selam kızlar... ben de kilomu bildirmeye geldim...
hastalıktan dolayı 49 a düşmüşüm..
maibeyaz(52/49/1,5/2,88%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2 ye bölündü (mezun olmak istiyor)
şeklinde yazarsınız benim bildiririmimi..
hepinizi çok seviyorum kızlar... inşallah hepiniz hedeflerinize ulaşır mezun olursunuz...
Kaptanım bildirimimi yapayım hemen. :112: Bayanlaarr, müjdemi isterim, ben 74.5 in hayallerini kurarken bir de ne göreyim. Tartı 74.1 i gösteriyor.İnanamadım, 3-4 kere çıktım baktım, vallaha 74.1
maibeyaz(52/49/1,5/2,88%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2 ye bölündü (mezun olmak istiyor)
hepinizi çok seviyorum kızlar... inşallah hepiniz hedeflerinize ulaşır mezun olursunuz...
ikiz senin isimin daha bi havalı yazmaya mı başladı? kk işareti yoktu
kk profesyoneli mi oldun tatlım :)
geçmişler olsun canım.
kızının ismi de çok güzelmiş
Kaptanım bildirimimi yapayım hemen. :112: Bayanlaarr, müjdemi isterim, ben 74.5 in hayallerini kurarken bir de ne göreyim. Tartı 74.1 i gösteriyor.İnanamadım, 3-4 kere çıktım baktım, vallaha 74.1
Aa, söylemeyi unuttum. ipocum senin için 50 şer sağ-sol bacak mekiğim var ama süre olarak ne kadar tuttu bilemiyorum açıkçası.5 dk yazabilirsin istersen.
bu haftadan itibaren katılımı tam istiyorum arkadaşlar
herkes günlük menüsünü paylaşacak. ayrıca hergün 1 tane ligt yemek tarifi yada dışarıda yenecek ligt yiyecek önerilerinde buluncak. buda yazacak birşey bulamıyorum diyenlere yardımcı olur umarım.. pazartasiden itibaren daha düzenli paylaşım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?