Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaaaarr ay harikasınızzzzzz hepinizi tek tek tebrik ediyorum yaaa vallahi kendim vermisin gibi sevindimmmmm

Bnde bu hafta tartılamadm ya nolcak peki ? Hastalgm yuzundn dayimlara gidemedim birde 20 gun gecikmeden snra bugun regli oldummmm

selam kızlar... ben de kilomu bildirmeye geldim...
hastalıktan dolayı 49 a düşmüşüm..
maibeyaz(52/49/1,5/2,88%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2 ye bölündü (mezun olmak istiyor)
şeklinde yazarsınız benim bildiririmimi..
hepinizi çok seviyorum kızlar... inşallah hepiniz hedeflerinize ulaşır mezun olursunuz...

O zmn bnd bildirimimi yapiim cnku yrn sbh giremicem eminonune gdicez toptanci toptanci aksama kadar mal alicas

Gecen hafta :93.1 kg
Bu hafta :93.1 kg (tartilamadim aslnda bu kilodan dha asagdaym)

Tebrik ederim
İnşallah bir gün mezun olmak istediğimizi yazarız buraya

başlangıç kilom:67.5 geçen haftaki kilom:66,1 şimdiki kilom:65,5 sadece 600gr.yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum:26:

sabah kahvaltım:1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,peynir,1 adet köfte öğlen:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği akşam heralde yeşil fasülye yiyeceğim.

tebrikler azmin zaferiinşallah bizede nasip olur

Maicim dikkat et ama kendine. Ama yine de hedef kilona ulaşmış olarak mezun olmana sevindim, ne yalan söyleyeyim. :13: Her ne kadar istemsiz olarak da olsa. :44:

Ara öğün olarak 1 kupa tarçınlı sütle 1 küçük acıbadem kurabiyesi yedim. Az önce de 1 kase çorbayla 1 dilim kepekli ekmek yedim. Bugünkü öğünüm bu kadar kızlar. Başka bir şey yemeyi düşünmüyorum, çok uykum var zaten, bir kaç saate yatıcam inş. :112:

Kaptanım bildirimimi yapayım hemen. :112: Bayanlaarr, müjdemi isterim, ben 74.5 in hayallerini kurarken bir de ne göreyim. Tartı 74.1 i gösteriyor. İnanamadım, 3-4 kere çıktım baktım, vallaha 74.1

Mesajı yeniden okuyunca 'bu ne sevinç, verdiğin topu topu 800 gr' demek geldi içimden. Siz de diyorsunuzdur eminim. :112: Ama o kadar uzun zamandır bekliyordum ki tartıda bu değeri görmeyi.

Neyse bayanlar, ben kaçar. Yarın görüşürüz inş. :112: (Gerçi yarın birazcık kaçamak yapıcam ama diğer öğünlerle dengeleyebilirim umarım)

Aa, söylemeyi unuttum. ipocum senin için 50 şer sağ-sol bacak mekiğim var ama süre olarak ne kadar tuttu bilemiyorum açıkçası. 5 dk yazabilirsin istersen.

fatoş, ecntrk, lazgülü, 54 tugba, ikiz81 arkadaşlar kilolarınızı lütfen bugünden bildirirmisiniz. yarın için olmayabilirim. eğer bildiren varsa lütfen tekrarlayabilirmi. biraz sıkışık bir zamanda yapıyorum çünkü

fatos0808 (126.3/
maibeyaz(52/49/1,5/%2,88) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2 ye bölündü (mezun olmak istiyor)
Ecz.imis (74.9 /74.1/0.8/%1.06)
54tugba (85.4/
ikiz81 (60 /
heidin (65.7/ 65.2/0.5/%0.76)
ecntrk (64.5/
yst38 (91.3 /90.9/0.4/%0.43)
ipo (93.1 / 93.1/0/%0)
nil2908 (66.2/65.5/ 0.7/%1.05)
tahamm(70 / 67/1.5/%2.1) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2 ye bölündü
lazgülü
eksiğim varsa lütfen düzeltin. geçen hafta taham sorun yaşamıştı. bu hafta belirtin lütfen

bu haftadan itibaren katılımı tam istiyorum arkadaşlar
herkes günlük menüsünü paylaşacak. ayrıca hergün 1 tane ligt yemek tarifi yada dışarıda yenecek ligt yiyecek önerilerinde buluncak. buda yazacak birşey bulamıyorum diyenlere yardımcı olur umarım.. pazartasiden itibaren daha düzenli paylaşım lütfen.

Aa, söylemeyi unuttum. ipocum senin için 50 şer sağ-sol bacak mekiğim var ama süre olarak ne kadar tuttu bilemiyorum açıkçası. 5 dk yazabilirsin istersen.

tamam cnm 5 dk ekledim...aslında bu dakika veya saat olarak yazmak biraz garip oldu gibi çnkü mesela 20 dk jillian yapmak 1 saat yürümekten dha zor ve dha çok yaktırıo eminim buna ama bu şekildede dha rahat takip edebiliorum...başka bi önerisi olan varsa bna fikir verebilir ama kolay olsun

hatta 20 dk jillian bütün sporlara bedel bana göree

Son düzenleme:

light yemek tarifi ben hiç bilmem ki sadece mesela normalde yediğim yemeğe yağını az koyuyorum oluyo light yemek bende mesela değişik konular araştırıp burda paylaşırım...özelliklede evime dönünceeeeeee

kızlaaaaaar bu arada demin babanemle yemek yiyorduk bana bir arkdşını anlattı...arkdşı ömrü boyu yemeğe başlamadan önce bir kase yağsız salata yermiş sonra tabi tıkandığı içinde otomatikman yemeği az yermiş...ve hep zayıfmış hiç kilo almazmış tabi doğal olarak bu taktiği açlıktan gözümüz falan döndüğünde uygularsak bence çok işimize yarıyabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…