Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar. aebenim çok geçmil olsun canım . bir an önce iğleşte dön aramıza.

günaydın kıslar güzle bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi aebenim çok geçmiş olsun cnnm ... yokluğunu farketmemek mümkün mü??? kendine dikkat et cnm ....

güüünayddııııııııııııııııın
mutlu bir gün diliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

DÜNKÜ MENÜMÜDE YAZAYIM KIZLAR

sabah
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

ara
2 adet kuru kayısı

öğlen
3 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı kuru fasülye
1 kaşık yoğurt
salata

ara
2 adet kuru kayısı

akşam
1 kase soğuk ayran çorbası
3 yemek kaşığı ıspanak

Günaydın kızlarr..... Malesef dün akşam fermansızca en az 2 tabak en az bulgur pilavı yedim hemde annem çok yağlı yapmıştı çok pişmanım gidip gelip 1 kaşık aldım sayamadım da ( ne yapıcam yaaaaaa

günaydın fıstıklar ne ediyosunuz .......:1hug:................iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim .... ama gözümden bişi kaçmadı asü yok bukadar uzun süre yazmamalık etmezdi o umarım bişi yoktur ....:1ninca:

ben iyyim bugünbiraz derken şimdide burnum cayır cayır yanıyo ya ....üstüne bide nezle olucam ...iyimi -tatlicadiarzu-

kızlar bişi itiraf edeyim ben diyet yapmayı özledim vallla kanıma işlemiş diyetsiz duramıyorum:roflol::roflol:

ev almış başını gidiyo . bi sagsol toplayım azcık bakarım arada size ...

refim afiyet olsun ne diyek ....

Aaabenimmmmmmmm napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıcammmmmm bazen kendimi durduramıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ((((((((((

Aaabenimmmmmmmm napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıcammmmmm bazen kendimi durduramıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ((((((((((

üzülma ref geçmiş geçmişde kalmış önündeki güne bak ve telefi etmeye çaliş . hepimize oluyo bazan sedece sana olan bişi degil ve bu pişmanlıgı at üstünden . kaydirigubbakcemile önemli olan u dönüşünü yapmak pişman olmak degil . a.s

GÜnaydın kızlar nasılsınız bİr geÇmİŞİ okuyup gelİyorum
günaydın kuşum .Şeniz

Aabencim şu kilo verememekle ilgili yaptırdığın tahlillerin sonucu çıktı mı?????????

günaydın aebenim hoşgeldin. ASİM BİR ARA GELİP OKUYORDU AMA HİÇ YAZMADI.

Aabencim şu kilo verememekle ilgili yaptırdığın tahlillerin sonucu çıktı mı?????????
o tahlilleri pazartesi yaptıracaktım ama yataktan kalkıp yaptıramadım 1 hafta içinde iyleşeyim yaptıracagım refim .....

nazlım şü bir iki gün içinde altta göründüyse asim demekki yaapatrondan fırsat bulamadı yada pesvud takılıyo gene ...kaydirigubbakcemile aman iyi olsunda ..hihoyyyt

günaydın kızlar aebencim iyimisin canım geçmiş olsun tekrar
bende yedüklerimi yazayım barikk
sabah:
yarım dilimekmek
domates
salatalık
biber
peynir
3zeytin 2si yeşil
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim salam
kahvaltım süper olduuuuuuhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…