Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar,
sabahları kaşarlı yağsız tost yeyip tek şekerli çay içiyorum.
genellikle tost yerim,kahvaltıda fiks menüm

canım çok geçmiş olsun kuzuna, bursaya gelmişken bana da uğrasaydın da bir saçını çekseydim eşciğimmm
saçımı çekme diye gelmedim
slm kızlar...
fatoşum geçmiş olsun canım...
benim de kızım hasta bütün gece uyumadık daha yeni uyudu... ben de ev işlerini yapayım... yemek yapayım... görüşürüz kızlar...
saolcanım ya çocuklar hasta olunca çok kötü oluyor insanın neşesi kaçıyor ateşleniyo kaç gündür yarın kontrolu var götürünce dahiliyeyed baktırcm sizde geçmiş olsun canım
herkeze günaydin kizlar
dün zor da olsa ikinci kez teyze oldum allah nasip etti sükür

allah analaı babalı büyütüsn cnm neden zor olduki cnm

oğlan yine ateşlendi gece uyutmadı sabaha kadar:

sabah peynir
domates
çay
2 dilim ekmek yeim
çay içiyom hala geç yaptım kahvaltıyı

sabah nesfit
öğle 1 kase mercimek çorbası
akşam 1 çorba kaşığı pilav ve mantar sote yanında yoğurt

Slm kızlarrrrrrr
kaptancım özür dilerim giremedim ama anca işleri toparladım bayramda evde olmadıgımdan bu hafta sonu mahvoldum gelen giden bitmedi
bayramda çok güzel iltifatlar aldım çok zayıflamıssın dediler ohhhhhhhh çok mutlu ettiler beni

hiç tartılmadım ama yediklerıme çok dıkkat ettım tatlı hiç yemedım dıyebilirim et çok yedim ama bakalım kılo yaptımı
şımdı çıkmam lazım yarın görüşürz öptüm hepinizi

şekerkızım çok sevindim canım... ne güzel inşallah istediğin kiloya gelince daha da çok iltifat alacaksın canım...

selam kızlar...
yine kimsecikler yok... haydi gelin de iki lafın belini kıralım ayol...

gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün.
teyze olmak güzeldir.ben halayım ölürüm yeğenime:)
zor doğum oldu galiba??
tskler cnm evet cok zor oldu cumadan beri sanci cekiyodu ancak 3 cm acilmis sabah suyu patlamis hemen hastaneye gittim sunni sanci verdiler ama baya zorlandi bide uyku da uyuyamadi düzgün yorgunluk bide dogum yorgunlugu sonunda allah sükür sag salim oldu allaha sükür allah herkeze versin ablamin ilk bebegi ondanda biraz gec acildi catisi

tsler cnm cümlemizinkini

BANAAAAAAAAAAAAAA GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLL
BANA 6. TAKIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hadisenin lafi onu görünce geldi aklima :)))

GÜNAYDIN KIZLAR,
kendi isteğimle takımdan ayrılıyorum.

sizlere bu yolda başarılar diliyorum.

herkese günaydın kızlar...
eeee gelmeye niyetiniz var mı kızlar...
tamam herkes gelsin hadi kimsenin saçını çekmicem...
demircan sana da kolay gelsin canım... takımdan ayrılan 6 ay başka takımlarda yarışamıyo biliyosun değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…