Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırdır canım kötü bişi yoktur inşallah...

cnm simdi tam emin deyiliimde ya orahangazi osmangazi karistiriyorumda yeni bi hastane yapilcakmis belki ordan bilirsin

hedef kilo 79 deyil tabiki ama ilk hedefim 79 165 boyundayim sonraki hedefimde 69 olmak ins hep beraber kurtuluruz

İnşallah canım tez zamanda vericez bu kilolarıı boğazı kısıp spor yaptın mı hepsi gider insanoğlunun isteyipte yapamadığı bişey yoktur bence yeterkii kafamızda bitirelim olayı
Benım boyum 1.70 çok kilolu görünmüyorum ama yine de 40 beden olmak istiyorum

evet cok haklisin önemli olan kafada bitirmek sen kilolu gözükmüyosundur tabi 170 boyla msllah cnm

Ecz.imis, canım hoşgeldınn napıon geçmişimi okuyorsunn
Bak kaptanımız bizi rakip çağtı birbirimizee ona göree :)))
Bu hafta kaçamak yaparsan çekerim saçını

Kaptancııııımm. Hoş geldin yenideeeenn.
Papatyadan cvp gelmedi ama onun için de sorun olmamıştır inş. :) Bu arada kaptancım listeye girememesini soran diğer arkadaş bitmedi diye bir arkadaştı. :112:
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı olun da eve gitmek bayramdan sonraya kalsın. Bayrama ne kaldı ki zaten. :112:

hosbuldum tskler cnm amacim bu zaten bol paslasimla motive ve devaminda kilo kaybetmek

bu aradam adim tugba
22 yasinda 1 kiz cocugu annesiyim 2 yasinda kendisi
165 boy ve 87 kiloyum biran önce normal boyutlara gelmek istiyorum

Hoşgeldiinn. Ben de 22 yaşındayım bu arada ama sanırım evde kalan kısmından. Öğrenciyim hala. :112:

fatoş
lazgülü
yst
ecz.imis
demmir_can
maibeyaz
şekerkiz

kızlar eksik var mı bi bakın eşleme yapıcam...

Ben varım.

yst ile lazgülü
şekerkız ile ecz.imis
fatoş ile demmir-can

ben açıkta kaldım... ben de koç olayım hepinize ne dersiniz...

Şekerkızla kilomuz nerdeyyse aynı zaten. ii olmuş.

Ayy, artık biz de saç çekebiliceez.

cizelge yapzim bakallim nasil olmus deneme

Bence çizelgene beden/kütle endeksini de ekle. Bence en çok iş gören kısım o. Sağlıklı olup olmadığını o belirliyor çünkü. :112:

benım adım Elvan canım yok nişanlı deil evliyim 1 yıllık keşkee nişanlılık dönemime dönebilsemmmm

Ay bu da ilginç oldu. Seni şekerkızz diye öğrendim ya, bir anda Elvan ismini pek bir garipsedim. Nolur benm ismimi de sormayın. Siz ecz.imis ve ya işte ecz diye öğrenin beni. Forumlarda bu kadar konuşmaya alışkın değilim, bir anda ismimle girersem olaya korkup kaçabilirim.

bu arada kizlar bende smilde yok renklide yazamiyorum

Ben smile kullanıyorum, yazı yazılan yerin hemen altında çıkıyor bende ama inan renkli nasıl yazılıyor bilemiyorum.

Ecz.imis, canım hoşgeldınn napıon geçmişimi okuyorsunn
Bak kaptanımız bizi rakip çağtı birbirimizee ona göree :)))
Bu hafta kaçamak yaparsan çekerim saçını

Evt cnm, geçmişi okumak anca bitti. Ben de tam sana yazacaktım şimdi.
Ve ayynen bi mukabele diyorum cnm. Zaten o saç çekme smile ını kullanmaya pek bir hevesliyim.
Ama inan haftayı berabere bitirirsek de hiçç şaşırmam.

Zaten adımla hitap etmeyın canım bana da şekerkizz deyın heheehh :))))

Evet kilolarımız yakın bakkk kaçamak yokkk saçını çekiveririmmm

Kız renkli yazı da ne var ki büyük A harfi var ona tıklayın seçin rengii

Bencede tatlımm bende şaşırmam bakıp görcezzz saçını çekmek için çok hevesleniyorumm

hosbuldum cnm tskler bende ne smile var ne renk hic bi sey cikmiyo ekrana anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…