bende tostu yaparken yağsız sadece ekmeği tost makinsına koyup içine 1 dilim peynir sadece adı tost oluyor keşke bende kilo versemde pantolonlarım banada bol gelse seni tebrik ederimbildiğin 2 tane tost canım 4 ekmekli olanından.
zaten bayatlamışlar tadı tuzuda yok. benim acayip bir açlık duygum var bugün.
bugün sebze diyeti yapıcam
tabii yarından. bakalım etkileyecekmi. bu aralar aslında diyetten cozuttum farkındayımda. çok bunaldım yaa.
şu bayram olayını halletseydim açılıp gelirdim.
2 senedir ilkkez bayram yapıcam
keşke maddi durum böyle sınırda olmasaydı. yeni ciciler alıp giderdim bayrama. üstümden düşen bol pantolonlarla değil
en dar pantolonum 50-52 beden
aslında geçmişe bakınca 104 den 93 e düştüm
54 bedenden 46 ya
29 eylülden beri 2-3 cm inceldim. ama çok bunaldım. dört duvar ev çocuk ve diyet üçlemesi çok sıkıcı. sosyal yaşantım sıfır.
eşim işe gidip gelmese kapımız açılmıycak
ben kapıyı kitli unutmasam eşim işten gelince zile basıcakta kapı calıcak.
yaaa hep hayallerimde misafirle dolup taşan bir ev vardı. şimdi şuna bak.
günaydın kızlar dünkü yaptığım temizlikten sonra bugün allahtan çok işim yoktu ama yine sabah 7 den beri ayaktayım ancak otura bildim pc nin başına ben bu sabah 2 dilim kepekli ekmim ama hala karnım aç gurulduyor valla saat 12 yi iple çekiyorumek 1 domates 1 salatalık 1 yumurta ,20 gr kadar da beyaz peynir yedim ,ara öğün olarak mandalina yedim56: sizlerin nasıl gidiyor sağlıklı beslenme çalışmaları???????????????
bildiğin 2 tane tost canım 4 ekmekli olanından.
zaten bayatlamışlar tadı tuzuda yok. benim acayip bir açlık duygum var bugün.
bugün sebze diyeti yapıcam
tabii yarından. bakalım etkileyecekmi. bu aralar aslında diyetten cozuttum farkındayımda. çok bunaldım yaa.
şu bayram olayını halletseydim açılıp gelirdim.
2 senedir ilkkez bayram yapıcam
keşke maddi durum böyle sınırda olmasaydı. yeni ciciler alıp giderdim bayrama. üstümden düşen bol pantolonlarla değil
en dar pantolonum 50-52 beden
aslında geçmişe bakınca 104 den 93 e düştüm
54 bedenden 46 ya
29 eylülden beri 2-3 cm inceldim. ama çok bunaldım. dört duvar ev çocuk ve diyet üçlemesi çok sıkıcı. sosyal yaşantım sıfır.
eşim işe gidip gelmese kapımız açılmıycak
ben kapıyı kitli unutmasam eşim işten gelince zile basıcakta kapı calıcak.
yaaa hep hayallerimde misafirle dolup taşan bir ev vardı. şimdi şuna bak.
bende tostu yaparken yağsız sadece ekmeği tost makinsına koyup içine 1 dilim peynir sadece adı tost oluyor keşke bende kilo versemde pantolonlarım banada bol gelse seni tebrik ederim
süpermiş canım iyi eğlenceler...
bebiş olmadan bol bol gezin sonra gezmek hayal oluyor...
Günaydınnnnnnnnnnnnn Sarayların Sultanları,Prensesleriii,Valideleriii
Ben geldımmm bugün çoooook mutluyummm eşimle gittik sahil kenarında kahvaltımızı yaptık ama o kadar güzel yapmışlar ki denizin içine girmişler 100 mt kadar heryer camlarla kaplı harikaydııı herşey bütün stresimi attımm
Kaptancım biz artık gezmiyoruz yaa adam doydu gezmelere zar zor işte ayda yılda bi oluyo sevgiliyken çok gezdik hergünümüz eğlence doluyydu ama artık heves kalmadı sanırımm
Kahvaltımı fazla abartmadan yaptım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
zeytin
domates
salatalık
çok güzel böğürtlen reçeli vardı çok az ondan yedım diğerlerine elimi bile sürmedim
2 fincan şekersiz çay
olur inş. canım. ben hamile kaldığımda 108 kiloydum. hamileliğin başlangıcnda 104 de düştüm. 110la doğuma gittim.
doğum sonrası yine 104 oldum. oğlum 7 aylık olana kadar hiçbirdiyet yapmadım. ne aldım ne vedim. 5 temmuzda diyetisyene başladım. 96 kiloya düştüm bayram sonrası. 29 eylülde yeni bir diyetisyenle devam ediyorum. ben biraz cozuttum. birde sebebini bilmediğim bir soğukluk geldi spora. yoksa çok severek lesli yapıyordum. diyetisyenim o önemli değil yürüyücen deyince acayip bozuldum.
ikinci hafta hergün 1 saate yakın yürümeme rağmen 300gr gidince ben iyice soğudum.
şimdi yiyip içip oturup allahım nolur zayıflayım diyom. öle işte. eğer ciddi dikkat etseydim belki 85le giderdim kayseriye
neyse diyetisyen saysın yada saymasın lesliye başlıyorum tekrar. havalar soğudu. bide bebek var. nasıl yürüycem bu soğukta
tamam kızlar yazmıycam daha fazla kaçmayın ltfn
ayy benim normal kilom 60-65 civarı. bende şöyle 50 li rakamları görsemde yeni bebiş hazırlıklarına başlasam diyorum. ne güzel olur demi :)
hep heveslenmişimdir. böle karnı çıkık gebelere. benim hiç karnım olmadı. sadece biraz daha kilo almış gibiydim. hamileyim diye kimse yer vermedi bana otobüste. bende utandım hamileyin yer verin demeye :)
1 tek pantolonla geçirdim koca hamileliği.
bu sefer güzel elbiseler bluzler tunikler alcam :)
nasıl yani bebişmi yok göbüşmü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?