Zaten adımla hitap etmeyın canım bana da şekerkizz deyın heheehh :))))
Evet kilolarımız yakın bakkk kaçamak yokkk saçını çekiveririmmm
Kız renkli yazı da ne var ki büyük A harfi var ona tıklayın seçin rengii
Demircan hoşgeldınn nasılsın canım senın adın ne demircan erkeğe kaçıyooo :)))
Bu arada bugün ne yediğimi yazayımm. Böylece şekerkızz sen de saçımı çekebilesin. :112:
Sabah; su
ara öğün; su
öğle; su
Ara öğün; su
Daha akşam gelmedi.
Ya ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum ya, bugün patates günü. İstediğim kadar haşlanmış patates yiyebiliyorum. Ancak sabah geç uyandım, anca koştur koştur derse yetiştim. Haliyle o arada patates haşlayacak zamanım olmadı. Okulda da sadece patates haşlaması yemem gerektiği için bi şey yiyemedim.
Eve az önce geldim, birazdan çıkıcam, gene bi şey yiyemicem yani.Ama ben akşama telafi ederim onu (ABARTMADAN tabii ki ) :112:
Aslında şimdi sadece biraz okuyup gidecektim ama baktım 5-6 sayfa birikmiş, yazmadan gidemedim.
Bu arada bugün ne yediğimi yazayımm. Böylece şekerkızz sen de saçımı çekebilesin. :112:
Sabah; su
ara öğün; su
öğle; su
Ara öğün; su
Daha akşam gelmedi.
Ya ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum ya, bugün patates günü. İstediğim kadar haşlanmış patates yiyebiliyorum. Ancak sabah geç uyandım, anca koştur koştur derse yetiştim. Haliyle o arada patates haşlayacak zamanım olmadı. Okulda da sadece patates haşlaması yemem gerektiği için bi şey yiyemedim.
Eve az önce geldim, birazdan çıkıcam, gene bi şey yiyemicem yani.Ama ben akşama telafi ederim onu (ABARTMADAN tabii ki ) :112:
Aslında şimdi sadece biraz okuyup gidecektim ama baktım 5-6 sayfa birikmiş, yazmadan gidemedim.
hoşbuldum canım, adım naz, demir azcık soyadım olur
bu arada pek iyi değilim aslında yaaaaa, ben hamile kalamıyorum 2 senedir, eşime sperm testi yaptrıdık bugün biraz kötü çıktı, canım sıkkın
Zaten adımla hitap etmeyın canım bana da şekerkizz deyın heheehh :))))
Evet kilolarımız yakın bakkk kaçamak yokkk saçını çekiveririmmm
Kız renkli yazı da ne var ki büyük A harfi var ona tıklayın seçin rengii
fatoşşşş eşiimmm
gel tanışıp kaynaşalııımm
Ahandaaa biri saçımı çektiiiii
hoşbuldum canım, adım naz, demir azcık soyadım olur
bu arada pek iyi değilim aslında yaaaaa, ben hamile kalamıyorum 2 senedir, eşime sperm testi yaptrıdık bugün biraz kötü çıktı, canım sıkkın
aaaaaa çok üzüldüm tatlım ya
İnşallah Rabbim nasip eder ee peki nedeni ne ben pek anlamıyorum ama Tedavisi mümkün deil mi
Hadi ya. O kadar kolay mı. Du bakalım, hemen deniyorumm. Eveeet, buldumm.Metin yerinin altında değil de üstünde aranınca bulunuyormuş renk de.
Hayırlısı olsun cnm. Hemen moral bozmaya lüzum yok. :112:
Sabah; su
ara öğün; su
öğle; su
Ara öğün; su
Daha akşam gelmedi.
Benımde senden farkım yok ki bebem yaa
canım bişey istemiyor bende
2 tane yulaflı büskivi yedım
1,5 lt su içtim
Akşamı da hafif geçir eğer dayanabilirsen karnın aç hepsini birden doldurma
Benımde senden farkım yok ki bebem yaa
canım bişey istemiyor bende
2 tane yulaflı büskivi yedım
1,5 lt su içtim
Akşamı da hafif geçir eğer dayanabilirsen karnın aç hepsini birden doldurma
anaammmben de çekebilir miyim saçınııııı
kız böyle diyet mi olur, su su suuu
amin canım..
morfoloji yani yapı bozukluğu çok fazla, tedavisi yok maalesef.
ben bitkisel kürlere başvurucam, uygulatıcam inşallah düzelme olur..
amin canım..
amin canım..
valla önce çok bozulmuştu moralim ama azcık araştırdım okudum, daha iyiyim şimdi.
allahtan umut kesilmezz
ben de ozaman kadar iyice zayıflarım artık
kizlar korkarim siz bi yerde düsüp bayilicaksiniz dikkat edin kendinize
valla önce çok bozulmuştu moralim ama azcık araştırdım okudum, daha iyiyim şimdi.
allahtan umut kesilmezz
ben de ozaman kadar iyice zayıflarım artık
kizlar korkarim siz bi yerde düsüp bayilicaksiniz dikkat edin kendinize
Yok yok, doldurmam inş. :112:
Çek, sen de çek. Ben de çekcem zaten.Aha da çektim. Bi de metabolizma hızımı düşünsenize, yerlerdedir şu an.
İnş cnm. Tüp müp olmuyo mu peki??
Allah yardımcın olsun nazcımm peki yaşın kaç kaç yıllık evlisin
Allahtan ümit kesilmez yeterki yaradanım istesin herşeyı nasip eder
eveet cnm ya allahtan umut kesilmez allah acil sifalar versin allah yardimciniz olsun
İşte bu modu daha çokk seviyorum. :103:
Yok yok, sen merak etme. :112: Gerçi şekerkızı bilemem ama ben daha önce yememek yüzünden hiç sorun yaşamadım.Normal günlük rutinim buydu hatta benim ama akşamları boll kalorili ve doymuş yağlı bir yemekten sonra boll miktarda da tatlı çikolata yediğimden kilom bu halde. :112: Ve hatta yazın evde 3 öğün düzenli bir şekilde beslenip tatlı çikolataya da devam ettiğimden 7 kilo aldım. Neyse, bunlar yaptığım hatalar işte. Tekrarlanmayacaklar inş. :103: :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?