Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar,
ben telefondan giriyorum iphone uygulamasindan, o yuzden alinti yapamiyorum ve cizelge de yapamiyorum, sizinkileri de goremiyorum sevgili nil2908:)
usenmeyip bi ara bilg acarsam yaparim onu da:)

dikkat et kendine canım,İstanbul çok soğuk yahu ama kar yok

simdi gelelim bugunku menume:
kahvalti & ogle
tam tahilli ekmek arasi salca ve peyaz peynirli yagsiz tost
5 zeytin
kozlenmis biber
bol yeşillik
ara - yarim greyfurt ve 1 mandalina
aksam
ızgara tavuk
pırasa yemegi
bol otlu ayran
gece 1 elmam var onu yiyecegim

ya genel olarak bakıyorum da sanki siz çok az yiyorsunuz ya da brn fazla yiyorum??
ama ben daha önce diyetisyenin verdigi menülere benzer yiyorum
o zaman da uydugum surece veriyordum kilo
neyse su bir haftam dolsun bakalim

bende hergün yarım veya 1 saat yürüyorum ama artık haftalık söyliycez herhalde:
şu mesajlarıda günde 5 değil de, haftada 20 olucak şekilde mi yapsanız melekler...
benimki bir fikir sadece

canım senin menün de çok güzel
sebze-meyve hepsi var gayet dengeli
kilon kaçtı canım?

ben de çok faydası oluyor,
yst bu hafta yüksek performans bekliyor kızlar nolcak bakalım 1'er kilo 1'er kilo
hadi bakalım pambık eller cebe ha ha :-D

keşke verbilsem 1er kilo haftaya bende mezun olurum...ama nerde..ben elimden geleni yapıyorum..ama her diyette olduğu gibi benimkide azaldı vermem..

keşke verbilsem 1er kilo haftaya bende mezun olurum...ama nerde..ben elimden geleni yapıyorum..ama her diyette olduğu gibi benimkide azaldı vermem..

59 olman yetiyor sanırım mezun olmana :)(ay bende tembel öğrenciler gibi akıl veriyorum ama)
%80'ini veren mezuniyetini isteyebiliyormuş

merhabalar,
ben telefondan giriyorum iphone uygulamasindan, o yuzden alinti yapamiyorum ve cizelge de yapamiyorum, sizinkileri de goremiyorum sevgili nil2908:)
usenmeyip bi ara bilg acarsam yaparim onu da:)
Ben gündüz telden girmek istiyorum.Bi türlü beceremedim.
selam zubus gordugun gibi ben buradayim sanirim sen de benim gibi yeni girdin gruba degil mi?

Evet canım bende yeni girdim buraya.Nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…