Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğün atlamak metabozlimayı yavaşlatıyo evet ama şok diyetler bitiriyo resmen...neyse sen kararlısın zaten yap bakalım...
inşallah yüzün çökmez...

Yok kaptancığım, merak etme sen. Benim yüzüm kolay kolay çökmez. Keşşke çökse. Sağolsun beni olduğumdan 10 kilo fazla gösteren yanaklarım var.

Tşk ederim. Bu sıralar duymaya ihtiyacımın olduğu bir söz bulmuşsun.

Yiyip içip oturmaktan iyidir leslie, boş ver diyetisyeni. :112:

Aferim sevgili eşim. Saçını çekmeme gerek bırakmamışsın. Bu arada anlattığın yer çokk güzele benziyo.

O hesabı nasıl yaptığını bana da anlatır mısın? Hesaplama işlerini çok severim de. Nerde bir hesap var(cal hesabı, sınavdan önce not hesabı, sonrasında puan hesabı vs vs vs... ) ben ordayımdır da. Bunu da hesaplamazsam olmaz.

Vücudun sıkıdır o zaman senin, ne güzel. Benim en büyük sorunlarımdan birisi o. Bildiğin bıllık bıllığım yani.
Ayrıca yine filinta gibi olacaksın tatlışım inş, merak etme sen. :112:

İnşş.

gobus var olmamiii..bebebis yok..bebis olmasi icinde herif lazim o da yok
ben daha bekarim canim

Benim atak sürem 5 gün görünüyo. Deseydiniz önceden dukanda bu kadar veriliyo diye ben başlar mıydım hiç 5 günde 5 kiloya. Neyse, zaten 5 günde 5 kilo da pek sarmadı beni. Belki bırakırım. Ama dukanda beni rahatsız eden şey şu yutulan kepeklerdi. Yani 5 gün 10 gün yutarsın vs de ideal kilona ulaştıktan sonra da ömrün boyunca yutman gerekiyormuş gibi bir izlenime kapılmıştım ben diyeti okurken. Doğruluk payı nedir??

iyiymiş bu iş ya. demmircan sen ne kadar verdin atak döneminde??

vayyy ekip burda hayrett:))

Bence de hayret. Geçen haftaya göre epey ilerleme var bu konuda. Ama ben diğer yorumları yazana kadar nereye kayboldunuz ya. 15 dk içinde herkes mi çıkar arkadaşım.

Ecz.imis nerdesın kıssss eşimmsin hiç slm da vermionn

Burdayım eşim. Anca bitti geçmişi okumak. Maş doldurmuşsunuz yine.

ben diyetisyenle devam ediyom.
oğluşuma bakcak kimse yok. evlilik yıldönümünde onu hediye etcem kocama bide beline hediye paketi bağlayım :)

huhuuuu kimse yokmu.
bu kaptan iyice saldı burayı haaa
gidiyimde çamaşır yıkıyım bari(beni duyanda elde çitiliycem zanneder :)))

allahım varya sevinsekmi üzülsekmi askerlere olanamı yansak 46 saat sonra çıkan 14 günlük bebeğemi sevinsek. allah yardımcıları olsun. hem deprem zedelerin hem askerlerin hem asker ailelerinin

kalori sepeti diye bir site var orada hesaplattım diyetisyenler hazırlamış sayfayı

Tşk ettim cnm. :112:

oğluşuma bakcak kimse yok. evlilik yıldönümünde onu hediye etcem kocama bide beline hediye paketi bağlayım :)

Hakkaten ya, süper fikir. Üstelik hediyenin daha güzelini de bulamazsın zaten.

allahım varya sevinsekmi üzülsekmi askerlere olanamı yansak 46 saat sonra çıkan 14 günlük bebeğemi sevinsek. allah yardımcıları olsun. hem deprem zedelerin hem askerlerin hem asker ailelerinin

Aaminn.

o işler öyle olmuyo şekerim... senin verdiğin 1 kiloyla benim verdiğim 1 olur mu yüzdeye bakcez...
ama du bakalım bitmedi diye biri daha varmış takımda bu hafta benle idare et haftaya bitmediyle fatoşu eşliyim sana da senin kilona yakın biri bulalım...

canım hamilelik falan yokdur sanmıyorum çünkü ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama miğdeme sanki buz koymuşlar ne bilim yaa tarif edemiyorum değişik yediğim bişey mi dokundu acaba

ben de ilk bebeğime hapla hamile kaldım... myralon:))

bence hediye paketini ona yapma.. benim daha iyi fikirlerim var..

huhuuuu kimse yokmu.
bu kaptan iyice saldı burayı haaa
gidiyimde çamaşır yıkıyım bari(beni duyanda elde çitiliycem zanneder :)))

bak sen iyice kaşınmaya başladın
balmumundan eriyen çocuklarım kapsül yemekten bıktı mamalarını yidirdim...
kızın egzersizlerini yaptım...
şimdi yarım saat gözünü kapatıcam...
sonra 45 dk dil gelişimi...
ben bu yoğunlukta sizden fazla geliyorum ayol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…