Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol canım...
döndüğümde zaten puanlamaya yine başlıcam...
çok boşladı herkes takımı... bi saç çekme operasyonu yapalım dimi...

Benim saçımı da epey yolmak zorunda kalacaksın sanırım kaptancığım ama yine de başlayalım valla. Anca toparlarız.

Biraz bencillik edecek olursam şöyle bir yarım kilo bir kilo almana benim itirazım olmaz kaptancığım, mezuniyetini geciktirmiş oluruz. Şaka bir yana, almadan dönersin inş kaptanım. :112:

abow! puanlama mı?
sınav gibi bişey mi olacaz kızlar?

Yok, sınav gibi değil. Yani ben de hiç uygulamasına denk gelmedim, takımda yeni sayılırım hala. :112: Ama bildiğim kadarıyla herkesin bi başlangıç puanı oluyo(Örn 10 puan), yaptıkların ve yapmadıklarına göre puanına ekleme çıkarma yapılıyor. Yani mesela menülerinde kaçamak yaparsan şu kadar puanın düşer, bildirim yapmazsan şu kadar puanın düşer gibi.. :112:

Geceyarısından sonra ve sabaha karşı takımda acayip hareketlilik olmuş.
Gece uyumuyor musunuz kızlar??
Dükkanı da ben açtım sabah sabah

Ben kendi adıma hala gece yatıp sabah kalkmayı beceremiyorum. Sabaha karşı yatıp öğlene doğru kalkanlardanım.

Vaov, 800 gr çok iyi bence de. Bunun için tebrik etmek istiyorum cnm seni. :13: Geçmiş olsun bu arada, ciddi bi şey yoktu inş di mi? Bırakıp gelmek gerçekten zor olmuştur.
Senden kurtulmak isteyen mi var sanki bebekim.

Son düzenleme:

hmmm sağol anlattığın için canım
bakalım uygulamasını görecek miyiz hep beraber

bende utana sıkıla menümü yazıyim mağlum her dayımlara gittiğimde yaklaşık aynı şeyler oluyor

sbah:1 bardak çay 3 esmer şekerli,1 dilim kepek ekmeği yarım talaş böreği,2 zeytin,sucuklu yumurta ( yuhhh dedm kendime )

öğlen: 2 börek,1 dilim kek 1 bardak kola

akşam:2 ızgara köfte 2 tane sarma dolma yarım bardak kola

bu menüyle kilo alınmazda başka napılır bilmiorum bundan sonra dha dikkatli olucam

aslında o puanlama dediğiniz sistem uygulansa çok dha güzel diyet ve spor yapabilirz bnce...

ayrıca bugün kahvaltıdan sonra giyinik şekilde tartıldım 94.7dümmmmmmmmmmmmmmmmm

canım kola içmeyelim bence
ben artık içmiyorum onun yerine bu topikten öğrendiğim bir kokteyli yapıyorum.
maden suyu ve meyve suyu karışımı (tabi meyve suyu ne kadar az olabilirse ve özkaynak maden suyu tercihen

Bugün ki menümü de yazayım hemen; Sabah, çok vaktim yoktu, günü geçirmemi sağlayabilecek elime geçen ilk şeyi attım ağzıma, 1 dilim kepek ekmeğinin üzerine innncecik çikolata sürüp onu yedim yalnızca.
Akşama da arkadaşlarla dışardaydık. Yarım porsiyon iskender yedim.
Tüm gün bu kadar. Sanırım yine de toplam kaloriyi dengelemişimdir diye düşünüyorum, umarım doğru düşünüyorumdur. :112:

heidin doğru sölemişsinn mesela ben bir ara takiba almıştım kola içtiğim günün ertesi günü tartıda daha fazla çıkıodum kola içmiyim mesela daha az çıkıyorum...zaten normalde hiç kola içmemde işte bugün böle herşey üst üste geldi

bende dışarıda yedim eczacım:)
ayriyeten kendime bir çizme aldım ama fermuarı tam sonuna kadar kapanmıyor.
bacaklarımın acilen incelmesi lazım:-/

evet kolada bir numara var çünkü benimde öyle oluyor aynen:)
seninle ne kadar ortak yönümüz var canım he he

hmmm sağol anlattığın için canım
bakalım uygulamasını görecek miyiz hep beraber

Görürüz inş cnm. :112:

Aslında bana sorarsan zaten sıkı diyet yapamayan biri olarak ufak önerilerde bulunurum sana. Ne bilim, mesela çaydan şekeri tümüyle kesmen gibi. Ve ya en azından kola içmemen gibi. Hiç mi dayanamıyorsun, en azından eve diyet kola aldırıp onu içmen gibi. Yeme düzenini çok da değiştirmeyen ufak değişiklikler ama bildiğim kadarıyla gün içerisinde aldığın kalori miktarını ciddi anlamda etkileyen değişiklikler. :112: Bu arada sucuklu yumurta miktarını bilmiyorum ama bence kahvaltın gayet iyi durumda. :112:

aslında o puanlama dediğiniz sistem uygulansa çok dha güzel diyet ve spor yapabilirz bnce...

Kessinlikle katılıyorum. :112:

ayrıca bugün kahvaltıdan sonra giyinik şekilde tartıldım 94.7dümmmmmmmmmmmmmmmmm

Yani kilo aldım dediğin sadece 700 gr di mi cnm. Bence gayet iyi. Keşke her kilo aldığımızı hissettiğimizde en fazla 700 gr almış olsak. :112:

Ve hatta bence meyve suyu olarak da hazır meyve sularından ziyade evde kendimizin sıktığı meyve sularını kullanmalıyız. Biliyorsunuz hazır meyve sularında şeker oranı çok yüksek. :112:

Evt, kola şişkinlik ve kabız yaptığı için tartıdaki rakamı da yüksek gösterir. Ama zaten fazla tükettiğinizde bir süre sonra o rakam bir şişkinliğin rakamı olmaktan çıkar çünkü kolanın da şeker miktarı çok yüksektir. Ama kolasız yapamam derseniz light kolaların içerisinde yok denecek kadar az kalori var. :112: Tabii bu bağırsaklarımızı daha fazla çalıştırmak adına türlü şeyler deneyen bizlerin bu yöndeki çabalarına sekte vurabilir.

bende dışarıda yedim eczacım:)
ayriyeten kendime bir çizme aldım ama fermuarı tam sonuna kadar kapanmıyor.
bacaklarımın acilen incelmesi lazım:-/

Hayırlı olsun cnm. En azından çizme almaya cesaret edebilmişin. :112: Ben ona da cesaret edemiyorum. Acı kahve bir çizme istiyorum ama 68 olana kadar almicam. Gerekirse bu sezon geçsin, umrumda değil, 68 olana kadar almicam işte.

Neyse kızlar, ben kaçar. Film izlicez. Belki gece yeniden girerim ama bilmiyorum, yarın sabah dersim var. Öptüm hepinizi.

çok güzel bilgiler

Çizme alma olayını da kendine iyi bir motive aracı olarak kullanıyorsun süper

her seferinde erinmeden buluyom ya bu yazıyı helal bana valla. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. işte kurallar.

menün için yorum yazmıycam çünkü un saçılmış her yana. kilolarımız yakın. takipte olcam. ayrıca gurup içinde kendine beni rakip tut motiveni artırır. ikimiz ayrıca yarışcaz tamam. gözüm üstünde. görüşürz. ayrıca hoşgeldin takıma.

kız bu nasıl menü saçını başını yolmak lazım senin. iskendere salça ve yağ almasaydında akşam hafif bişeylerle geçirseydin. nerde yediniz iskenderi beyaz saraydamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…