sağol canım...
döndüğümde zaten puanlamaya yine başlıcam...
çok boşladı herkes takımı... bi saç çekme operasyonu yapalım dimi...
şöyle bi gezdim geçmişi kaçıyorum ...
kızlar bu arada ilaç ismi vermek kesinlikle yasak sakın haa... takımca ceza almayalım sonra...
takımı boş bırakmayın... ben de inşallah 1 haftaya döneceğim konyaya..
inşallah kilo almadan dönerim... özlemişim anne yemeklerini...
hepinizi öpüyorum kızlar....
abow! puanlama mı?
sınav gibi bişey mi olacaz kızlar?
Geceyarısından sonra ve sabaha karşı takımda acayip hareketlilik olmuş.
Gece uyumuyor musunuz kızlar??
Dükkanı da ben açtım sabah sabah
günaydın takıııım ben geldim. geç geldim ama yol yorgunluğu filan ancak oldu işte. bugün temizlik işlerine koyulcam ama yazarım yine artık benden kurtuluş yok zayıflayana kadar hehehe
hoşbulduk canım. valla özledim bende burayı sizi. çok mutluyum size kavuştuğuma ama anneden babadan ayrı kalmakta dokunmuyor değil. şöle bir sıkı sıkı sarıl anneciğine benim yerime. biz gelmeden önceki gece annemler kaza geçirdi. ne gelebildim ne kalabildim. canım sıkkın birazda.
valla azcık bir saçım var onuda sen yolma emi. neyse neyse korktuğum gibi olmamış. 93.800 çıktım. zaten 93le gitmiştim. yani durum gayet güzel. annesinin yanından gelen ve yiyip içip yatan birine göre :))
yeni gelen akadaşlara hoşgeldiniz diyorum. bide şu günlük spor mecburiyeti işi ne oldu. bilen söylesin. kaptanın dönmesinimi bekliycez acaba. neyse bekleriz sorun yok. bak 2 mesaj cepte işte :))
Yok, sınav gibi değil. Yani ben de hiç uygulamasına denk gelmedim, takımda yeni sayılırım hala. :112: Ama bildiğim kadarıyla herkesin bi başlangıç puanı oluyo(Örn 10 puan), yaptıkların ve yapmadıklarına göre puanına ekleme çıkarma yapılıyor. Yani mesela menülerinde kaçamak yaparsan şu kadar puanın düşer, bildirim yapmazsan şu kadar puanın düşer gibi.. :112:
9:
bende utana sıkıla menümü yazıyim mağlum her dayımlara gittiğimde yaklaşık aynı şeyler oluyor
sbah:1 bardak çay 3 esmer şekerli,1 dilim kepek ekmeği yarım talaş böreği,2 zeytin,sucuklu yumurta ( yuhhh dedm kendime )
öğlen: 2 börek,1 dilim kek 1 bardak kola
akşam:2 ızgara köfte 2 tane sarma dolma yarım bardak kola
bu menüyle kilo alınmazda başka napılır bilmiorum bundan sonra dha dikkatli olucam
heidin doğru sölemişsinn mesela ben bir ara takiba almıştım kola içtiğim günün ertesi günü tartıda daha fazla çıkıodum kola içmiyim mesela daha az çıkıyorum...zaten normalde hiç kola içmemde işte bugün böle herşey üst üste geldi
hmmm sağol anlattığın için canım
bakalım uygulamasını görecek miyiz hep beraber
bende utana sıkıla menümü yazıyim mağlum her dayımlara gittiğimde yaklaşık aynı şeyler oluyor
sbah:1 bardak çay 3 esmer şekerli,1 dilim kepek ekmeği yarım talaş böreği,2 zeytin,sucuklu yumurta ( yuhhh dedm kendime )
öğlen: 2 börek,1 dilim kek 1 bardak kola
akşam:2 ızgara köfte 2 tane sarma dolma yarım bardak kola
bu menüyle kilo alınmazda başka napılır bilmiorum bundan sonra dha dikkatli olucam
aslında o puanlama dediğiniz sistem uygulansa çok dha güzel diyet ve spor yapabilirz bnce...
