Ecz.imis biz senınle ne güzel anlaşıyoz bacıııı ikimizde bugün su içiyozz metebolizma 0 km de duruyo :)))
Valla ben bayılmam da ecz.imisi bilemicem ben alışkınım bünyemde alışkın
İşte bu modu daha çokk seviyorum. :103:
Yok yok, sen merak etme. :112: Gerçi şekerkızı bilemem ama ben daha önce yememek yüzünden hiç sorun yaşamadım.Normal günlük rutinim buydu hatta benim ama akşamları boll kalorili ve doymuş yağlı bir yemekten sonra boll miktarda da tatlı çikolata yediğimden kilom bu halde. :112: Ve hatta yazın evde 3 öğün düzenli bir şekilde beslenip tatlı çikolataya da devam ettiğimden 7 kilo aldım. Neyse, bunlar yaptığım hatalar işte. Tekrarlanmayacaklar inş. :103: :112:
Bence de. Eş olarak cuk diye oturmuşuz birbirimize.Bu da ikimizin de bol miktarda saç çekebileceği anlamına geliyor.
Bilmeden aynı şeyi yazmışız ikimizde. Biz güzel eş olmuşuz böyle.
Sen çok yaşa, e mi kaptancığım.
ayy dur daha tüpe çok var
önce yan sanayi, yani alternatif tıp, sonra aşılama
ee artık olmadı en son tüp
bu arada sen 5 günde 5 kg alayım deme böylee
canım yaş 26, 3 yıllık evliyiz, 2 senedir de olmuyor işte.
ama olacak allahın izniyle
amin canım, allah razı olsun
ayy dur daha tüpe çok var
önce yan sanayi, yani alternatif tıp, sonra aşılama
ee artık olmadı en son tüp
bu arada sen 5 günde 5 kg alayım deme böylee
ahahahahahah yukarı yı oku bacumm bende senin için yazmıştımm benımde öyle bi sorunum yok bana şimdi hiç yemek yeme deseler yiyesim yok karnım şiş hatta suylaa akşam kendime şöyle güzel bir çorba yapasım geldi sıcak sıcakkkk limonlu baharatlı
Ne bilim, konudan uzağım ama o kadar yaygınlaştı ki ilk seçenek diye düşünülüyor diye biliyordum.
Allah korusun yaa, ağzından yel alsın.Bak eğer öyle bi şey olursa tüm suçu senin şom ağızlılığına veririm görürsün.
Sen bu mesajıda 2 kere gönderdin ve benim bunu açıklayan mesajım senin aynı 2 mesajının arasında kaldı. Süperiz ya. :13:
Neyse kızlar, hadi ben kaçtım. Akşama girerim inş yine. :112:
İnşallahh tatlımmm bütün dualarımız seninleee yola devam
Biz daha deneme yapmadık bakalımm önce kilolar gitsin sonra bebiş gelsin diyoruz ama fazla da uzatmıcam yaa
Ne bilim, konudan uzağım ama o kadar yaygınlaştı ki ilk seçenek diye düşünülüyor diye biliyordum.
Allah korusun yaa, ağzından yel alsın.Bak eğer öyle bi şey olursa tüm suçu senin şom ağızlılığına veririm görürsün.
Sen bu mesajıda 2 kere gönderdin ve benim bunu açıklayan mesajım senin aynı 2 mesajının arasında kaldı. Süperiz ya. :13:
ecz
sekerkiz
gercekten cok uyumlusunuz kizlar burclariniz ne ki acep
ecz
sekerkiz
gercekten cok uyumlusunuz kizlar burclariniz ne ki acep
ben bugün öğle yemeği yemedimmm
sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
akşamları da en geç 6-6 buçukta yiyorum ama bugün 7te yedim,
1-2 saat içinde de 1 dilim kek yerim artık
Şekerkızz sen de bi şeyler yesen iyi edersin ya. Herzaman canın istediği için cyemen gerekmiyor ya. Bazen de yemen gerektiği için yemelisin. :112:
Yoksa çekerim saçlarını bak.
Demmircan saat daha 6.Söylemek istediğini bi kere daha söylesen?
büskivim var ondan attım ağzıma bi tane akşam yicem kocamla yaa
Benım kocacımda Aslan burcuuu (Aslanım benım o )
ayyyy çok güldüümmmmmm
7de yemişimmmm yalana bakkk
5te yedim diycektimmm
Allah razı olsun canım sizde olmasanız naparım bilmiyorum zaten
ama arkadaslarımı özlüyorum hepsi 5,6 yıllık arkadasımdı eşimin bu tutumu yüzünden çok sorun yaşadım bende artık görüşmüyorum hiçbiriyle
fatoşşşş eşiimmm
gel tanışıp kaynaşalııımm
Bu arada bugün ne yediğimi yazayımm. Böylece şekerkızz sen de saçımı çekebilesin. :112:
Sabah; su
ara öğün; su
öğle; su
Ara öğün; su
Daha akşam gelmedi.
Ya ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum ya, bugün patates günü. İstediğim kadar haşlanmış patates yiyebiliyorum. Ancak sabah geç uyandım, anca koştur koştur derse yetiştim. Haliyle o arada patates haşlayacak zamanım olmadı. Okulda da sadece patates haşlaması yemem gerektiği için bi şey yiyemedim.
Eve az önce geldim, birazdan çıkıcam, gene bi şey yiyemicem yani.Ama ben akşama telafi ederim onu (ABARTMADAN tabii ki ) :112:
Aslında şimdi sadece biraz okuyup gidecektim ama baktım 5-6 sayfa birikmiş, yazmadan gidemedim.
hoşbuldum canım, adım naz, demir azcık soyadım olur
bu arada pek iyi değilim aslında yaaaaa, ben hamile kalamıyorum 2 senedir, eşime sperm testi yaptrıdık bugün biraz kötü çıktı, canım sıkkın
Benımde senden farkım yok ki bebem yaa
canım bişey istemiyor bende
2 tane yulaflı büskivi yedım
1,5 lt su içtim
Akşamı da hafif geçir eğer dayanabilirsen karnın aç hepsini birden doldurma
amin canım..
morfoloji yani yapı bozukluğu çok fazla, tedavisi yok maalesef.
ben bitkisel kürlere başvurucam, uygulatıcam inşallah düzelme olur..
büskivim var ondan attım ağzıma bi tane akşam yicem kocamla yaa
Benım kocacımda Aslan burcuuu (Aslanım benım o )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?