Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım sen bebiş çok istiyorsun dimi
inşallah yeni yılda gelir bebeğin
inşaaalllahhh

dün oldukça kilolu bir arkadaşıma elbise baktık.alışverişe çıktık yani.
ayaklarıma kara sular indi
gerçekten anladımki; hem kilolu hemde şık olmak çok zor bişeymiş!
arkadaşım 80 kilo herşeyi de beğenmiyor çok zorlandık.
neyse elbise diyordu ama şık bi tunik aldı son tahlilde.
tayt veya pantalonla kombinliycek artıkın

canım keşke zaman bulabilseydin de ayrılmasaydın ama
anlayabiliyorum seni.
kendine iyi bak canım

1 saat yürüyüş ekle ipocum

sabah
omlet yedim
1 domates
2 dilim ekmek
arada
1 portakal
öğlen
4 kaşık bamya yedim
akşama
börek yapçam 1 dilim yiycem

işte tamda bu sebepten zayıflamak istiyorummm

kızlar 7. olmuşuz. çok üzücü. bu hafta neden böyle olduk bilmiyorum ama kötü bir sonuç bizim için. bu hafta için daha güzel sonuçlar bekliyorum. ayrıca 13 kişi olabiliriz. ayrıca lazgülü geri dönmek üzere ayrılıştı ama bu hafta hiç görünmedi. haftayada gelmezse onuda takımdan çıkarırız.

Benimde bugün 1 saat yürüyüşüm var
Kahvaltıda arkadasimdaydim
Çay az sekerli
Yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Bir tatlı kasığı Gül reçeli (ev yapımı)

Öğle
3 kasık patates yemeği bir köfte
Bir kase mercimek çorbası ekmek yok

Aksam daha yemedim

Herkese merhaba,
yeni katildim gruba kilom 77,5.
yarindan itibaren basliyorum hayirlisi

hoşgeldin canım. kısaca kuralları söyleyim. günlük 5mesaj kuralımız var. birde en az 30dk spor.
her cuma saat 10 kadar bildirimde bulunmaz zorundasın. normalde ilk hafta bildirime almıyoruz ama eğer düzenli paylaşım yaparsan cumaya bildirime dahil ederiz. tekrardan hoşgeldin.

baslangic kilom su an 77,5 sabah tekrar tartilirim.
uzak hedefim 55 :)
ama simdilik hedefim 60.
boyum 171.
gunluk 5 mesaj cok geldi. her ogunu ayri ayri mi yazacagiz?
bir de tarti sormustum ama yasak mi marka soylemek?
ben daha once diyetisyene gidiyordum. o donemde diyetisyenin tartisiyla benimki uymuyordu, bazen eksik bazen fazla gosteriyor. bana bi tarti oneriniz olur mu?

Slm kızlaarr. Ben geldimm. Bu sefer önce bugünkü menümü yazayım. Gerçi kendisi hiçç iç açıcı değil ama. O sebepten sana bırakmadan ben peşin peşin çekeyim saçlarımı kaptanım.
Menüye gelirsek, Sabah 3 dilim salamla 2 dilim kepekli ekmek ve ketçap. O sırada kendimi durdurmaya çalıştım, başarılı da oldum ama sonra dayanamadım ve aynı öğünden bir kere daha yaptım.
Öğleden sonra arkadaşımla buluştuk, ne yiyeceğimiz önceden belliydi zaten, 2 yk yoğurt ve yağlama. Kaptanım sen bilirsin ne olduğunu zaten ama ev yapımı olmayınca o kadar yağlı değildi inan bana. Yani öyle sanıyorum. Hamuru da zaten inncecikti. Bir tek kıymasına vardı diyebilirz. Yani bence 2 lahmacundan daha az kalori içeriyordu. :112: (Vayy be, yağlamayı da masum göstermeye çalıştım ya, ne diyim ki kendime.:60) Sonrasında da, ki asıl o noktada koptuğumu düşünüyorum, yarım künefe. (Çok uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımdı, öyle olunca klasik menümüzden şaşamadık. Sohbet ister istemez onu getirdi yani. )
Şimdi de form çayımı aldım, geçtim bilg başına işte. :112:

Kızlar hani mesaj sayılarını akşam paylaşırım demiştim ya sabah. Hah işte vazgeçtim. Yani madem haftasonu mesaj zorunluluğumuz yok, o zaman bugün de geçsin de tüm haftayı bir açıklamış olayım diye düşündüm. Yarın paylaşırım yani inş. :112:
Bu arada kaptanım, benim bir önerim olacak. Hani haftasonu mesaj yazma zorunluluğumuz yok ya. Hah işte, o zaman yazmayana ceza yerine yazana ödül yoluna gitsek haftasonları. Yani cumartesi-pazar 5 er mesaj yazana 2 puan eklesek, nasıl olur??

canım çok güzel anlatmışsın,afiyet bal şeker olsun ama löp löp et olmasın
arkadaş yanında olunca insan kendini haklı görüyo sonradan demi?
şu anda acıktım
meyve yemeği düşünüyorum

Bence kiloluların tayt giymesi daha da kilolu görünmelerine sebep oluyo. En azından benim için.

Aa, heidin görmese benim dikkatimi çekmemişti ayrılmak istediğin tatlım. Haklısın, yani mesaj sayılarına da bakıldığında vaktinin olmadığı anlaşılıyor. Ama umarım kilo vermeye çalışmaktan vazgeçmezsin. Kendine çok iyi bak.
Bu arada kaptanım, bildirimde tuğbanın ayrılmak istediğini söylemiş miydik? Dedim ya benim dikkatimi çekmemişti, listede de görmedim de, ben mi görmedim yoksa sen de mi görmedin?

işte tamda bu sebepten zayıflamak istiyorummm

Kesinlikle, ben de.

Haklısın kaptanım. Ama haftaya daha iyi olucaz inş. Olmalıyız yani. sekerkız da geri dönmek üzere ayrılmıştı. O naptı acaba? Umarım sorunları hallolmuştur.

Aa, gül reçelii. Normalde o taraklarda hiçç bezim yoktur ama görünce niyeyse yapmak istedim cnmcm. Sen mi yaptın? Nasıl yaptın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…