ayrıca bugün kahvaltıdan sonra giyinik şekilde tartıldım 94.7dümmmmmmmmmmmmmmmmm
ayrıca bugün kahvaltıdan sonra giyinik şekilde tartıldım 94.7dümmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kola içmeyelim bence
ben artık içmiyorum onun yerine bu topikten öğrendiğim bir kokteyli yapıyorum.
maden suyu ve meyve suyu karışımı (tabi meyve suyu ne kadar az olabilirse ve özkaynak maden suyu tercihen
heidin doğru sölemişsinn mesela ben bir ara takiba almıştım kola içtiğim günün ertesi günü tartıda daha fazla çıkıodum kola içmiyim mesela daha az çıkıyorum...zaten normalde hiç kola içmemde işte bugün böle herşey üst üste geldi
bende dışarıda yedim eczacım:)
ayriyeten kendime bir çizme aldım ama fermuarı tam sonuna kadar kapanmıyor.
bacaklarımın acilen incelmesi lazım:-/
Ve hatta bence meyve suyu olarak da hazır meyve sularından ziyade evde kendimizin sıktığı meyve sularını kullanmalıyız. Biliyorsunuz hazır meyve sularında şeker oranı çok yüksek. :112:
Evt, kola şişkinlik ve kabız yaptığı için tartıdaki rakamı da yüksek gösterir. Ama zaten fazla tükettiğinizde bir süre sonra o rakam bir şişkinliğin rakamı olmaktan çıkar çünkü kolanın da şeker miktarı çok yüksektir. Ama kolasız yapamam derseniz light kolaların içerisinde yok denecek kadar az kalori var. :112: Tabii bu bağırsaklarımızı daha fazla çalıştırmak adına türlü şeyler deneyen bizlerin bu yöndeki çabalarına sekte vurabilir.
Hayırlı olsun cnm. En azından çizme almaya cesaret edebilmişin. :112: Ben ona da cesaret edemiyorum. Acı kahve bir çizme istiyorum ama 68 olana kadar almicam. Gerekirse bu sezon geçsin, umrumda değil, 68 olana kadar almicam işte.
Neyse kızlar, ben kaçar. Film izlicez. Belki gece yeniden girerim ama bilmiyorum, yarın sabah dersim var. Öptüm hepinizi.
evet kızlar benim standart kurallarım...
1. hergün en az 5 mesaj yazılacak
2. hergün menüler paylaşılacak...
3. hergün birbirimizin menülerine yorum yapılacak
4. hergün bitki çayları ve yeşil çay içilecek
5. hergün mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalışılacak
6. mümkün olduğunca spor yapılacak ve yazılacak
ve puan listemiz olacak...
puan listesinde neye göre puan alıp/kaybediyoruz
herkesin halihazırda 10 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 7 puan
haftanın birincisine 10 puan ayrıca ilk üçe girene 20 puan bonus..
kilo alan 10 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
puanı sıfırlanan diğer hafta eksiye düşersediskalifiye olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bu arada cuma bildirimleri çok önemli... saat 10 a kadar mutlaka bildirimler bitmiş olmalı...
saat 10 a kadar giremem diyenler perşembe akşamı yapsınlar bildirimleri...
bildirim konusunda hiç affım yok geçerli mazereti olmayan diskalifiye olur bunun özellikle altını çiziyorum...
menün için yorum yazmıycam çünkü un saçılmış her yana. kilolarımız yakın. takipte olcam. ayrıca gurup içinde kendine beni rakip tut motiveni artırır. ikimiz ayrıca yarışcaz tamam. gözüm üstünde. görüşürz. ayrıca hoşgeldin takıma.ayrıca bugün kahvaltıdan sonra giyinik şekilde tartıldım 94.7dümmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün ki menümü de yazayım hemen; Sabah, çok vaktim yoktu, günü geçirmemi sağlayabilecek elime geçen ilk şeyi attım ağzıma, 1 dilim kepek ekmeğinin üzerine innncecik çikolata sürüp onu yedim yalnızca.
Akşama da arkadaşlarla dışardaydık. Yarım porsiyon iskender yedim.
Tüm gün bu kadar. Sanırım yine de toplam kaloriyi dengelemişimdir diye düşünüyorum, umarım doğru düşünüyorumdur. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?