Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin tuğbacım takımımızaa

hoşgeldin takıma

sana alışmıştıkgitmene üzüldükama ara sırada olsa bizi motive edersin tatlıminşallah mezun olursun hadihayırlısı

zambak canım başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirirmisin?

dün net yoktu giremedim kusura bakmayın bazen böyle aksaklıklar yaşıyoruz işte dünkü menümü yazayım sabah:4 adet susamlı minik kurabiye,çay akşam:balık,salata,1 dilim kepek ekmeği.

bugünkü menüm sabah:1 kase nesfitli süt akşam henüz yemedim

nilcim öğlen ne yedin ara yapmıyormusun

oh mıs gıbı patates haslamamı yedım sporumu yaptım yarım saat sabahta yarım saat tam 1 saat yaptım yurume bandında ve mekık ....

oh mıs gıbı patates haslamamı yedım sporumu yaptım yarım saat sabahta yarım saat tam 1 saat yaptım yurume bandında ve mekık ....

oo süpersin ben daha işyetim eve gidince bende yapıcam sporumu

bugünkü mönüm

sabah
1 avuç ceviz
3 adet kuru kayısı
yeşilçay

ara
1 mandalina

öğle
mercimek çorba
tazafasulye

ara
2 adet grisini
1 elma

akşam
tam b. Ekmeği ile tost
zeytin peynir
yeşilçay

canım işi olanlar cuma gelemeyenler perşembeden bildirimlerini yapıyorlar. ama sen daha yeni katıldın senin bildirimin haftaya. ama yarında kilonu söyle grup içinde de yarışma yapıyoruz.

Oh çok şükür, bu hafta zıvanadan çıktım ben çünkü sınavlardan dolayı gidip gidip kalorili şeyler yiyiyorum

ivrin cok tatlisin ya:)

ogle
8 kasik kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
salata
arkasindan bir bardak karisim

aksama annemdeyiz o yusden bisiler kacabilir ama elimden geleni yapicam

Panikledim bi an herkes söyleyince Ben de anneme geldim bugün, daha gelmemle birlikte hemen katmer yedim dayanamadım, stres iradeyi sıfrlıyor mu ya çok kötü hissediyorum kendimi

Bu arada tugkay2000 ve beyazzmbak hoşgeldiniz siz de

Yediklerimi yazayım

Kahvaltı&Öğlen:

1 dilim limonlu kek, 1 ince dilim buğday ekmek, 3 çay kaşığı çilek reçeli, 2 çay kaşığı bal, 1 kk keçi peyniri, domates, 1 ince dilim salam.

Ara:
Tahinli katmer 1 kk tulum peyniri

Akşam:

Bence birşey yemeyeyim artık Metabolizma yavaşlamasın diye belki süt içerim küçük, napıyım

Spor da yapamadım iyi mi, öff! Hepsi sınavların suçu

Yeni arkadaşlar hoş gelmiş sefa getirmişler
1 saat yürüyüş yaptım sonrada komşuya gittim anca geldim karşı komşum uzak olmayaınca bu saate kadar oturabiliyoruz...

Sabah kepek ekmeğine tost yedim
çay
1 domates
arada
1 elma
öğlen komşuda yalancı çiğ köfte yedim
akşamada kabak kavurdum üstüne yoğurt onu yedim...

Kaptanım benim kilomu 52.1kg olarak geçebilir misin, yarın erken saatte dersim var vakit bulamayabilirim yazmaya :44:

akşam balık var diye ses etmedim ama

bizi çok ihmal ediyon fatoş 5 msj olayına ne oldu?
Kilo bildirirmini bu akşamdan mı yapacaz kaptancım yarın sabah mı...
yarın işin varsa bugün. yoksa yarın sabah 10da en geç
Kaptanım benim kilomu 52.1kg olarak geçebilir misin, yarın erken saatte dersim var vakit bulamayabilirim yazmaya :44:

tamam canım aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…