ayyyy çok güldüümmmmmm
7de yemişimmmm yalana bakkk
5te yedim diycektimmm
aynı benimki işte... boşver... huzursuzluk, geçimsizlik olmasın yeter... vakti gelince bi de bebeğin olur o arkadaş olur sana...
ayy senin eşin çok devamsızlık yapıyo... ben yola getiremedim bi de sen dene bakalım...
6. takımın kurallarından biri öğün atlamamak...dikkat et çekmiyim saçını...
hem 5 günde 5 kilo diyetini ben denedim ilk günden şekerim çıktı patates yemekten hastanelik oluyodum az daha...
ama yapıp bitiren arkadaşlarım 3 verdiyse bıraktıktan sonra çok abartmamalarına rağmen 5 aldılar hiç tavsiye etmiyorum...
hayırlısı olsun canım zamanı gelince rabbim konduruverir göbüşüne...bol bol dua edelim hep beraber en hayırlı zamanda gelsin bebişimiz...
öyle deme rabbimden umut kesilmez...
anaaaa aynı benimki işte benimki de aslan burcu...
ben de yurtdışında sandım seni...
Geldim eşim nasılsın
kaptancım aşk olsun ya sana bit ürlü yaranamadım her gün maksimum uyuyom kuralalra ama sana yaranamıyom söel kzı niye evlat ayırıyon
iyi akşamlar kızlar...
akşam balık yedim salatayla...
neden ben geldimmi kimse olmuyor burada yaaa....
yarın belki giremeye bilirim kaptancığım doktora gitmem lazım....
iyi akşamlar kızlar...
lazgülücüm geçmiş olsun
kaptancım valal bu ara çok geziyom canım napım canım ya izmirde hiç kimsem yok bi arkadaşım var çok ii anlaşıyoz onla gezip duruyoz
6. takımın kurallarından biri öğün atlamamak...dikkat et çekmiyim saçını...
hem 5 günde 5 kilo diyetini ben denedim ilk günden şekerim çıktı patates yemekten hastanelik oluyodum az daha...
ama yapıp bitiren arkadaşlarım 3 verdiyse bıraktıktan sonra çok abartmamalarına rağmen 5 aldılar hiç tavsiye etmiyorum...
iyi akşamlar kızlar...
slm kizlar nasilsiniz
Bu arada hemen bunu da yazayım. Patateslerimi yedim. Sadece baharat kullnmaya iznim vardı ama ben bi de ek olarak az bi calve nin acı sosundan yedim. :112: Başka da bi şey yemem zaten bugün. :112:
Yarın da sebze günüm, bakalım yarın napicam.YAKINDA FORUM SAYFALARINDAA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?