Hi! Kilo bildirimi yapılmış, cuma sabah diye ben yazmamıştım daha, bu sabah tartıldığımda 52.1kg oldu, 100g 100gdır napaalım :44:
geldım oh sonunda bı takıma cagrıldım... s.a. arkadaslar sımdı kılo boy hedef kılo yazcamda gereklı olan msj sayısınıda atarım ama bana nezaman ne bıldırımı yapacagımı yazarsanız sevınırım..
adım tugba 2 cocuk annesıyım cetvelde 73 yazıyo ama ben suan 71 kıloyum
boyum 160
hedef kılomda 60 suan ıcın
bsaka bısey varmıydı bılmıyorum
yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım....
hoşgeldin... umarım mezunlarımızdan olursun.
takımımızda bazı kurallar var. kızlar unuttuğum olursa ekleyin lüten.
1. günlük 5 mesaj(cumartesi-pazar hariç)
2. imkanın varsa haftada 4 saat spor
3. cuma sabah 10 a kadar kilo bildirimi.
4. menü paylaşımı
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
takım içinde kendimizcede yarışmalar yapıyoruz. mesaj ve spor puanlamaya dahil. başlangıçta 10 puanın var. spor ve mesaj sayınla puanın artar. kilo vermenlede tabi. hedefin altına düşersen puanın düşer.
bu hafta seni bildirmiycez. haftaya bildiricez ama sen yinede yarınki bildirimini yap. el alışkanlığı olsun.
olur tabı yarın ben bıldırmeye baslarım .. takım arkadaslarımızla nasıl yarıslar oluyo bıraz baktım ortaklık gıbı bısey galıba..
geri almamayı garanti ediyorsan kendine yap
valla kılo vermeyı okadar kafama koydumkı denıyorum herseyı ... ben esımden dolayı cok sorun yasıyorum kılolarımı kafama vurdugu yetmez gıbı topluluklardada rezıl edıyo... en cok onun o yuzunu gormek ıcın vercem bu kıloları sızede faydam dokunacagına ınanıyorum...
Bende geldimm:) sonunda çok şükür
yst38 teşekkür ederim canım sağol kurallarınızı kabul ediyorum paylaşımda bulunucağımdan hiç şüphen olmasın ben kararlıyım gidicek bu kilolar
tugkay canım özelden yazamadım msj sayım yetmiyormuş sanada çok teşekkür ederim
bende geldimm:) sonunda çok şükür
yst38 teşekkür ederim canım sağol kurallarınızı kabul ediyorum paylaşımda bulunucağımdan hiç şüphen olmasın ben kararlıyım gidicek bu kilolar
tugkay canım özelden yazamadım msj sayım yetmiyormuş sanada çok teşekkür ederim
hoşbulduk tatlım evet kuralları biliyorum haftaya çok güzel bildirimler yapcaz inşalalhhh:)hoşgeldin canım. 7. Takımdaki gibi bizimde kurallarımız var. Okumuşun zaten. Haftaya bildirime alıcaz seni. Hadi bakalım gösterin kendinizi.
rıca ederım hayatım senınde cok ıstedıgını bıldıgım ııcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?