geldım oh sonunda bı takıma cagrıldım... s.a. arkadaslar sımdı kılo boy hedef kılo yazcamda gereklı olan msj sayısınıda atarım ama bana nezaman ne bıldırımı yapacagımı yazarsanız sevınırım..
adım tugba 2 cocuk annesıyım cetvelde 73 yazıyo ama ben suan 71 kıloyum
boyum 160
hedef kılomda 60 suan ıcın
bsaka bısey varmıydı bılmıyorum
yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım....
Bende geldimm:) sonunda çok şükür
yst38 teşekkür ederim canım sağol kurallarınızı kabul ediyorum paylaşımda bulunucağımdan hiç şüphen olmasın ben kararlıyım gidicek bu kilolar
tugkay canım özelden yazamadım msj sayım yetmiyormuş sanada çok teşekkür ederim
selam arkadaşlar,nasılsınız,iyisinizdir umarım
kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 64.3
bu hafta 63.0
benim bildirimimi yazarken hedefinin %80ini verdiği için mezun olmak istiyor yazar mısınız?
eğer oluyorsa ben artık mezun olmak istiyorum olmuyorsa da kendi isteğimle ayrılacağım çünki artık bu kiloyu korumaya çalışıcam
şu anda arkadaşıma geldim yazmak için,internete rahat giremediğim için yazamadım kızlar,kusura bakmayın,
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
gene görüşürüz inşallah
hoşbulduk nilcim çok teşekkür ederimhoşgeldin takıma
zambak canım başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirirmisin?
dün net yoktu giremedim kusura bakmayın bazen böyle aksaklıklar yaşıyoruz işteDünkü menümü yazayım sabah:4 adet susamlı minik kurabiye,çay akşam:balık,salata,1 dilim kepek ekmeği.
Bugünkü menüm sabah:1 kase nesfitli süt akşam henüz yemedim
hoşgeldin tuğbacım takımımızaa
oh mıs gıbı patates haslamamı yedım sporumu yaptım yarım saat sabahta yarım saat tam 1 saat yaptım yurume bandında ve mekık ....
canım işi olanlar cuma gelemeyenler perşembeden bildirimlerini yapıyorlar. ama sen daha yeni katıldın senin bildirimin haftaya. ama yarında kilonu söyle grup içinde de yarışma yapıyoruz.
ivrin cok tatlisin ya:)
ogle
8 kasik kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
salata
arkasindan bir bardak karisim
aksama annemdeyiz o yusden bisiler kacabilir ama elimden geleni yapicam
Kızlaaar hoşgeldiniz aramızaa :)
nilcim öğlen ne yedin ara yapmıyormusun
akşam balık var diye ses etmedim amadün net yoktu giremedim kusura bakmayın bazen böyle aksaklıklar yaşıyoruz iştedünkü menümü yazayım sabah:4 adet susamlı minik kurabiye,çay akşam:balık,salata,1 dilim kepek ekmeği.
bugünkü menüm sabah:1 kase nesfitli süt akşam henüz yemedim
Oh çok şükür, bu hafta zıvanadan çıktım ben çünkü sınavlardan dolayı gidip gidip kalorili şeyler yiyiyorum
Panikledim bi an herkes söyleyinceBen de anneme geldim bugün, daha gelmemle birlikte hemen katmer yedim dayanamadım, stres iradeyi sıfrlıyor mu ya çok kötü hissediyorum kendimi
bizi çok ihmal ediyon fatoş 5 msj olayına ne oldu?Yeni arkadaşlar hoş gelmiş sefa getirmişler
1 saat yürüyüş yaptım sonrada komşuya gittim anca geldim karşı komşum uzak olmayaınca bu saate kadar oturabiliyoruz...
Sabah kepek ekmeğine tost yedim
çay
1 domates
arada
1 elma
öğlen komşuda yalancı çiğ köfte yedim
akşamada kabak kavurdum üstüne yoğurt onu yedim...
yarın işin varsa bugün. yoksa yarın sabah 10da en geçKilo bildirirmini bu akşamdan mı yapacaz kaptancım yarın sabah mı...
Kaptanım benim kilomu 52.1kg olarak geçebilir misin, yarın erken saatte dersim var vakit bulamayabilirim yazmaya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?