sen nerde oturuyorsun kaç yıllık evlisin??
Kızın varmış heralde Allah bağışlasın
aaa neresinee ??
Bu arada Hedef kilon kaç canım
amin 2 yasinda bi kizim var rabbim bagislarsa benimde 3 yil oldu inan nasil gecti anlamadim avurturya viyana yakininda oturuyorum
Kusura bakmayın canlarım yaa ben pc başındaydım ama oyunlara dalmışımm
Kafam biraz karışık bugünlerde dağıtmaya çalışıyorum
Yaa ben yemek görsemde yiyemiyorum çatalla karıştırıyorum karıştırıyorum ağzıma atasım gelmiyo metobolizmam yavaşlıcak böyle giderse
ailen ordamı pekii çok zor yaa anneden babadan uzakta olmakk Benım hep yanımdalar ama inan dertleşecek arkadasım yokkk
cnm simdi tam emin deyiliimde ya orahangazi osmangazi karistiriyorumda yeni bi hastane yapilcakmis belki ordan bilirsin
hedef kilo 79 deyil tabiki ama ilk hedefim 79 165 boyundayim sonraki hedefimde 69 olmak ins hep beraber kurtuluruz
ailen ordamı pekii çok zor yaa anneden babadan uzakta olmakk Benım hep yanımdalar ama inan dertleşecek arkadasım yokkk
hayırdır canım kötü bişi yoktur inşallah...
İnşallah canım tez zamanda vericez bu kilolarıı boğazı kısıp spor yaptın mı hepsi gider insanoğlunun isteyipte yapamadığı bişey yoktur bence yeterkii kafamızda bitirelim olayı
Benım boyum 1.70 çok kilolu görünmüyorum ama yine de 40 beden olmak istiyorum
biz ne güne duruyoruz canım...
yok canım kötü bişey de eşim kuyumcu dükkanı açıcakmış ona canım sıkkın bir sürü borca gircek sinir oluyorum böyle sorumsuzluklarına
geçmişi telden arada okudum ama bi türlü giriş yapıp yazamadım size...
aklımda kalanlar papatyacım liste için çok teşekkür ederim eline sağlık...
ecz.imis evet bu hafta listeye girecektin ama ben papatyaya söylemeyi unuttum kusura bakma canım.... listeyi değiştirme konusunda papatya için sorun yoksa benim için de yok eline sağlık...
yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoş geldiniz...demmir_can baya paylaşımın var canım eline sağlık...listeye giremediğin için sitem etmişsin sanırım... listeye girmek için en az 1 hafta takımda olman gerekiyo canım o yüzden cuma listeye giremezdin kurallar gereği ama inşallah bu hafta listedesin takip ettiğim kadarıyla baya azimli bi arkadaşımızsın....
şeker kız canım takımdan ayrılmadığın için çok teşekkür ederim...
baya toparlamışsınız siz takımı inşallah daha da toparlanacağız...
kız yst benim peynirlerime kızmışın ya anacım ben dukan yapıyom sınırsız peynir yeme hakkım var ama ekmek yemiyorum zaten...
aklımda kalanlar bunlar...
habersiz kaybolduğum için herkesden özür dilerim ama internet bozuktu yeni geldi...
bu arada ben annemlere gidemedim çocuklar hasta oldu... bayramdan sonraya kaldı artık...
hosbuldum tskler cnm amacim bu zaten bol paslasimla motive ve devaminda kilo kaybetmek
bu aradam adim tugba
22 yasinda 1 kiz cocugu annesiyim 2 yasinda kendisi
165 boy ve 87 kiloyum biran önce normal boyutlara gelmek istiyorum
fatoş
lazgülü
yst
ecz.imis
demmir_can
maibeyaz
şekerkiz
kızlar eksik var mı bi bakın eşleme yapıcam...
yst ile lazgülü
şekerkız ile ecz.imis
fatoş ile demmir-can
ben açıkta kaldım... ben de koç olayım hepinize ne dersiniz...
