kaptanım bu leslie nedir / kimdir in midir cin midir?
İpocum bana bir saat yürüyüş yazarmisin dün de vardi yarım saat yürüyüşüm
Kaptancim su bulduğun sitenin linkini verde bizde nasiplenelim
özledim seni hadi geri gelsevgili kaptancım kahvaltı sofrası hazır olmasına rağmen size bir merhaba diyip yemek istedim
kaptanım senden cumaya kadar İZİN istiyorum yani 5 msj kuralı için
bugun evde yokum eve geç geleceğim (gelince mutlaka uğrarım)
cuma günü misafirim var yarın da temizlik hazırlık falan derken girmeye fırsatım olmayabilir
kilo bildirimini mutlaka yaparım cuma sabahı veya yarın gece
hepinizi öpüyorummmm beni özleyin anacığımmmmmm
malesef canım ...kızlar yeriniz varsa benide alabilirmisinizz takımaaaa....
aaa sen şeker yiyormuydun3.öğün:közlenmiş patlıcan-yoğurtlu,1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla
1 tane tutku
1 nescafe şekersiz
Kızlar bu gün bi elbise aldım.çok güzel.ama buraya fotolarını koymayı bilmiyorum.öğrenince koycam.
kızlar bu arada pazartesi döktürmüşüz geri kalan günler yokuz buna bende dahilim.
ikiz ve bademli kurabiye 5mesaj kuralına hergün uymuşlar. puanlama yapılırken hatırlatın +1 puan daha vercem.
neyse sahalara geri dönmüş bulunmaktayım.
aaa sen şeker yiyormuydunD ye canım ye sen aramızdan ayrılcan diye çok üzülüyorum ben
tebrikler kk
günaydın..........
arada yaramazlık yapmıyor değilim.merak etme benim kiloların gideceği yok takıldım kaldım. .zaten 3 ay yapılan diyetler artık kilo verdirmiyormuş.. birşeyler yapmak lazım ,bende yürüyüşü artırdım bakalım ne olacak.. .
simdi bir sey daha aklima geldi. aksam anneme gidiyoruz ve orada kalacagiz. telefondan girdigim icin sorun olmaz diye dusunuyordum ama orada tarti yok!!!
bu sabah ac karnina tartildim 74 geldi benim bildirimim olarak bunu alabilir misin kaptancim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?