Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım takım motivasyonu gibisi yok bence de.
ben çok sıkı diyet yapabiliyorum bu sayede.
yıllar evvel 13.takımdaydım.ne günlerdi.
ondan sonra yaptığım diyetler en fazla 1 haftalık olabildi.
şimdi geri dönmek şart oldu

kızlar takım olarak 2. olduk...
heidin de bireyselde 1. oldu
tebrik ederim canım.

mutlu pazarlar herkese...
son günlerde besin yönünden biraz zayıf kaldığımı düşünerek
iki katı yumurta kızarmış ekmek bir parça peynir ve çaylı bir kahvaltı yaptım:)

tamamdır canım.. ben motivasyon ihtiyacı içindeyim. dolayısı ile disiplinli bir grupta olmak bana çok iyi gelecek diye düşündüm.. eğer sallantılı durum varsa bende başka takımlara da bakınayım bu arada siz toparlanabilirseniz yine irtibat kurarız. çok tşk. ilginize...

evet aynen bende 6..takımda ne maratonlar koştuk rekorlar kırdık.. inşallah yine başarılı olabiliriz..

Kaptancım kusura bakma. Sınavlar bitiyor dedim ama sınav sonrası ark lara verdiğim sözleri tutmam daha çok zamanımı aldı. Netim de yavaşlayınca aksi gibi arada derede de giremedim, anca gelebildim yani. :26:

kızlar takım olarak 2. olduk...
heidin de bireyselde 1. oldu
tebrik ederim canım.

Uu. Derece beklemiyordum ben. Bildirimler aksayınca. Yine de bunu sağlayan ark lara tşk ediyoruz. Ve heidin seni de çok çok tebrik ediyorum cnm. Darısı sonraki haftalara inş. :112:

Takımda yer varmi arkadaşlar

Kaptanımız nevra arkadaşımıza da bilgi vermiş önceki sayfalarda. Sana da yeniden bilgi verecektir. :112:

Not: Kaptanım, haklısın, takım sallantıda ama yeni gelen arkların önünü kesmesen? Belki takım onlarla canlanır. :112:

Geçmişi toptan okuyunca daha net farkediyor insan. Ne kadar hastamız varmış takımda. Herkes bir yerlerden bir şekilde hastaneden geçmiş. Herkese çokk geçmiş olsun arkadaşlar. Acil şifalar diliyorum herkese.

Bu arada ben diyetin ucunu iyice bırakmaya başladım. Buraya gelmek sandığımdan daha etkiliymiş üzerimde. Ve kilom da aldı başını gitti. Bayramda almadığım kiloyu bayramdan gelince aldım. Herneyse, sonuç olarak yarın yeniden sıkmaya başlıyorum inş kendimi. :112:
Ek Bilgi: Artık pzt-perş oruç olma kararı aldığım için yarın oruç olucam aslında. Yani inş.

geçmiş olsun şekerkızım... bebek neden yoğun bakımda...:26::26:

Canım teşekkür ederim bebeğimiz hareketsiz ve oksijensiz kalmış,Havale riski var onu atlatınca çocuğu uyutmayı kesecekler havale geçirirse çok kötü riskleri var söylemek bile istemiyorum rabbim cümlemizin evladını korusun anneyi eve getirdik ama bugün yine götürcez hastaneye bebek beslenmeye başlarsa kalacağız artık

bu arada kilom 70.100
hepinizi öpüyorum elimden geldikçe uğrıcam diyetime devam ediyorum kesinlikle kaytarma yokk

Uu. Derece beklemiyordum ben. Bildirimler aksayınca. Yine de bunu sağlayan ark lara tşk ediyoruz. Ve heidin seni de çok çok tebrik ediyorum cnm. Darısı sonraki haftalara inş. :112:

:112:

teşekkürler cnm:)
bu sefer diyetimde daha bir zorlanıyorum.artık çocuklarım büyüdü.evde çeşit istiyorlar
anne börek yap şunu bunu yap falan diyorlar.birde abur cuburları falan yani sorma,
evde çeşit olunca diyet yapmak daha zor.
birde bende hiçbişey kalmasın çöpe gitmesin takıntısı var.
beni de oruç toparladı aslında allah günah yazmasın ama bu ramazan midemden hastalanınca tutmamıştım.
şimdi onları tutuyorum

çok geçmiş olsun canım...inşallah düzelir kuzucuk...
biliyosun benim kızımda oksijensiz kaldığı için bu durumda... sizi çok iyi anlıyorum o yüzden...
rabbim şifa versin inşallah...

selam kızlar...
herkes iyidir inşallah...
kızlar ben bodruma geldim annemlerin yanına...
1 hafta falan yokum... takım size emanet..
yeni üye alımı yapabilirsiniz kızlar...
takıma sahip çıkın gelince sizi bomba gibi görmek istiyorum...
cuma PC bulursam girmeye çalışacağım bulamazsam 7. takım kardeş takımımız onlardan yardım isteyebilirsiniz...
görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…