bende geçen sene 113 kilo ile diyete başlamıştım 99kg kadar düşmüştüm soğudum diyetten sonra dedim allahım ne olur yeyeyim ama kilo almayayım diye ama allah önce eşşeğini bağla sonra tevekkül et deyince 110 kadar geri geldim kendi kendime hoopppp ne oluyorum ben dedim ve yeniden başladım şu anda 108 kg ama inşallah 1 marta kadar 88 kg olmak istiyorum hesabıma göre günde 1445 kalori alırsam 1 martta 88 olabileceğim bu defa bırakmak yok
ayy benim normal kilom 60-65 civarı. bende şöyle 50 li rakamları görsemde yeni bebiş hazırlıklarına başlasam diyorum. ne güzel olur demi :)
hep heveslenmişimdir. böle karnı çıkık gebelere. benim hiç karnım olmadı. sadece biraz daha kilo almış gibiydim. hamileyim diye kimse yer vermedi bana otobüste. bende utandım hamileyin yer verin demeye :)
1 tek pantolonla geçirdim koca hamileliği.
bu sefer güzel elbiseler bluzler tunikler alcam :)
Yaa benım miğdem bulanıyor düşüp bayılcakmışım gibi halsiz hissediyorum kendimi bu ne yaa tövbe yarabbi hiç böyle olmamıştım ki ben :26:
gobus var olmamiii..bebebis yok..bebis olmasi icinde herif lazim o da yok
ben daha bekarim canim
az önce tartıldım 100 gr vermişim
ay kızlar gece saat 2 buçukta yattım benimkinin gece çenesi açıldı sus uyuyacağım diyeceğim senle de konuşulmaz diyor adamcağız ne yapsın çocuklardan televizyondan bir türlü doğru dürüst sohbet edemiyoruz çocuklar her zaman lafın içindeler zaten ev de büyük değil odalarına göndersem ancak yatakta doğru dürüst konuşuyoruz en iyisi ben biraz kestireyim geliceğim
daha nice 100 gr lara inşallah canım..
ben bu hafta 1 kilo verecem... benim orti beni rakip görmedi baksana onu geçim de görsün...
yaa tam 1 haftadır gram oynamıyordu
bu sabah tartılmadım, az önce kahvaltı etmeden bir tartılayım dedim
hepi topu 100 gr gitmiş ama buna da şükürr
77li bir rakam gördüm ya baskülde, yetti bana
olsun arada duraklama olur... inat ederse bi yumruk atarsın sıkıyosa gitmesin kilolar ozaman...
ben de dukan yaptım... atakta 3,1 kilo verdim... seyirde 6 kilo verdim ama güçlendirme yapmadım 2 kilosunu geri aldım...
şimdi öylesine kafama göre takılıyorum...
canım maşallah fazla kilon yok, ben de yerinde olsam kafama göre takılırım
ama benim hem fazla kilom hem acelem var
dukan amca baklar benii
verirsin cnm dukanla... ne kadar oldu başlayalı...
benim arkadaşım da yapıyo 121 kiloyla başladı 1 ayda 18 kilo verdi... ama sanki 25 falan vermiş gibi çok farketmiş
dukanla 3 veryosan 5 vermiş gibi oluyo sırf yağdan gidiyo...
sen de çok geçmez 2 aya çıtır olursun...
gobus var olmamiii..bebebis yok..bebis olmasi icinde herif lazim o da yok
ben daha bekarim canim
ay kızlar gece saat 2 buçukta yattım benimkinin gece çenesi açıldı sus uyuyacağım diyeceğim senle de konuşulmaz diyor adamcağız ne yapsın çocuklardan televizyondan bir türlü doğru dürüst sohbet edemiyoruz çocuklar her zaman lafın içindeler zaten ev de büyük değil odalarına göndersem ancak yatakta doğru dürüst konuşuyoruz en iyisi ben biraz kestireyim geliceğim
benim eşim hiç konuşmaz öyle bizdede ben konuşurum uyutmam eşimi...
Yaa benım miğdem bulanıyor düşüp bayılcakmışım gibi halsiz hissediyorum kendimi bu ne yaa tövbe yarabbi hiç böyle olmamıştım ki ben :26:
7. takım canım kardeş takımımız...
canım başka takımdan briyle yarışacaksan başka takıma geçmen lazım seence olur mu burdayken başka takımdan biriyle...
karar senin tabi geçmek istersen ben saygı duyarım...
