Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım geçmiş olsun. allah hayırlısını versin
anacım nördünüz romanmı yazdınız oku oku bitmedi.

Haklı olabilirsin. Bu şok diyetlere karşı benim de güvenim yok, ama denemek istiyorum. Kaybedeceğim sadece 5 gün olur, boş ver. Tşk ediyorum yine de. :112:

Geçmiş olsun! ciddi bi şey yok inş, di mi?

bir de yavaşlayan metabolizman olur nur topu gibin...
hadi bakalım hayırlısı... ben de geçtim bu yollardan bütün şok diyetleri denedim hiç birinden fayda görmedim...
en son dukan amca kurtardı hayatımı sağolsun... hem şeker hastalığını yendim hem de kilolarımdan kurtuldum...

kizlar spor yarisi yada listesi yapiliyomu
yok canım benim kızlarım tembel biraz daha yeni toplanıyoz inşallah o günlerde gelecek...

afiyet olsun...
kizlar neyin farkina vardim bu grupta en kilolu benim galiba en yakin olanla bile 10 kilo kadar fark var aramizda

yok yok yst, laz gülü bi de fatoş var tosuncuklarım benim...ama yakında hepsi çıtır olcek...

bu sevgi dolu sözlerinden dolayı ne mutluyum anlatamam kemik seni

cnm kaptanim kendime bireysel yarismak icin spor ve tabiki kiloda baska bi takimdan (takimlara biraz göz attim 4 takimda) killoma yakin bayanlarla teklifde bulunabiliyomyuz acaba birazdaha cekisma ve hirs olsun diye düsünüyorum

bugün lc ye gittim ve 46 beden pantolon denedim. 46-44 arası giyiyormuşum.
alacaktım biraz maddi sıkıntılıyız vazgeçtim ama güzel oldu çok mutlu oldum

60 dk sauna esofmaniyla sporumuda yaptim simdi yesil cayimi icip yaticam herkeze iyi uykular

iyi geceler bayanlarrr ben geldımm naparsınızzzz
kimseler yok galıba
bu akşam bende patates haşlama yedımm şekersiz cay ıctım

kaptancım yarın sabah gecıkebılırım bu akşam kocama çok sitem ettım bıyere gıtmıyoruz monotonlaştık diye o da sabah mudanyaya kahvaltıya gidelim o zaman dedi

rejımı bozmamaya çalışcam ama kaçamak da olabülüüüü

hosgeldin cnm tadini cikar kahvaltinin kacamak pek olmaz aslinda kahvaltida ama ekmege dikkat ettinmi gerisi zaten peyniz zeytin domates salatalik vs

bende cok iyiyim cnm spor iyi geldi

Tuğbacım yatmadın mı kuzum sen telefondan yorum yazmakta ne zormuş beeee

uykum gelmıyor yaa kızlar bana önerebileceginiz güzel roman varmı okumayı çok sevıyorum ama şöyle beni sürüklicekkk

Hadi ya. Metabolizma ne alaka ki?? Evt, ben bugün öğün atladım ama diyet öyle dediği için değil, yemeye fırsatım olmadığı için. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…