Canım teşekkür ederim bebeğimiz hareketsiz ve oksijensiz kalmış,Havale riski var onu atlatınca çocuğu uyutmayı kesecekler havale geçirirse çok kötü riskleri var söylemek bile istemiyorum rabbim cümlemizin evladını korusun anneyi eve getirdik ama bugün yine götürcez hastaneye bebek beslenmeye başlarsa kalacağız artık
bu arada kilom 70.100
hepinizi öpüyorum elimden geldikçe uğrıcam diyetime devam ediyorum kesinlikle kaytarma yokk
teşekkürler cnm:)
bu sefer diyetimde daha bir zorlanıyorum.artık çocuklarım büyüdü.evde çeşit istiyorlar
anne börek yap şunu bunu yap falan diyorlar.birde abur cuburları falan yani sorma,
evde çeşit olunca diyet yapmak daha zor.
birde bende hiçbişey kalmasın çöpe gitmesin takıntısı var.
beni de oruç toparladı aslında allah günah yazmasın ama bu ramazan midemden hastalanınca tutmamıştım.
şimdi onları tutuyorum
selam kızlar...
herkes iyidir inşallah...
kızlar ben bodruma geldim annemlerin yanına...
1 hafta falan yokum... takım size emanet..
yeni üye alımı yapabilirsiniz kızlar...
takıma sahip çıkın gelince sizi bomba gibi görmek istiyorum...
cuma PC bulursam girmeye çalışacağım bulamazsam 7. takım kardeş takımımız onlardan yardım isteyebilirsiniz...
görüşürüz...
Bu arada bayanlar ben kabak tatlısına bayyıllırımm.Ve ilk kez kendim yapmayı deniyorum. Şu an ocakta. Umarım sonuç ii olur.
Bu arada bayanlar ben kabak tatlısına bayyıllırımm.Ve ilk kez kendim yapmayı deniyorum. Şu an ocakta. Umarım sonuç ii olur.
slm kizlar nasilsiniz
benim bugünkü menüm pek iyi deyildi yazmiyayim
ama aksam biraz dengelemeye calistim
yarim dilim kepek ekmegi
tarhana corbasi bol bol salata
Takımda yer varmi arkadaşlar
merhabalar geldiğimi haber vermek istedim.. şimdi sıra tek tek her sayfayı incelemede..
Ya ben durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya. Saatlerdir kimse yok hakkaten.:
kardeş takımımız 7.takımmış.madem öyle bir göz atayım dedim.baktım paylaşımları çok güzel.çok aktifler.
hele bir de1.takıma bak,bir yardımcı kaptan var.valla belediye başkan adayı gibi çalışıyor.
tek tek uğraşıyor milleti motive etmek için.
o da çok hoşuma gitti doğrusu...bu takımları sevdim gayrı onları da okurum :)
merhabalar geldiğimi haber vermek istedim.. şimdi sıra tek tek her sayfayı incelemede..
hoşgeldin canım.
gerçekten zayıflama desteksiz olacak bir iş değil.
:44: şimdi düşündüm de, belki de diyetisyene sırf bu yüzden para veriliyor.
gaza gelmek için:44:
kardeş takımımız 7.takımmış.madem öyle bir göz atayım dedim.baktım paylaşımları çok güzel.çok aktifler.
hele bir de1.takıma bak,bir yardımcı kaptan var.valla belediye başkan adayı gibi çalışıyor.
tek tek uğraşıyor milleti motive etmek için.
o da çok hoşuma gitti doğrusu...bu takımları sevdim gayrı onları da okurum :)
ŞANSIZIm O HALDE.. bende sevinmiştim ama hakkaten paylaşım yok sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?