Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öncelikle kendimi tanıtayım ben takımın eskilerindenim. hatta mezun bile olmuştum.. sonra hamilelik doğum derken kilolar tekrar geldi..
mümkün mü bilmiyorum ama takıma tekrar girmek istiyorum. kilom 91.6 ..
bebeğim 6 aylık oldu ve artık zamanı geldi toparlanmanın.. motivasyon olmadan çok zor diyet işi.

kaptanımıza soruyorum, yeriniz var ise takımda yer almak çok isterim..

sevgiler herkese ve başarılar..

kaptancım benim hedef 50 kilo geldiğinde düzeltebilirsin. teşekkürler bu arada

canım takım sallantıda şu an paylaşım yok takımı takan yok bu haftada böyle giderse takımın kapanmasını isticem...
katılmak istersen yerimiz var ama dediğim gibi bu haftada belli olacak neler olacağı...

evet kızlar bu hafta herkes kendini toplamazsa, eskisi gibi yazmaya takıma katılmaya devam etmezse cuma günü son bildirimi yapıp takımın kapanmasını isteyeceğim...
takımın kapanmasını istemeyenler lütfen elinden geleni yapsın...
cuma bildirimlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyosunuz ama görüyorum ki siz önemsemiyosunuz...
benim verecek kilom kalmadı ben sizler için çırpınıyorum ama siz kendiniz için bişey yapmak istemiyosanız boşuna debelenmeye gerek yok...
son karar sizin... takım kapansın diyenler ya da hayır kapanmasın ben düzelicem diyenler yazsın lütfen...

Ben takımı seviyorum.
Kapanmasın kesinlikle toparlanacağımıza inanıyorum.
Bakalım yeni gelenler olur belki günler ne gösterir.

Bu arada kızlar ben oruçluyum.
zaten kaç gündür iyi sıktım.
şimdi iftar olacak karidesli makarna ve meyve suyu soda karışımımı içecem.
yediklerini paylaşmak bana çok tuhaf geliyor.
ne biliyim ayıp gibi.
aşmam lazım bunu

Kaptancım çook özür dilerim görümcem doğum yaptı 2 gecedir hastanelerdeyiz bebeğimiz yoğum bakımda morallarimiz sıfır inan fırsatım olsa burdan ayrılmadığımı bilirsin çok üzgünüm bana 2 gün daha izin verebilirmisin çünkü pazartesi taburcu olucaz bebek yoğum bakımda kalıcak sağlık durumu pek iyi değil canım
Görüşürüz

ebru şallı'yı bekliyodum bende.
ama karamele bakıyım ebrulinin başlayacağı yok :)
Evet cnm bende bekliyodum ama basluyacagi yok gercektende

Cok gecmis olsun cnm ya bizimde bebegimiz oldu yani ablamin o kücücük bedenlerin yogun bakimda olmasi insani ayri bi üzüyo allah acil sifalar versin cümlemizinki bagislasin

ben unuttum valla ne yalan söylüyeyim yeni açtım pcyi
kilom 127 500

kuusra bakma kaptancım
hiç halim yok boğazlarım şişmiş oğlanda hastaana oğul hastayız....
yatçam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…