böyle yanii ama bu günlerde yemek yiyemiyorum fazla

cnm moral bozuklugumu yoksa hamilek gibi bi seymi var bende hamileyken hic bi sey yiyememistim kilo vermistim hatta hastaneye bile yatmistim ama moralim bozulursa daha yok yiyenlerdenim bu arada ben 22 yasindayim sen kac yasindasin cnm

cnm moral bozuklugumu yoksa hamilek gibi bi seymi var bende hamileyken hic bi sey yiyememistim kilo vermistim hatta hastaneye bile yatmistim ama moralim bozulursa daha yok yiyenlerdenim bu arada ben 22 yasindayim sen kac yasindasin cnm

yok hamilelik değil stres yapıyorum heralde işlerimiz biraz durgun gidiyo bi kaç gündür ondndır büyük ihtimalle
zayıflıyım sonra bebişş yapcamm
23 yaşındayım tatlım

ayyy benim moralım bozuk olduğunda 3 gün yemek yemesem aklıma gelmiyo

Bundan 2 yıl önce eşimle sorunlarımız vardı tabi o zaman sevgiliydik 1 hafta bişey yememekten hastanelik olmuştum bende

ins cnm bebekte olur tabi önce bi zayifladinmi sonrasi daha rahat olur
nerde calisiyosun cnm nerdensin

Bursada oturuyoruz biz
Giyim mağazası işletiyorum çok stresli bir iş yaa
İnşallah zayıflayıp fazla kiloları atalım da sonra bebeğimiz de olur Rabbim nasip ederse

ayyy benim moralım bozuk olduğunda 3 gün yemek yemesem aklıma gelmiyo

Bundan 2 yıl önce eşimle sorunlarımız vardı tabi o zaman sevgiliydik 1 hafta bişey yememekten hastanelik olmuştum bende

cnm allah kimseye SIKINTI vermesin sen ne yapmissin öle ya senin kilo vermen cok kolay olur ozaman yani yemege cok fazla düskün biri deyilsin demekki

cnm allah kimseye SIKINTI vermesin sen ne yapmissin öle ya senin kilo vermen cok kolay olur ozaman yani yemege cok fazla düskün biri deyilsin demekki

yok deilim ama bu kiloları nasıl alıyorum bende anlamıyorum sürekli oturmaktan heralde çünkü bütün gün pc başındayım

Allahım kimseyi huzursuzluk yaşatmasın önceden di onlar eşim çok kıskanç beni bazen çok bunaltıyor evimden işime işimden evime geliorum öyle arkadas çevrem kalmadı hepsini sildi attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…