Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun cnm. Tamamen iyileşir inş. :112: Bu arada kilon harikaa. Ben de istiyorumm.

Ben elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan öğrenci tayfasındandım cnm. Bu seneye kadar da hep yurtta kaldım. Bu sene eve çıktım ama yine de bizbize fazla abur cuburumuz olmuyor. Bi de ev arkadaşım şu çokokremleri doldurmasa eve daha rahat olcam ama.

Oo, gözün aydın cnm, sonunda gidebilmene sevindim. :112: Umarım sen gelene kadar toparlayabiliriz takımı.

slm kizlar nasilsiniz

benim bugünkü menüm pek iyi deyildi yazmiyayim

ama aksam biraz dengelemeye calistim

yarim dilim kepek ekmegi
tarhana corbasi bol bol salata

Bu arada bayanlar ben kabak tatlısına bayyıllırımm. Ve ilk kez kendim yapmayı deniyorum. Şu an ocakta. Umarım sonuç ii olur.

Bu arada bayanlar ben kabak tatlısına bayyıllırımm. Ve ilk kez kendim yapmayı deniyorum. Şu an ocakta. Umarım sonuç ii olur.

oo ellerine sağlık ben hiç yapmadım ama annem yapar.babam bayılır çünkü
sanki bende sevmeye başladım.şöyle üstüne hindistan cevizini de serpince
çok leziz oluyor.

slm kizlar nasilsiniz

benim bugünkü menüm pek iyi deyildi yazmiyayim

ama aksam biraz dengelemeye calistim

yarim dilim kepek ekmegi
tarhana corbasi bol bol salata

spordan ne haber.
bende de hiç spor olmadı ama ev işleri falan çok yoğundu.
uzun yürüyüşlere ihtiyacım var
keşke stepperim olsa şakkıdı şakkıdı yapardım biraz

Bak ben onu unutmuştum Tuğba. Sen yazınca aklıma geldi. Hemen yazayım bugünkü menümü. :112: Gündüz oruçtum zaten, akşam yemeğine de 1 tane kete(boyutu küçük, ev yapımı:112:), domates, salatalık, 1 kk peynir, 3 yk yoğurt, 1 dolma. Çok karışık bir menü di mi. Dolabı ayıkladım da birazcık. :112: İlerleyen saatlerde de yaptığım kabak tatlısının tadına bakarım, o kaddar.

benim akşam yemeği de herşeyden biraz oldu -yani iftar-
3-5 küçük lahana dolması yoğurt
tek sigara böreği -dayanamadım gıı-
hazır pizzanın tekinin çeyreği

şimdi çay içiyorum

sahur yaparsam eğer altın çörek yiycem halk ekmekin
ama arada azıcık da meyve olabilir

Bayanlar benim net coştu gene. Sebebini anlamadığım şekilde bazı şeylere tıklamama izin vermiyor. Alıntı da bunlardan biri şu an. Bu smile ları da elimle yazıyorum, çünkü onlara tıklamamı da kabul etmiyor bilg.
Neyse sonuç olarak ben birz çıkıp gelcem. Belki kendine gelir internetim.

Bu arada Tuğba, ben aşşırı seviyorum kabak tatlısını. Hindistan ceviziyle de olur, normal cevizle de olur, sade de olur. Her türlü olur yani, yeter ki olsun.

Ya ben durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya. Saatlerdir kimse yok hakkaten. Neyse, ben tatlımın sonucunu yazayım, çok da fena olmadı, yani başta fazla pişirmiş oldum ama sonrasında annemin öğretmenliğinde bir şekilde telafi ettim. Sonuç yine de fena değildi yani. Ben şeker oranından çok korkmuştum, onu halletmişim çok şükür. Neyse, yarın burda birilerini görebilmek umuduyla arkadaşlar. İyi geceler.

merhabalar geldiğimi haber vermek istedim.. şimdi sıra tek tek her sayfayı incelemede..

hoşgeldin canım.
gerçekten zayıflama desteksiz olacak bir iş değil.
:44: şimdi düşündüm de, belki de diyetisyene sırf bu yüzden para veriliyor.
gaza gelmek için:44:

Ya ben durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya. Saatlerdir kimse yok hakkaten. :

kardeş takımımız 7.takımmış.madem öyle bir göz atayım dedim.baktım paylaşımları çok güzel.çok aktifler.
hele bir de1.takıma bak,bir yardımcı kaptan var.valla belediye başkan adayı gibi çalışıyor.
tek tek uğraşıyor milleti motive etmek için.
o da çok hoşuma gitti doğrusu...bu takımları sevdim gayrı onları da okurum :)

ŞANSIZIm O HALDE.. bende sevinmiştim ama hakkaten paylaşım yok sanırım..

merhabalar geldiğimi haber vermek istedim.. şimdi sıra tek tek her sayfayı incelemede..

Hoşgeldiinn.

hoşgeldin canım.
gerçekten zayıflama desteksiz olacak bir iş değil.
:44: şimdi düşündüm de, belki de diyetisyene sırf bu yüzden para veriliyor.
gaza gelmek için:44:

Olabilir tabii.

O şekilde yazışmak için kaptan yardımcısı olmaya gerek yok bence heidin. Canlandırıcaz bu takımı, başka yolu yok. Gerçi uğramayanı nasıl motive etcez bilmiyorum ama, milletin hastalıkları bir şifa bulsun da inş en acilinden, yaparız inş bi şeyler. :112:

ŞANSIZIm O HALDE.. bende sevinmiştim ama hakkaten paylaşım yok sanırım..

Öyle deme Deaa, biz yapcaz o paylaşımları. :112: Mesela sen bize kendini anlatmakla başlayabilirsin bence.

eczacımız:)
şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun canım.
ben de aynı şekilde tek mesajda cevaplamak isterim de.
bir püf noktası var galiba beceremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…