öğün atlamak metabozlimayı yavaşlatıyo evet ama şok diyetler bitiriyo resmen...neyse sen kararlısın zaten yap bakalım...
inşallah yüzün çökmez...
tskler cnm kapatanim bende böle demeye calismistim takimdan cok memnunum cnm siz kovmadikca gitmeyi düsünmüyorum54 tuba canım zayıflama gruplarının içinde senin kilonda olan grup var orayada paylaşım yapıp onlarlada yarışabilirsin. demi kaptancığım??
yok diğer takımlardada paylaşım yapabilir... ben bütün takımlarda yazışırım...
ben eşleme olayını didim...
evet 70-79 topiği var hem çok eğlenceli hem kalabalık oldukları için bol paylaşımlı...
burayı ihmal etmeden istediğiniz her yerde yazışabilirsiniz... ona karışamam zatiii...
bu arada görin mi benim eş beni beğenmiii
begenmez olurmuyum en citir es benimki kiskananlar catlasinben daha kahvaltı yapmadım..
gideyim de yumurta ve peynirlerimi yiyim...
bu hafta 1 kilo verim de görsün benim eşim
afiyet olsun cnm meün cok güzelGünaydınnnnnnnnnnnnn Sarayların Sultanları,Prensesleriii,Valideleriii
Ben geldımmm bugün çoooook mutluyummm eşimle gittik sahil kenarında kahvaltımızı yaptık ama o kadar güzel yapmışlar ki denizin içine girmişler 100 mt kadar heryer camlarla kaplı harikaydııı herşey bütün stresimi attımm
Kaptancım biz artık gezmiyoruz yaa adam doydu gezmelere zar zor işte ayda yılda bi oluyo sevgiliyken çok gezdik hergünümüz eğlence doluyydu ama artık heves kalmadı sanırımm
Kahvaltımı fazla abartmadan yaptım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
zeytin
domates
salatalık
çok güzel böğürtlen reçeli vardı çok az ondan yedım diğerlerine elimi bile sürmedim
2 fincan şekersiz çay
ins cnm bende cok imrenirim öle hamilelereayy benim normal kilom 60-65 civarı. bende şöyle 50 li rakamları görsemde yeni bebiş hazırlıklarına başlasam diyorum. ne güzel olur demi :)
hep heveslenmişimdir. böle karnı çıkık gebelere. benim hiç karnım olmadı. sadece biraz daha kilo almış gibiydim. hamileyim diye kimse yer vermedi bana otobüste. bende utandım hamileyin yer verin demeye :)
1 tek pantolonla geçirdim koca hamileliği.
bu sefer güzel elbiseler bluzler tunikler alcam :)
hadi hayirlisi sen bi test yap istersen cnm ya nelor nolmazYaa benım miğdem bulanıyor düşüp bayılcakmışım gibi halsiz hissediyorum kendimi bu ne yaa tövbe yarabbi hiç böyle olmamıştım ki ben :26:
bende veririm bi kilo ne ki dimi ama hadi bakalim cnmdaha nice 100 gr lara inşallah canım..
ben bu hafta 1 kilo verecem... benim orti beni rakip görmedi baksana onu geçim de görsün...
perşembe günü evlilik yıldönümümüz.
önerisi olan varmııı??
Evet 4 gün oluyorcanım sen yeni mi katıldın takıma...
anacım gece gece ne konuşuyosunuz :)) valla iş yerinde ne olduysa birbir anlatıyor dinle dinle bitmiyor
hayırdır inşallah
hayırdır inş?? baş dönmesi filan? yoksa yoksaaa !!!
Evet 4 gün oluyor
anacım gece gece ne konuşuyosunuz :)) valla iş yerinde ne olduysa birbir anlatıyor dinle dinle bitmiyor
Benımkıde öyle bütün gün ne yaptıysa anlatır ama yatakta püffffff bakmışsın çoktan uyumuşş :))
Benım görümcemin kocası duvar gibi kız o kadar şikayetçi ki bu durumdan o kadar konuşuyorum hiç cvp vermez sanki duymuyo dio
Valla kafasını kırarımmmm sıkıyosa cvp vermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?