Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın herkese arkadaşlar...
gününüz çiçek açsın inşallah...

aynen cnm benimde tv acik showa bakiyorum

bi sey daha sormak istiyorum bizim takimin kardes takimi hangi takim

7. takım canım kardeş takımımız...

cnm kaptanim kendime bireysel yarismak icin spor ve tabiki kiloda baska bi takimdan (takimlara biraz göz attim 4 takimda) killoma yakin bayanlarla teklifde bulunabiliyomyuz acaba birazdaha cekisma ve hirs olsun diye düsünüyorum

canım başka takımdan briyle yarışacaksan başka takıma geçmen lazım seence olur mu burdayken başka takımdan biriyle...
karar senin tabi geçmek istersen ben saygı duyarım...

bugün lc ye gittim ve 46 beden pantolon denedim. 46-44 arası giyiyormuşum.
alacaktım biraz maddi sıkıntılıyız vazgeçtim ama güzel oldu çok mutlu oldum

Hadi ya. Metabolizma ne alaka ki?? Evt, ben bugün öğün atladım ama diyet öyle dediği için değil, yemeye fırsatım olmadığı için. :S

öğün atlamak metabozlimayı yavaşlatıyo evet ama şok diyetler bitiriyo resmen...neyse sen kararlısın zaten yap bakalım...
inşallah yüzün çökmez...

süpermiş canım iyi eğlenceler...
bebiş olmadan bol bol gezin sonra gezmek hayal oluyor...

kizlar gunaydiiiiiiiiin saglikli bi gun olsun ins

günaydın herkese arkadaşlar...
gününüz çiçek açsın inşallah...

herkselere günaydınlaaaaaar :)) bugünn hiiiiç uyanasım olmadı. zaten o yüzden adam işe geç kaldı :)) neyse dünden beri feci gözüm ağrıyor. bugün s.o. mı gitsem acaba.

bide kardeşimizmi var kimlerle aldatıyon bizi ??

54 tuba canım zayıflama gruplarının içinde senin kilonda olan grup var orayada paylaşım yapıp onlarlada yarışabilirsin. demi kaptancığım??

kaptan hani 90 üstü grubada duyura yapabilirmisin demiştin. yaptım duyurumu gördünmü??

günaydın kızlaarrr

ay bu sabah kahvaltıda krep yiyemiycem gına geldiiii
2 dilim kekim kaldı
onlarla light sütten kahve içeyim diyorum

eee sizlerden ne haberr

Geldim eşim nasılsın

kaptancım aşk olsun ya sana bit ürlü yaranamadım her gün maksimum uyuyom kuralalra ama sana yaranamıyom söel kzı niye evlat ayırıyon

ayy eşim bi buluşamadık seninle yaaaaa

canım geçmiş olsun. allah hayırlısını versin
anacım nördünüz romanmı yazdınız oku oku bitmedi.

teşekkür ederim canım, herşeyin hayırlısı dediğin gibi..

54 tuba canım zayıflama gruplarının içinde senin kilonda olan grup var orayada paylaşım yapıp onlarlada yarışabilirsin. demi kaptancığım??

yok diğer takımlardada paylaşım yapabilir... ben bütün takımlarda yazışırım...
ben eşleme olayını didim...
evet 70-79 topiği var hem çok eğlenceli hem kalabalık oldukları için bol paylaşımlı...
burayı ihmal etmeden istediğiniz her yerde yazışabilirsiniz... ona karışamam zatiii...

bu arada görin mi benim eş beni beğenmiii

ben daha kahvaltı yapmadım..
gideyim de yumurta ve peynirlerimi yiyim...
bu hafta 1 kilo verim de görsün benim eşim

ben almıyımda aman aman (
topikte az kişi kaldık duyuru yap bize katılmak isteyen olur belki demiştin canım. bende yaptım gördünmü dedim.

kaptan hani 90 üstü grubada duyura yapabilirmisin demiştin. yaptım duyurumu gördünmü??

şimdi geçmişine dalıp gördüm canım... çok güzel yazmışında kimsecikler gelmemiş...(
of off bana tam 4 kişi lazım...

2 tane kepekli tost yedim. başka bişi yoooook bide çay domates

bildiğin 2 tane tost canım 4 ekmekli olanından.
zaten bayatlamışlar tadı tuzuda yok. benim acayip bir açlık duygum var bugün.
bugün sebze diyeti yapıcam
tabii yarından. bakalım etkileyecekmi. bu aralar aslında diyetten cozuttum farkındayımda. çok bunaldım yaa.
şu bayram olayını halletseydim açılıp gelirdim.
2 senedir ilkkez bayram yapıcam
keşke maddi durum böyle sınırda olmasaydı. yeni ciciler alıp giderdim bayrama. üstümden düşen bol pantolonlarla değil
en dar pantolonum 50-52 beden
aslında geçmişe bakınca 104 den 93 e düştüm
54 bedenden 46 ya
29 eylülden beri 2-3 cm inceldim. ama çok bunaldım. dört duvar ev çocuk ve diyet üçlemesi çok sıkıcı. sosyal yaşantım sıfır.
eşim işe gidip gelmese kapımız açılmıycak
ben kapıyı kitli unutmasam eşim işten gelince zile basıcakta kapı calıcak.
yaaa hep hayallerimde misafirle dolup taşan bir ev vardı. şimdi şuna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…