perşembe günü evlilik yıldönümümüz.
önerisi olan varmııı??
vayyy ekip burda hayrett:))
öğün atlamak metabozlimayı yavaşlatıyo evet ama şok diyetler bitiriyo resmen...neyse sen kararlısın zaten yap bakalım...
inşallah yüzün çökmez...
olur inş. canım. ben hamile kaldığımda 108 kiloydum. hamileliğin başlangıcnda 104 de düştüm. 110la doğuma gittim.
doğum sonrası yine 104 oldum. oğlum 7 aylık olana kadar hiçbirdiyet yapmadım. ne aldım ne vedim. 5 temmuzda diyetisyene başladım. 96 kiloya düştüm bayram sonrası. 29 eylülde yeni bir diyetisyenle devam ediyorum. ben biraz cozuttum. birde sebebini bilmediğim bir soğukluk geldi spora. yoksa çok severek lesli yapıyordum. diyetisyenim o önemli değil yürüyücen deyince acayip bozuldum.
ikinci hafta hergün 1 saate yakın yürümeme rağmen 300gr gidince ben iyice soğudum.
şimdi yiyip içip oturup allahım nolur zayıflayım diyom. öle işte. eğer ciddi dikkat etseydim belki 85le giderdim kayseriye
neyse diyetisyen saysın yada saymasın lesliye başlıyorum tekrar. havalar soğudu. bide bebek var. nasıl yürüycem bu soğukta
Günaydınnnnnnnnnnnnn Sarayların Sultanları,Prensesleriii,Valideleriii
Ben geldımmm bugün çoooook mutluyummm eşimle gittik sahil kenarında kahvaltımızı yaptık ama o kadar güzel yapmışlar ki denizin içine girmişler 100 mt kadar heryer camlarla kaplı harikaydııı herşey bütün stresimi attımm
Kaptancım biz artık gezmiyoruz yaa adam doydu gezmelere zar zor işte ayda yılda bi oluyo sevgiliyken çok gezdik hergünümüz eğlence doluyydu ama artık heves kalmadı sanırımm
Kahvaltımı fazla abartmadan yaptım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
zeytin
domates
salatalık
çok güzel böğürtlen reçeli vardı çok az ondan yedım diğerlerine elimi bile sürmedim
2 fincan şekersiz çay
bende geçen sene 113 kilo ile diyete başlamıştım 99kg kadar düşmüştüm soğudum diyetten sonra dedim allahım ne olur yeyeyim ama kilo almayayım diye ama allah önce eşşeğini bağla sonra tevekkül et deyince 110 kadar geri geldim kendi kendime hoopppp ne oluyorum ben dedim ve yeniden başladım şu anda 108 kg ama inşallah 1 marta kadar 88 kg olmak istiyorum hesabıma göre günde 1445 kalori alırsam 1 martta 88 olabileceğim bu defa bırakmak yok
Haklısın canım bazen insanın canına tak ediyo diyet falan ama napalım zayıf bayanları görüncede özeniyoruz imreniyoruz onlar gibi olmak içinde boğazımızı kesmekten başka çare yok
Spor çok önemli zayıflama da ama imkanlar olsa keşke bende yapamıyorum
Ben yemeğe çok düşkün birisi deilim normaldede ama bütün gün bişey yemiyordum akşam olunca hooopp miğdeyi tıka basa dolduruyodum bundan dolayı hep kilo aldım
Ben Lisede Lisanslı Atletizmciydim kızlarr günde 3 km koşuyorduk hergün bacaklarımda kaslar var çok iğrenç deil tabii :))))
Ahhhh eski günlerde filinta gibi kızdım
ayy benim normal kilom 60-65 civarı. bende şöyle 50 li rakamları görsemde yeni bebiş hazırlıklarına başlasam diyorum. ne güzel olur demi :)
hep heveslenmişimdir. böle karnı çıkık gebelere. benim hiç karnım olmadı. sadece biraz daha kilo almış gibiydim. hamileyim diye kimse yer vermedi bana otobüste. bende utandım hamileyin yer verin demeye :)
1 tek pantolonla geçirdim koca hamileliği.
bu sefer güzel elbiseler bluzler tunikler alcam :)
gobus var olmamiii..bebebis yok..bebis olmasi icinde herif lazim o da yok
ben daha bekarim canim
olsun arada duraklama olur... inat ederse bi yumruk atarsın sıkıyosa gitmesin kilolar ozaman...
ben de dukan yaptım... atakta 3,1 kilo verdim... seyirde 6 kilo verdim ama güçlendirme yapmadım 2 kilosunu geri aldım...
şimdi öylesine kafama göre takılıyorum...
verirsin cnm dukanla... ne kadar oldu başlayalı...
benim arkadaşım da yapıyo 121 kiloyla başladı 1 ayda 18 kilo verdi... ama sanki 25 falan vermiş gibi çok farketmiş
dukanla 3 veryosan 5 vermiş gibi oluyo sırf yağdan gidiyo...
sen de çok geçmez 2 aya çıtır olursun...
vayyy ekip burda hayrett:))
Ecz.imis nerdesın kıssss eşimmsin hiç slm da vermionn
nerelere kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben diyetisyenle devam ediyom.
oğluşuma bakcak kimse yok. evlilik yıldönümünde onu hediye etcem kocama bide beline hediye paketi bağlayım :)
kalori sepeti diye bir site var orada hesaplattım diyetisyenler hazırlamış sayfayı
oğluşuma bakcak kimse yok. evlilik yıldönümünde onu hediye etcem kocama bide beline hediye paketi bağlayım :)
allahım varya sevinsekmi üzülsekmi askerlere olanamı yansak 46 saat sonra çıkan 14 günlük bebeğemi sevinsek. allah yardımcıları olsun. hem deprem zedelerin hem askerlerin hem asker ailelerinin
tskler cnm kapatanim bende böle demeye calismistim takimdan cok memnunum cnm siz kovmadikca gitmeyi düsünmüyorum
begenmez olurmuyum en citir es benimki kiskananlar catlasin
afiyet olsun cnm meün cok güzel
ins cnm bende cok imrenirim öle hamilelere
hadi hayirlisi sen bi test yap istersen cnm ya nelor nolmaz
bende veririm bi kilo ne ki dimi ama hadi bakalim cnm
tbrikler cnm nice yillara ins
canım hamilelik falan yokdur sanmıyorum çünkü ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama miğdeme sanki buz koymuşlar ne bilim yaa tarif edemiyorum değişik yediğim bişey mi dokundu acaba
huhuuuu kimse yokmu.
bu kaptan iyice saldı burayı haaa
gidiyimde çamaşır yıkıyım bari(beni duyanda elde çitiliycem zanneder :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?