Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İpocum bana bir saat yürüyüş yazarmisin dün de vardi yarım saat yürüyüşüm

Kaptancim su bulduğun sitenin linkini verde bizde nasiplenelim

"lesli Sansone" - Download

canım çıkan ekranda arama motoru var lesli sansone diye yazınca birçoğu çıkıyor. ama benim tavsiyem az önce verdiğim adreste her programın içeriği yazıyor. beğendiğini ordan seçip aratman. böylelikle içeriğini bilirsin deneme yanılmadan kurtulursun.

özledim seni hadi geri gel tamam tamam izinlisin. kaptanın ne hayrı varki ah ah.

kızlar yeriniz varsa benide alabilirmisinizz takımaaaa....
malesef canım ...
3.öğün:közlenmiş patlıcan-yoğurtlu,1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla
1 tane tutku
1 nescafe şekersiz
aaa sen şeker yiyormuydun D ye canım ye sen aramızdan ayrılcan diye çok üzülüyorum ben

tebrikler kk

geçmişe baktıktan sonra kocaman bir günaydın sizlere. 2 gündür aksattım sizleri farkındayım ama hem elimde olan hem olmayan sebeblerden. bu diyet işi beni depresyona soktu varya. off anlatamam. eşimde arada laf soksada baktı ben çok bunaldım 2 gündür sokaklardayız. havada güzel olunca iyi geldi dışarı çıkmak. valla saçımı çekebilirsiniz. dün hiç gelmediğim içinde eksiye düşeceğim sanırım. ama güzel bir haber 46 dan 44 e düşmüşüm. bunu görmek beni motive etti. o kadar motive oldumki gittim iskender ve tatlı ve dondurma yedim. bu diyet bitmez
ama akşama kadar hafif şeylerle geçirdim. özellikle eve gelir gelmez 2-3 kaşık yoğurt yedimki tıkasın beni diye. yeni yıla girdiğimizden beri çok fenayım yaa. bu haftayı artı olarak kapatacığım sanırım. buğün niyetliyim. akşamada hafif bişiler yapıyım.

kızlar bu arada pazartesi döktürmüşüz geri kalan günler yokuz buna bende dahilim.
ikiz ve bademli kurabiye 5mesaj kuralına hergün uymuşlar. puanlama yapılırken hatırlatın +1 puan daha vercem.
neyse sahalara geri dönmüş bulunmaktayım.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.
bu arada bunu tavsiye ederim. biraz nivea body e benziyor. sonunda yer hareketleri yapılıyor.

aaa sen şeker yiyormuydun D ye canım ye sen aramızdan ayrılcan diye çok üzülüyorum ben

tebrikler kk

arada yaramazlık yapmıyor değilim.merak etme benim kiloların gideceği yok takıldım kaldım..zaten 3 ay yapılan diyetler artık kilo verdirmiyormuş..birşeyler yapmak lazım,bende yürüyüşü artırdım bakalım ne olacak...

günaydın..........

günaydın canım. şok diyet yapsan 2 günlük filan. metabolizmayı hızlandırırsın. millet arada şu pirinç lapası diyetini filan yapıyor. yada 5günde 5 kilo

hmm yediklerimi yazmamisim.
sabah
1 kk light beyaz peynir
4 zeytin (yavas yavas azaltiyorum
yesillik
kozlenmis biber
1 dilim kepek ekmek
karisimdan bir bardak

ara
1 elma

ya pardon aklim basima sonradan geliyo hep
sabah da 1 saat pilates yaptim

diyet iyi spor da fena degil ama hastaligim yakin sanirim dusus olmaz, arti bile cikabilir.

simdi bir sey daha aklima geldi. aksam anneme gidiyoruz ve orada kalacagiz. telefondan girdigim icin sorun olmaz diye dusunuyordum ama orada tarti yok!!!
bu sabah ac karnina tartildim 74 geldi benim bildirimim olarak bunu alabilir misin kaptancim?

simdi bir sey daha aklima geldi. aksam anneme gidiyoruz ve orada kalacagiz. telefondan girdigim icin sorun olmaz diye dusunuyordum ama orada tarti yok!!!
bu sabah ac karnina tartildim 74 geldi benim bildirimim olarak bunu alabilir misin kaptancim?

alırım canım. bende bu hafta kötü geçirdim. tek ayak üstünde durma cezası vercem kendime.

fatos0808 125.5
Ecz.imis 74.7
heidin 64.3
yst38 89.1
ipo 92.5
nil2908 64.5
tahamm 66.8
bademlikurabiye 76.6/74/1.3/%1.69 yeni üye. hedef kilosu 55
zubus 80.8
İkiz81 59.7

Son düzenleme:
Hi! Kilo bildirimi yapılmış, cuma sabah diye ben yazmamıştım daha, bu sabah tartıldığımda 52.1kg oldu, 100g 100gdır napaalım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…