herkes eşini takip edecek arkadaşlar...
menülerini kontrol edecek cıss kötü yiyecek gördümü hemen söylicek
hem de beraber yarışacaksınız...
eşini yenen 5 puan alacak...
eşi kaçamak yapan kişi eşinin saçını çekme hakkına sahiptir...
herkese kolay gelsin...
cizelge yapzim bakallim nasil olmus deneme
benım adım Elvan canım yok nişanlı deil evliyim 1 yıllık keşkee nişanlılık dönemime dönebilsemmmm
bu arada kizlar bende smilde yok renklide yazamiyorum
Ecz.imis, canım hoşgeldınn napıon geçmişimi okuyorsunn
Bak kaptanımız bizi rakip çağtı birbirimizee ona göree :)))
Bu hafta kaçamak yaparsan çekerim saçını
Kaptancııııımm. Hoş geldin yenideeeenn.
Papatyadan cvp gelmedi ama onun için de sorun olmamıştır inş. :) Bu arada kaptancım listeye girememesini soran diğer arkadaş bitmedi diye bir arkadaştı. :112:
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı olun da eve gitmek bayramdan sonraya kalsın. Bayrama ne kaldı ki zaten. :112:
Hoşgeldiinn.Ben de 22 yaşındayım bu arada ama sanırım evde kalan kısmından. Öğrenciyim hala. :112:
Ben varım.
Şekerkızla kilomuz nerdeyyse aynı zaten. ii olmuş.
Ayy, artık biz de saç çekebiliceez.
Bence çizelgene beden/kütle endeksini de ekle. Bence en çok iş gören kısım o. Sağlıklı olup olmadığını o belirliyor çünkü. :112:
Ay bu da ilginç oldu. Seni şekerkızz diye öğrendim ya, bir anda Elvan ismini pek bir garipsedim.Nolur benm ismimi de sormayın. Siz ecz.imis ve ya işte ecz diye öğrenin beni. Forumlarda bu kadar konuşmaya alışkın değilim, bir anda ismimle girersem olaya korkup kaçabilirim.
Ben smile kullanıyorum, yazı yazılan yerin hemen altında çıkıyor bende ama inan renkli nasıl yazılıyor bilemiyorum.
Evt cnm, geçmişi okumak anca bitti. Ben de tam sana yazacaktım şimdi.
Ve ayynen bi mukabele diyorum cnm. Zaten o saç çekme smile ını kullanmaya pek bir hevesliyim.
Ama inan haftayı berabere bitirirsek de hiçç şaşırmam.
Kaptancııııımm. Hoş geldin yenideeeenn.
Papatyadan cvp gelmedi ama onun için de sorun olmamıştır inş. :) Bu arada kaptancım listeye girememesini soran diğer arkadaş bitmedi diye bir arkadaştı. :112:
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı olun da eve gitmek bayramdan sonraya kalsın. Bayrama ne kaldı ki zaten. :112:
Hoşgeldiinn.Ben de 22 yaşındayım bu arada ama sanırım evde kalan kısmından. Öğrenciyim hala. :112:
Ben varım.
Şekerkızla kilomuz nerdeyyse aynı zaten. ii olmuş.
Ayy, artık biz de saç çekebiliceez.
Bence çizelgene beden/kütle endeksini de ekle. Bence en çok iş gören kısım o. Sağlıklı olup olmadığını o belirliyor çünkü. :112:
Ay bu da ilginç oldu. Seni şekerkızz diye öğrendim ya, bir anda Elvan ismini pek bir garipsedim.Nolur benm ismimi de sormayın. Siz ecz.imis ve ya işte ecz diye öğrenin beni. Forumlarda bu kadar konuşmaya alışkın değilim, bir anda ismimle girersem olaya korkup kaçabilirim.
Ben smile kullanıyorum, yazı yazılan yerin hemen altında çıkıyor bende ama inan renkli nasıl yazılıyor bilemiyorum.
fatoşşşş eşiimmm
gel tanışıp kaynaşalııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?