aynen cnm benimde tv acik showa bakiyorum
bi sey daha sormak istiyorum bizim takimin kardes takimi hangi takim
cnm kaptanim kendime bireysel yarismak icin spor ve tabiki kiloda baska bi takimdan (takimlara biraz göz attim 4 takimda) killoma yakin bayanlarla teklifde bulunabiliyomyuz acaba birazdaha cekisma ve hirs olsun diye düsünüyorum
bugün lc ye gittim ve 46 beden pantolon denedim. 46-44 arası giyiyormuşum.
alacaktım biraz maddi sıkıntılıyız vazgeçtim ama güzel oldu çok mutlu oldum
Hadi ya. Metabolizma ne alaka ki?? Evt, ben bugün öğün atladım ama diyet öyle dediği için değil, yemeye fırsatım olmadığı için. :S
iyi geceler bayanlarrr ben geldımm naparsınızzzz
kimseler yok galıba
bu akşam bende patates haşlama yedımm şekersiz cay ıctım
kaptancım yarın sabah gecıkebılırım bu akşam kocama çok sitem ettım bıyere gıtmıyoruz monotonlaştık diye o da sabah mudanyaya kahvaltıya gidelim o zaman dedi
rejımı bozmamaya çalışcam ama kaçamak da olabülüüüü
kizlar gunaydiiiiiiiiin saglikli bi gun olsun ins
günaydın herkese arkadaşlar...
gününüz çiçek açsın inşallah...
herkselere günaydınlaaaaaar :)) bugünn hiiiiç uyanasım olmadı. zaten o yüzden adam işe geç kaldı :)) neyse dünden beri feci gözüm ağrıyor. bugün s.o. mı gitsem acaba.
7. takım canım kardeş takımımız...
canım başka takımdan briyle yarışacaksan başka takıma geçmen lazım seence olur mu burdayken başka takımdan biriyle...
karar senin tabi geçmek istersen ben saygı duyarım...
öğün atlamak metabozlimayı yavaşlatıyo evet ama şok diyetler bitiriyo resmen...neyse sen kararlısın zaten yap bakalım...
inşallah yüzün çökmez...
Geldim eşim nasılsın
kaptancım aşk olsun ya sana bit ürlü yaranamadım her gün maksimum uyuyom kuralalra ama sana yaranamıyom söel kzı niye evlat ayırıyon
canım geçmiş olsun. allah hayırlısını versin
anacım nördünüz romanmı yazdınız oku oku bitmedi.
kaptan hani 90 üstü grubada duyura yapabilirmisin demiştin. yaptım duyurumu gördünmü??
54 tuba canım zayıflama gruplarının içinde senin kilonda olan grup var orayada paylaşım yapıp onlarlada yarışabilirsin. demi kaptancığım??
kaptan hani 90 üstü grubada duyura yapabilirmisin demiştin. yaptım duyurumu gördünmü??
2 tane kepekli tost yedim. başka bişi yoooook bide çay domates
selam kızlar ben 3. takımın kaptanı gülay ,zayıflamak isteyen ve bunu eğlenceli bir halde yaparak,güzel arkadaşlıklar kazanarak bi aile ortamında ideal kiloya ulaşmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz. :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1820.html#post21410368
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?