kizlar spor yarisi yada listesi yapiliyomu
afiyet olsun cnm bi yerde bayilmadan gelmissin sükür eve:112:
Ben bilmiyorum. :112:
cnm sendemi yenisin
niye kimse bi sey yazmiyo gecmisimi okuyosunuz
Evt cnm. Geçen hafta girdim ben de takıma. Bu hafta ikinci haftam daha.
Benim bi yandan da tv açık karşımda. O yüzden aralıklarla yazıyorum. :112:
hoşbuldum canım, adım naz, demir azcık soyadım olur
bu arada pek iyi değilim aslında yaaaaa, ben hamile kalamıyorum 2 senedir, eşime sperm testi yaptrıdık bugün biraz kötü çıktı, canım sıkkın
Haklı olabilirsin. Bu şok diyetlere karşı benim de güvenim yok, ama denemek istiyorum. Kaybedeceğim sadece 5 gün olur, boş ver.Tşk ediyorum yine de. :112:
Geçmiş olsun! ciddi bi şey yok inş, di mi?
yok canım benim kızlarım tembel biraz daha yeni toplanıyoz inşallah o günlerde gelecek...kizlar spor yarisi yada listesi yapiliyomu
afiyet olsun...Bu arada hemen bunu da yazayım. Patateslerimi yedim. Sadece baharat kullnmaya iznim vardı ama ben bi de ek olarak az bi calve nin acı sosundan yedim. :112: Başka da bi şey yemem zaten bugün. :112:
Yarın da sebze günüm, bakalım yarın napicam.YAKINDA FORUM SAYFALARINDAA.
kizlar neyin farkina vardim bu grupta en kilolu benim galiba en yakin olanla bile 10 kilo kadar fark var aramizda
bir de yavaşlayan metabolizman olur nur topu gibin...
hadi bakalım hayırlısı... ben de geçtim bu yollardan bütün şok diyetleri denedim hiç birinden fayda görmedim...
en son dukan amca kurtardı hayatımı sağolsun... hem şeker hastalığını yendim hem de kilolarımdan kurtuldum...
yok canım benim kızlarım tembel biraz daha yeni toplanıyoz inşallah o günlerde gelecek...
afiyet olsun...
yok yok yst, laz gülü bi de fatoş var tosuncuklarım benim...ama yakında hepsi çıtır olcek...
60 dk sauna esofmaniyla sporumuda yaptim simdi yesil cayimi icip yaticam herkeze iyi uykular
iyi geceler bayanlarrr ben geldımm naparsınızzzz
kimseler yok galıba
bu akşam bende patates haşlama yedımm şekersiz cay ıctım
kaptancım yarın sabah gecıkebılırım bu akşam kocama çok sitem ettım bıyere gıtmıyoruz monotonlaştık diye o da sabah mudanyaya kahvaltıya gidelim o zaman dedi
rejımı bozmamaya çalışcam ama kaçamak da olabülüüüü
bir de yavaşlayan metabolizman olur nur topu gibin...
hadi bakalım hayırlısı... ben de geçtim bu yollardan bütün şok diyetleri denedim hiç birinden fayda görmedim...
en son dukan amca kurtardı hayatımı sağolsun... hem şeker hastalığını yendim hem de kilolarımdan kurtuldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?